Seuca RomaniaIn zorii zilei de șase iulie 2015 m-am întâlnit în spirit cu Rojiko, vizionara din Seuca,  care a plecat din planul fizic în  27 iunie 2011.

Era singură și se grăbea să ajungă la  Seuca. Mi-a spus: ”Nico, oamenii au uitat de sărbătoarea din Seuca” .

L-am rugat pe Ionuț să o conducă pe Rojiko la Seuca apoi am tresărit și m-am văzut în patul meu. Era ora 6:30.

Atunci am realizat că și eu uitasem de sărbătoarea  din 17 iunie de la Seuca. I-am povestit lui Ionuț că ne-am întâlnit în spirit cu Rojiko și că-mi  părea rău că am uitat de pelerinajul din 17 iunie. Fiind devreme, m-am întins din nou în pat și am rămas în  liniște.

Deodată, am intrat în altă stare vibrațională și  m-am văzut în curtea bisericii din Seuca. M-am îndreptat spre casa de pelerini, construită lângă biserică, să o întâlnesc pe Rojiko. În hol erau câteva persoane care  citeau acatiste și scriau pomelnice. Am intrat într-o cameră și am văzut-o pe Rojiko așezată pe un scaun în fața unei mese pe care pelerinii lăsau pomelnice și acatiste. Avea mâinile întinse pe masă cu palmele orientate în sus și invoca lumină  pentru persoanele scrise pe pomelnice. M-am apropiat de ea și am așezat palmele  mele peste palmele ei, care păreau fosforescente,  căci vedeam cum iese lumina din ele.

Ea m-a simțit și m-a întrebat: ”Nico, tu ești?” . Bucuroasă că am ajuns la Seuca, ea s-a ridicat și m-a îmbrățișat. Era îmbracată de sărbătoare, cu o rochie albastră și un voal alb pe cap.

După îmbrățișarea sa, am tresărit și m-am văzut din nou în patul meu.

Eram impresionată căci mă întâlnisem în spirit cu Rojiko de două ori în aceeași zi.

Toată dimineața m-am gândit  la Rojiko. I-am mulțumit că ne-am întâlnit, căci îmi era dor de ea. În jurul prânzului, am căutat în agendă numărul de telefon al familiei sale din Seuca și am sunat  să le povestesc despre  întâlnirea cu Rojiko. Mi-a răspuns sora sa, Edith.

I-am povestit că dimineața m-am întâlnit în spirit de două ori  cu Rojiko.

Când i-am relatat că Rojiko m-a recunoscut când am întins palmele mele peste palmele ei. Edith mi-a confirmat: ”Așa era Nico! Ea nu vedea, dar simțea și știa cine este persoana care o atinge” .

Edith mi-a spus  că pe 17 iunie 2015 au sărbătorit 20 de ani de la prima apariție a Fecioarei Maria la Seuca și 10 ani de la ultima apariție (17 iunie 2005) .

Am scris aceste rânduri la îndemnul surorii mele de suflet Rojiko, ca să aduc aminte  oamenilor de sărbătoarea din Seuca.

Vă invit pe toți iubitorii de lumină ca vineri, 17 iunie 2016, ora 17, să vă conectați în spirit cu sărbătoarea din Seuca. Se împlinesc 21 de ani de la prima apariție a Maicii Domnului la Seuca.

Spuneți în gând  rugăciunile ”Tatal Nostru” și ”Bucură-Te Marie” ,  apoi rămâneți în liniște câteva minute și mulțumiți Maicii Domnului pentru lumina și iubirea divină ce o revarsă asupra noastră.

Vă mulțumesc,

Pace și iubire!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 13 iunie 2016

Seuca Nicoleta