Cu binecuvântarea Forțelor Luminii care m-au îndrumat să-mi folosesc darurile primite spre vindecarea si înălțarea spirituală a semenilor mei, desfășor în Casa de Lumină Maria programul de vindecare spirituală numit simbolic: „Vindecarea sufletului, Sănătatea trupului”.
De asemenea, efectuez consiliere spirituală, reechilibrare energetică, tratamente energetice – vindecări spirituale, însă numai cu programare.
Sunt soție și mamă și mă străduiesc să împletesc armonios vindecările spirituale cu  educarea copiilor și în plus să dau viață copiilor mei spirituali, cărțile de inițiere spirituală pe care le scriu.
Nicoleta Păsat      hathori_terapii@yahoo.com      Telefon : 0721-021-425
 ………………………………………….

Dragi iubitori de lumină și carte,

Vă anunț cu bucurie că se pregătește să vină pe lume noul meu copil spiritual.Cei care doriți să mă susțineți în editarea carții puteți face aceasta păna în data de 6 august 2021.Depunerile se pot face în contul de mai jos cu specificația: sponsorizare carte.

RO 38BTRLRONCRT0043848502

Banca Transilvania  Sibiu

Mulțumiri și binecuvântări pentru susținerea voastră în lucrarea ,,Lumina Iubirii ”și editarea cărților de inițiere spirituală pe care le scriu.

Nicoleta Păsat 22 iulie 2021