În zorii zilei de trei octombrie, m-am întâlnit în plan astral cu profesorul  Albert Ignatenko.

Eram într-o clasă la școala inițierii astrale , colegul meu de bancă fiind soțul meu , Ionuț. În spatele meu până la perete mai era o bancă liberă.

Deodată , s-a făcut  liniște în clasă căci au intrat pe ușă trei persoane: o doamnă  mai în vârstă și doi bărbați care aveau in mâini ramuri verzi.

Unul dintre bărbați era profesorul Ignatenko care s-a așezat în banca liberă din spatele meu.

Celălalt domn m-a îndemnat să adun ramurile pe care le aveau în mâini persoanele de pe rândul meu și să merg in fața clasei.

Ajunsă în fața clasei cu ramurile în mâini , acel domn mi-a făcut semn să apropii mâinile mele de mâinile sale , căci și el adunase ramurile verzi de pe celălat rând.  S-a format un buchet mare de ramuri verzi pe care le țineam amândoi. Am ridicat mâinile , am invocat lumina și atunci am văzut cum ramurile verzi au înflorit și erau pline de floricele mici albe.

M-am întors cu ramurile înflorite spre banca mea și le-am oferit  persoanelor de  la care le luasem.

Când i-am oferit ramurile pline de flori profesorului Ignatenko , el mi-a spus în limba română: ” Mulțumesc! ”

Atunci l-am întrebat: ” Știți românește? ”

Domnia sa mi-a răspuns: ” Puțin… ”

albert-ignatenkoBucuroasă , i-am spus că am citit cartea sa “Cum sa devii un fenomen”  , că am vizionat emisiunile TV la care a fost invitat și că mi-am dorit să particip la cursurile sale , însă din cauza banilor am renunțat.

Domnul profesor a întins mâna dreaptă spre mine, a pus degetele pe fruntea mea și le-a rotit apoi în jurul frunții de la stânga la dreapta , timp în care am simțit cum prin degetele sale m-a pătruns o energie fierbinte. Am vazut cum mijlocul frunții sale s-a deschis și dintr-o sferă asemănătoare unui CD veneau spre fruntea mea raze de lumină în culori frumoase care mi-au pătruns ființa și mi-au dat o stare de bine.

Când CD-ul de pe fruntea sa s-a închis , m-a privit în ochi și mi-a spus cu fermitate:

 Să mă cauți! Să nu pui banii înaintea cursului! ”, apoi s-a ridicat și a plecat.

Ionuț , colegul meu de bancă , a fost martor la ceea ce trăisem . L-am rugat  să aibă  grijă de copii , căci eu fac rost de bani și merg la cursurile  profesorului Ignatenko.

Spunând aceasta , am tresărit și m-am văzut în patul meu. Era ora 6:45.

Emoționată , l-am trezit pe Ionuț și i-am povestit că ne-am întâlnit la școala inițierii astrale cu profesorul Ignatenko. Ionuț știa că de mult timp mi-am dorit să particip la aceste cursuri , însă din cauza banilor am tot amânat.

Peste zi , m-am gândit la ceea ce trăisem și am căutat pe internet informații despre cursurile susținute de profesorul Ignatenko. Am sunat-o pe Doamna Domnica , organizatoarea cursurilor și i-am povestit despre intalnirea mea din plan astral cu domnul profesor. Ea m-a întrebat cu ce mă ocup căci a simțit energia care se transmitea prin mine. I-am spus că îmbrac oamenii în lumină și scriu cărți de Înălțare Spirituală.

Mi-a spus să citesc cărțile domnului profesor și să iau aminte la îndemnul său de a nu pune banii înaintea cursului.

Citind cartea “ Cosmoeniopsihologia: Știința despre Om si Univers ” , am avut trăiri frumoase. Energia rândurilor scrise mi-au activat căldura pe care o simteam in coloana vertebrala și centrul inimii , iar pe ecranul mental mi-au apărut două imagini frumoase: într-una am văzut chipul Domnului Iisus în rugăciune iar în cealaltă sinele meu într-o piramidă de lumină albă.

Am rugat-o pe Maica Domnului că dacă este rânduit să-l întâlnesc și în planul fizic pe profesorul Ignatenko să-mi deschidă cale de lumină să se realizeze aceasta , iar îngerii abundenței să aducă către mine resursele necesare.

Din Înalt s-a deshis cale de lumină iar de ziua mea aniversară din trei noiembrie ,  soțul meu mi-a dăruit contravaloarea primului modul , o prietenă apropiată contravaloarea celui de-al doilea modul , transportul l-a asigurat un prieten care a mers la curs , iar cazarea o prietenă de suflet.

Astfel am ajuns la cursurile profesorului Ignatenko din 14 si 15 noiembrie .In timpul meditatiilor am simțit energiile care mi-au pătruns ființa și mi-au apărut pe ecranul mental imagini frumoase . Alături de noi în rugaciune a fost și Maica Domnului , care purta pe cap o cunună de stelute aurii.. Odata cu  binecuvantarea Maicii Sfinte, am văzut cum de la Piramida Creatorului a zburat spre pământ un porumbel alb , cu aripile larg deschise care purta în cioc ramuri verzi. Gândurile noastre de lumină și binecuvântarea cerului au împodobit pământul cu floricele albe Trăind acestea , am primit încă o confirmare: că cerul  lucrează prin oamenii luminoși spre salvarea planetei noastre și înălțarea spirituală a locuitorilor săi.

.În timpul primului modul , când domnul profesor a explicat cum se  transmite o matrice , m-a invitat în fața sălii și a lucrat asupra mea. Când energiile fierbinți mi-au patruns ființa , mi-a venit în gând trairea de la școala inițierii astrale. Am mulțumit ghizilor astrali care se ocupă de evoluția noastră spirituală că au rânduit să ne întâlnim și în planul fizic.

Am dorit să-i spun toate acestea domnului profesor , însă după cursuri , când am văzut că erau multe persoane înscrise pentru consultații , am renunțat și mi-am spus că în timpul limitat care îl avea dedicat consultațiilor să ajungă la el persoanele care aveau cu adevărat nevoie.

In semn de consideratie, multumire si recunostinta i-am oferit domnului professor cartea”Darul Mamei Divine “cu lucrarea divina de la Mormantul Maicii Domnului din Ierusalim.

Când am terminat de scris acest capitol , m-am gândit ce titlu să-i pun. Mi-am îndreptat gândul spre cer și am cerut ghidare. Am spus: ” Maică Sfântă ,  te rog dă-mi un semn! ”. Mare bucurie am trăit în inima mea  căci am auzit “ Cântecul Divin al Măiastrei ”

Pasărea mea Măiastră este o energie emisă din înalte spații celeste care coboară către mine în chip de pasăre de lumină , asemănătoare unui porumbel alb , al cărui zbor îl percep sub forma unui sunet înălțător , care nu se aseamănă cu nimic din ce se cântă pe pământ și de aceea l-am numit “ Cânt de Pasăre Măiastră “.

Este un sunet divin care te ridică mult vibrațional: când îl auzi , treci de barierele timpului și spațiului și trăiești sentimentul că ești una cu tot , că te regăsești în fiecare om , în fiecare floare și în toată creația divină.

Am ales să afișez pe site acest articol în 21 noiembrie 2015 de  sărbătoarea ” Intrarea în templu a Maicii Domnului ” în dar si binecuvântare a Maicii Domnului spre luminarea templelor și înălțarea sufletelor voastre.

Marii inițiați ne spun că omul are corpul asemănător unui templu , în care corpul fizic este marea sală , inima este altarul , iar mintea este considerată un mare preot care deschide ușa spre Înalt.

Să nu uităm că adevărata poartă spre cer este în conștiința noastră.

Să ne unim în rugăciune , să emitem gânduri de lumină și iubire spre luminarea semenilor și spre înălțarea Planetei Pământ.

Amănunte despre activitatea și lucrarea divină a profesorului  Albert Ignatenko gasiti pe site-ul:

www.newgoldenage.org

Tuturor cititorilor ,

Binecuvântări divine!

Nicoleta Păsat

Sibiu,21 noiembrie 2015