20.11.2010

În momentele mele de liniște răsunau ca un ecou în inima mea, cuvintele din mesajul primit de la Domnul Iisus în octombrie 2009:

,,Cer nou și pământ nou vei ajuta a se împlini după voia celui sfânt.

Casa nouă de lumină s-a deschis în cer și acoperământul luminos al curcubeului, este legământul tău.

Soarele este în inima ta și în ea ți-am pus înțelepciunea.

Puterea, iubirea, smerenia și înțelepciunea sunt cei patru magi care te vor ocroti întru slava celui ce a fost, este și va fi.”

Iisus Hristos, Lumina Lumii

M-am întrebat de multe ori:

Care este înțelesul profund al acestui mesaj? La ce se referea Domnul Iisus când a spus: Cer nou și Pământ Nou?

Va fi oare un alt pământ?

Și în urma frământărilor mele, am înțeles că nu este nevoie să fie distrus pământul ca la potopul lui Noe.

Voi ajuta să se împlinească Noul Pământ prin munca pe care o desfășor, în care ajut oamenii să-și vindece sufletele, îi îmbrac în veșminte de lumină și îi ghidez spre lumina din interiorul lor, spre Împărăția Tatălui care se afla în ei.

Și pe măsură ce fiecare se va conecta la soarele lăuntric, în jurul nostru Pământul se va transforma pentru a corespunde cerințelor Omului Nou, care știe că este scânteie divină și se va manifesta ca atare, străduindu-se să creeze în exterior iubirea și frumusețea pe care o simte în interior.

Prin inima Omului Nou va curge înțelepciunea, iubirea și puterea divină!

Cu toții ne dorim o lume plină de iubire, frumusețe, armonie, dar câți muncim pentru aceasta?

Să aprofundăm conștient procesul de transformare interioară, fiindcă lumina și frumusețea interioară impregnează corpul fizic, îl face să strălucească, iar razele arzătoare vor țâșni spre exterior și în jurul nostru totul va străluci.

Dacă gândurile ne sunt purificate de îngerii înțelepciunii, iar sentimentele de îngerii iubirii, creem în exterior pacea și frumusețea divină.

Să fim sinceri cu noi și să ne punem întrebarea: cum vrem să arate Noul Pământ?

Să aducem în manifestare energiile sufletului și ale spiritului nostru, deoarece această lumină ne călăuzește, ne susține și ne înalță!

Meditând la toate acestea s-a întâmplat să primesc de la Gicu Dan, câteva fotografii de la Santana.

Privind la aceste imagini, am tresărit când am realizat că Universul a adus către mine imagini ale Omului Nou,  al celui care odată ce și-a descoperit frumusețea interioară s-a străduit să o aducă în manifestare. Iată un exemplu viu al Omului Nou, care prin procesul de transformare interioară, accesând energiile sufletului și spiritului a devenit o coloană de lumină, prin care se revarsă înțelepciunea, iubirea și puterea divină.
Conectându-mă la energia casei sale mi-am spus emoționată: Iată o Casă de Lumină la Santana!

Este un loc aflat sub protecția Forțelor Luminii care îl veghează pentru împlinirea Misiunea Romania și care va fi vizitat de persoanele dornice de lumină și evoluție spirituală. .
Mi-a venit în gând că deși noi nu ne cunoaștem în planul fizic, ne-am întâlnit de multe ori în planuri paralele, fiindcă îngerii luminii ne-au purtat pe brațele lor la inițieri și conferințe astrale, mai ales în ultimul timp am participat împreună la conferințe pe tema vindecărilor spirituale. Facem parte din aceeași Echipă, iar inimile noastre vibrează în ritmul Sunetului Divin!

Atașez câteva imagini să vedeți cu ochii voștri, spațiul sacru de iubire și lumină creat la Santana!

Nicoleta Păsat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA