P1090161In perioada 16-18 august am participat la tabara de initiere din Retezat organizata de Melfior.

In calatoria de la Sibiu spre Retezat,am facut popas la Manastirea Prislop.

Cu binecuvantarea Parintelui Arsenie si bucuria in suflet ca tot mai multa lume cauta lumina,am ajuns la Rausor.( Erau zeci de oameni care asteptau sa se inchine la mormant)

Dupa ce ne-am cazat ,urmand invitatia lui <<Luta Acviluta<< am plecat in drumetie pe traseul,,Cararea Curiosilor “un grup de sapte persoane (sase din Sibiu si una din Bucuresti.)

Am urcat pana la jumatatea partiei si urmand poteca marcata cu semnul <<cruce albastra<< am intrat in padurea de brazi.

Traseul,format din unsprezece pasi a fost foarte frumos si ne-a incantat ochii cu peisaje frumoase de vegetatie diferita(brazi,jnepeni, flori ,stanci ,grohotis )Am mancat zmeura ,afine si am baut apa la izvorul,,Ionescu “ la pasul zece.

Apoi am escaladat pietrele cu gandul de a merge pana la pasul unsprezece ,insa fiind pe inserate am urcat doar o portiune de drum dintre pasul zece si unsprezece si am facut popas pentru meditatie,intr-un loc deosebit de frumos printre jnepeni si stanci .

S-au alaturat noua ingerii veghetori ai zonei si am primit binecuvantarea unei entitati invaluita in vesminte de lumina alba ce avea pe cap o coroana in forma razelor de soare care raspandeau lumina in jur.Odata cu binecuvantarea Sa ,ne-a mangaiat o boare de vant ,care a lasat in urma o mireasma de flori.,iar apoi entitatea a disparut fara sa stim cine anume a fost.

Ne-am intors bucurosi la cabana,unde ne-am reunit cu restul grupului la seara distractiva:carnaval ,muzica si dans.

Sambata o parte dintre participantii la tabara au participat la workschop- sustinut de Melfior,iar persoanele dormice de drumetie am plecat spre Varful Retezat,un traseu de sapte ore dus-intors.

In drumetie am fost treisprezece persoane(opt din Sibiu, trei din Bucuresti si doua din Pitesti ).

Dupa trei ore de urcus am ajuns la Lacul Stevia(2070 m.),unde am facut popas pentru rugaciune si meditatie.

In timpul rugaciunii am primit binecuvantarea cerului.Suvoi de raze albe aurii se revarsau din Inalt ,iar in jurul nostru se formase o corola de lumina in culori de curcubeu.

In meditatie s-a deschis deasupra noastra un drum de lumina spre Inalt pe care ne-am inaltat in spirit pana pe varful muntelui .Am vizualizat o imagine superba cu stema tarii noastre acoperita de doua aripi de lumina alba stralucitoare si o axa de lumina care trecand prin interiorul muntelui unea cerul si pamantul.De o parte si alta a axei care unea cerul si pamantul s-au format doua raze de lumina alba, unde erau membrii grupului, unii pe o raza de o parte a muntelui iar altii pe o alta raza de cealalta parte a muntelui.

20130816_175947 20130816_180331 20130816_182712 20130816_184610 20130817_111941 20130817_113827 20130817_113923 20130817_123358 20130817_1352540 DSCN3981 DSCN3982 DSCN3986 DSCN4014 DSCN4019 DSCN4023 P1090154 P1090161 P1090177 P1090188 SAM_0918 SAM_09292 SS850090De la Lacul Stevia,ne-am intors la intresectia care arata spre Culmea Lolaia , am trecut peste stanci si am urcat pieptis muntele spre culme cu gandul de a ajunge la Varful Retezat.

De la poalelele muntelui se vedea pe culme o cruce.Urcand cu greu ,de multe ori unii dintre noi chiar taras  am ajuns pe culme.Semnul care se vedea ca si o cruce era de fapt indicatorul spre Varful Retezat,unde cred ca era aproximativ si jumatatea distantei dintre Lacul Stevia (2070 m alt ) si Varful Retezat (2485 m alt.).Asta inseamna ca am urcat cu totii muntele Retezat pana la 2300 m altitudine.

De acolo mai aveam o ora de mers pana in Varful Retezat, insa eram foarte obositi de urcus.Am spus o rugaciune si am multumit ingerilor ca am ajuns pe culme.

Desi intentia noastra a fost sa urcam cu totii pana in varful muntelui,multe persoane fiind foarte obosite au renuntat.Pentru mine nu a contat sa ajung in varf neaparat ,ci starea de bine a grupului.Sotul meu si-a dorit foarte mult sa urce in varf, insa el fiind coordonatorul grupului a ales sa se intoarca cu persoanele care erau obosite de urcus. Din cele treisprezece persoane doar patru au ales sa continue drumetia pana in varful Retezat. Printre persoanele care au ajuns in varful muntelui Retezat s-a numarat si fiul meu, Andrei .Restul grupului ne-am intors inapoi si cand am ajuns in locul in care era marcata intersectia drumului spre culmea Lolaia si Lacul Stevia in timp ce asteptam sa soseasca si persoanele care mergeau incet din cauza oboselii mi-a venit in gand ceea ce mi se aratase in meditatia de la Lacul Stevia,cu grupul nostru care se impartise in doua,unii vegheati de o raza de lumina pe o parte a muntelui, iar ceilalti pe alta parte.Tot atunci m-a sunat Andrei si mi-a spus ca au ajuns in Varful Retezat.Timpul in care noi coborasem stancile, ei au urcat pana in Varful Retezat.

Dupa trei ore de mers ,dupa amiaza la ora 17 ,am ajuns la cabana.

Seara de sambata a continuat cu focul de tabara,cantece ,voie buna,comunicarea cu fratii nostri din alte spatii.

Duminica am facut meditatie, jocul vietilor anterioare,incursiuni prin galaxii,energizari in piramida. Urmand dorinta copiilor mei am ajuns si la <<Parc Aventura <<unde au facut traseul de catarari si s-au dat cu tiroliana.

Duminica dupa amiaza in drumul spre casa am vizitat Manastirea Colt.

De cand am urcat scarile ceva m-a atras sa raman in fata altarului frumos amenajat in aer liber, insa nu am tinut cont de asta si am intrat in biserica,unde am spus o rugaciune,iar dupa cateva momente de liniste am mers in curte in fata altarului asa cum simtisem initial.In timp ce ma rugam ,am simtit mangaierea unei adieri de vant cu miresama de flori si m-a cuprins o emotie care-mi aducea aminte de ceva.Ajunsa acasa si prinsa in activitatile casnice nu m-am gandit la aceasta ,insa in timp ce scriam despre tabara din Retezat ,un fior a trecut prin intreaga fiinta iar in mintea mea s-a facut conexiunea intre trairea din munte in care primisem binecuvantarea entitatii pe care o simtisem ca o adiere de vant cu mireasma de flori si cea din curtea Manastirii Colt si am stiut ca primisem binecuvantarea sfantului nestiut de nimeni,protectorul spiritual al Manastirii Colt si al muntelui Retezat.

Fie ca energia binecuvantarii Sale,prin vibratia randurilor scrise sa ajunga la toti iubitorii de lumina.

Atasez cateva fotografii ,facute in drumetiile prin Muntii Retezat.In prima dintre ele apare si un obiect zburator neidentificat.

Am scris aceste randuri intr-o zi de 21,o zi draga sufletului meu,in care zeci de grupuri din tara si din afara tarii ne -am unit in lucrarea de luminare cu lumina alba a iubirii.

Casa de Lumina Maria a devenit neincapatoare , ingeri si oameni am desfasurat lucrarea de luminare si meditatia de transmitere a energiilor cosmice.

Am primit binecuvantarea cerului ,daruri si flori de lumina alba .

Dupa lucrare,Maicuta Vian, ne-a transmis prin Elena Tarnovan:

<<Binecuvantarea Tatalui,a Fiului si a Sfantului Duh peste voi si familiile voastre.

Nicoleta ,i-ti multumim pentru lucarea de luminare ,,Lumina iubirii “si pentru toate lucrarile de vindecare.

Multumim tuturor.

Am lumina iubirii si va binecuvantez !

Tatal prin Iisus si Vian”

In timpul in care primeam binecuvantarea Maicii Vian, in mijlocul nostru s-a format o cruce de lumina alba care ne-a invaluit pe toti in lumina sa.Aceste clipe de bucurie si inaltare spirituala vi le transmit tuturor si va multumesc ca v-ati unit cu noi in lucrarea sfanta”Lumina iubirii ”

Nicoleta Pasat

21 august 2013.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Referitor la trairile din Retezat,am primit confirmari prin  trei persoane ,care nu se cunosc;

Elena,

in timpul in care citea articolul pe sait a vizualizat:

La meditatia de la Lacul Stevia,aveam pe cap o coroana de stele care se roteau cu intensitate si i s-a transmis ca prin axa de lumina s-a activat legatura intre Cer ,Pamant si Univers .M-a vazut inaltandu-ma in spirit pana la cer .

Despre entitatea care ne-a binecuvantat pe “Cararea Curiosilor” si la Manastirea Colt,i s-a transmis ca multi o recunosc ca <<ZEUL<<si ca participa la salvarea si inaltarea planetei Pamant.

Tatiana,

sambata in meditatia din timpul workschopului cu Melfior ,cand eu eram in drumetie spre Varful Retezat,a vizualizat cum urcam pe munte si a auzit clar vocea mea cand ii spuneam lui Ionut:

“Urcam pana sus la cer “

Annemarie din Offenburg,

Cand am citit articolul pe sait ochii s-au oprit la urmatoarele randuri:

„S-au alaturat noua ingerii veghetori ai zonei si am primit binecuvantarea unei entitati invaluita in vesminte de lumina alba ce avea pe cap o coroana in forma razelor de soare care raspandeau lumina in jur.Odata cu binecuvantarea Sa ,ne-a mangaiat o boare de vant ,care a lasat in urma o mireasma de flori.,iar apoi entitatea a disparut fara sa stim cine anume a fost”.

Fiori din talpi pana in cap -asa raspund celulele mele la adevar – m-au trecut citind si afland.

E permis sa spun ca mi s-a dezvaluit cine a fost ? Am stiut chiar si mirosul .

Cuvintele tales sunt balsam pentru mine ; nici nu stii cat de mult m-ai ajutat

Cu mare recunostiinta,Annemarie.

La raspunsul meu afirmativ,chiar dornica sa stiu numele entitatii care ne-a binecuvantat,Annemarie mi-a raspuns:

-Un nume nu-ti pot da.Ii cunosc doar numele din ultima incarnare( care n-a fost prea lunga ):

insemnatatea numelui sau este „STRALUCITORUL”- il puteti numi asa,transmite acum:

Oamenii mereu vor nume, ca sa se poata adresa. Dar un nume este doar amprenta unei vieti „.

A avut mai multe incarnari pe meleagurile Romaniei. In ultima viata s-a nascut tot in Romania.

In anul 2012 in octombrie mi s-a confirmat de catre doua persoane diferite- care nu s-au intalnit niciodata si nu se cunosc, ca acea Entitatea este implicata in lupta dintre bine si rau .Actiunea de atunci se desfasura in Bucegi.

Informatia mea ,primita in urma cu doua-trei saptamani. prin telepatie –  este ca munca principala a acestei Entitati este SALVAREA PLANETEI.”