În 21 octombrie 2007, în timpul meditației pe care o desfășuram în cabinet, Elena Târnovan, maestru vindecător din Timisoara (cea care a continuat lucrarea de luminare începută de Măicuța Vian în Timișoara, la îndemnul Domnului Iisus), a primit de la Forțele Luminii un mesaj în care i s-a transmis ca acest loc să poarte numele Casa de Lumină Maria, loc de vindecare sufletească și trupească spre slava Tatălui Ceresc. Astfel, am început în Sibiu lucrarea de luminare cu lumina albă a iubirii și de atunci în fiecare lună în data de 21, Casa de Lumină Maria este în sărbătoare, plină de îngeri și de oameni.

Multe persoane care au citit cărțile pe care le-am scris sau care au trecut prin mâinile mele la terapie au simțit în interiorul lor impulsul de a se alătura acestui program de rugăciune și meditație, iar în prezent lucrarea de luminare se desfășoară în zeci de grupuri din țară și din afara țării.

În 21 octombrie 2010, când s-au împlinit trei ani de când s-a numit acest loc Casa de Lumină Maria, eu i-am spus Elenei:

– Cred că Maica Vian este fericită când vede în câte orașe și țări se desfășoară lucrarea ei de luminare. Și în acel moment îngerii mi-au transmis: – Nu este lucrarea lui Vian, ci a Tatălui Ceresc care a lucrat prin Vian. Este lucrarea voastră a tuturor!
Eu vă invit pe toți iubitorii de lumină să vă conectați cu noi în rugăciune și meditație.

Zilnic înălțați un gând de iubire, un Tătal Nostru, un Bucură-te Marie, ce simțiți voi în inimile voastre pentru pace și armonie pe pamânt. Puteți face aceasta oricând doriți, dar mai ales în jurul orei 19, când suntem în rugăciune mii de oameni.

Iar în data de 21 a fiecarei luni, ora 19, să ne unim în lucrarea de luminare pentru țară, pentru sufletele care asteaptă hrana și pentru întreaga planetă Pământ.

În decembrie 2007 Maica Sfantă mi-a arătat sufletele care așteaptau hrana. Sunt suflete care rătăcesc prin Univers, care nu au corpuri fizice să fie pe pământ, dar nici lumină destulă să se îndrepte spre spații celeste. Ele strigă după ajutor și așteaptă hrană.

Atunci am întrebat emoționată: Ce hrană sa le dau Măicuță Sfânta? Și Maica Sfântă mi-a răspuns:

Rugăciunea, lumina și iubirea pe care o trimiteți în Univers!

Pentru că fiecare dintre noi se află într-o anumită etapă de evoluție spirituală, îngerii m-au ghidat  să desfășor acest program în trei pași și anume:

1 – Rugăciuni pentru armonizarea câmpurilor;

2 – Lucrarea de luminare cu lumina albă a iubirii;

3 – Meditația de transmitere a energiilor cosmice;

1. Rugăciuni pentru armonizarea câmpurilor (fiecare ce simte în sufletul său)

– Tatăl Nostru

– Bucură-te Marie

– Psalmi

2. Lucrarea de Luminare

a)

– luminăm cu lumina albă a iubirii România și pământul românesc (de 3 ori)
– luminăm cu Crucea de Lumină a Domnului Iisus, România și pământul românesc (de 3 ori)
– luminăm cu lumina noii energii România și pământul românesc (de 3 ori).

Pacea, lumina, iubirea, armonia Tatălui, a Fiului, a Sfântului Duh și a Fecioarei Maria coboară peste România și pământul românesc! (o singura data)

b)
– luminăm cu lumina albă a iubirii sufletele care așteaptă hrana (de 3 ori)
– luminăm cu crucea de lumină  a Domnului Iisus sufletele care așteaptă hrana (de 3 ori)
– luminăm cu lumina noii energii sufletele care așteaptă hrana (de 3 ori)

Pacea, lumina, iubirea, armonia Tatălui, a Fiului, a Sfântului Duh și a Fecioarei Maria coboară peste sufletele care așteaptă hrana!

c)
– luminăm cu lumina albă a iubirii întreaga planetă Pământ (de 3 ori)
– luminăm cu crucea de lumină a Domnului Iisus întreaga planetă Pământ (de 3 ori)
– luminăm cu lumina noii energii  întreaga planetă Pământ (de 3 ori )

Pacea, lumina, iubirea, armonia Tatalui, a Fiului, a Sfântului Duh și a Fecioarei Maria, coboară peste întreaga planetă Pământ !

Pace și iubire Cerului !

Pace și iubire Pământului !

Pace și iubire văzduhului !

Pace și iubire apelor !

Pace și iubire tuturor văzutelor și nevăzutelor !

3. Meditația de transmitere a energiilor cosmice .

Este o meditaţie simplă în care participanţii trebuie doar să-şi concentreze atenţia în centrul ajna (între sprâncene), iar munca este făcută de Marii Maeştri Spirituali, care cunosc stiinţa distribuirii energiei cosmice pe Planetă.

Meditatia  începe cu Marea Invocare (scrisă în cartea „Misiunea lui Maitreya”, de Benjamin Creme) care a fost dată omenirii pentru a permite invocarea energiilor care schimbă lumea noastră şi face posibilă reîntoarcerea lui Cristos şi a Ierarhiei Spirituale. Apoi închideți ochii, respirați liniștiți și mențineți-vă atenția în ceakra ajna, al treilea ochi, între sprâncene , spunând în gând mantra OM. Marea Invocare!

Din punctul de Lumină din Gândul lui Dumnezeu,

Lumina să curgă în gândurile oamenilor,

Lumina să coboare pe Pământ.

Din punctul de Iubire din Inima lui Dumnezeu,

Iubirea să curgă în inimile oamenilor,

Pentru ca să poată reveni Cristos pe Pământ.

Din centrul unde voinţa lui Dumnezeu este cunoscută,

Planul să ghideze slaba voinţă a oamenilor,

Plan pe care Maeştrii îl cunosc şi îl servesc.

Din centrul pe care îl numim rasa umană,

Planul Iubirii şi al Luminii să înflorească

Şi să poată sigila poarta casei răului.

Fie ca Lumina, Iubirea şi Puterea

Să restaureze Planul Divin pe Pământ !

Vă amintesc că se cere de la noi mai puțina vorbire și mai multă traire!

De aceea, vă îndemn să practicați meditația, deoarece aceasta este modalitatea prin care evoluăm și astfel reușim să ne descoperim sinele divin și să ne trezim conștiința divină. Să ne străduim să trăim în pace și iubire pe pământ. Însă ca să reușim aceasta, trebuie ca mai întâi să simâim armonia și pacea în propriile inimi și apoi prin vibrația trăirilor noastre, vom crea  Raiul aici pe Pamant !

Nicoleta Păsat, Sibiu, 07.01.2011.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Așa cum am fost ghidată din Înalt, în 21 martie 2018, am înregistrat programul de rugăciune și meditație pe care l-am desfășurat în Casa de Lumină Maria. Programul cuprinde: rugăciuni și psalmi dragi sufletului meu; lucrarea cu Flacăra Violet; lucrarea de Luminare cu lumina albă a iubirii; mantre de activare a centrilor energetici; meditația de transmitere a energiei cosmice; sunetul suprem AUM.

Atașez înregistrarea, pentru luminarea și înălțarea  sufletelor voastre.

 

 

Tuturor,

Binecuvântări Divine!

Nicoleta Păsat,

Sibiu, 21.03.2018