Astăzi  în jurul orei 11 lucram la carte când a sunat telefonul.

Era Melfior Ra, care mi-a spus că dacă sunt acasă să deschid televizorul pe TVR 2 și să ascult cântecul Ave Maria, care se cânta atunci la Roma , în Vatican, cu ocazia jubileului Milostivirii lui Dumnezeu.

Ave Maria gamaMi-a spus Melfior că în timp ce asculta acest cântec i-am apărut în mental,  avea viziunea Casei de Lumină Maria, cum cântam aici imnul grupului nostru de rugăciune, același cântec  Ave Maria și eram înveșmântați în Raze de Lumină Divină.

Prin cântecul Ave Maria și rugăciunea care se desfășura în Biserica San Pietro din Roma, Melfior Ra s-a conectat cu lucrarea divină a Maicii Domnului; astfel s-a făcut conexiunea și între noi cei de la Casa de Lumină Maria și energia Maicii Domnului.

Deodată, am văzut și eu Lumina care cobora peste noi, am simțit cum fiori de energie  fierbinți au trecut prin ființele noastre și mi-au dat lacrimile. Primeam binecuvântarea Maicii Domnului și îndemnul de a scrie aceasta, ca prin energia rândurilor  scrise,  să ajungă Binecuvântarea Maicii Domnului  la toți cei care vor citi  aceste rânduri.

Am ascultat Sfânta Liturghie și m-am rugat  împreună cu miile de pelerini la sărbătoarea închinată Milostivirii.

Pe 8 decembrie a început anul sfânt al Milostivirii cu solemnitatea neprihănitei zămisliri și ceremonia deschiderii Porții Sfinte a Bisericii San Pietro din Roma.

Tuturor,

Binecuvântarea Maicii Domnului !

Nicoleta Păsat ,

Sibiu, 8 decembrie 2015