Spre zorii zilei de astăzi, 21 martie, eram întinsă în pat, în dormitor. Aveam sinusurile înfundate și m-am gândit să-mi fac energizare. Mi-am așezat mâinile pe cap și am început să spun în gând rugăciunea „Tatăl Nostru“.

Prin rugăciune, am accesat o stare vibrațională înaltă, iar dintr-o dată, m-am înălțat în spirit și m-am văzut în bucătăria casei, la parter. Priveam pe geamul de la bucătărie în grădină,spre rondul de flori cu statueta Maicii Domnului.
În văzduh, a apărut o lumină strălucitoare, care a despărțit cerul în două părți. S-a creat un canal, prin care se revărsa un flux de lumină strălucind în razele soarelui, care se îndrepta pe verticală din înaltul cerului la pământ. Prin acest canal imens de lumină, mii de entități de lumină se îndreptau spre pământ.
Priveam o măreție de nedescris în cuvinte.

Din înaltul cerului au coborât litere de lumină albă-aurie, ce semănau cu literele mari  de mână.Pulsand și strălucind în lumină,literele s-au aliniat și au format cuvintele: „ÎMPĂRĂȚIA LUMINII”. Privind literele scrise, înțelegeam că binecuvântarea Cerului se revărsa pe Pământ.
La această sărbătoare cosmică s-au deschis din nou cerurile. Peste întreaga omenire s-a revărsat  Lumina și Iubirea Divină. Prin canalul de lumină au coborât mesageri din înalte spații de lumină, ca să ne susțină în evoluția spirituală. Dumnezeu Tatăl a binecuvântat omenirea și a trimis în lume Maeștrii Spirituali, spre evoluția spirituală a umanității.
I-am povestit lui Gheorghe aceasta, după care am rămas în liniște.

Mi-a revenit în mental măreția pe care am văzut-o în spirit. Am auzit șoapta Sinelui meu divin:

„Scrie și transmite aceasta semenilor tăi!.Să-și deschidă inimile, să primească Lumina și Iubirea Divină!

Vibrația rândurilor scrise, ÎMPĂRĂȚIA LUMINII ce s-a revărsat pe Pământ va activa împărăția luminii din interiorul ființelor umane,a fiecărui cititor.”
Am scris cu inima plină de bucurie, mulțumind Tatălui Ceresc, Domnului Iisus,  Duhului Sfânt și Mamei noastre Divine, pentru binecuvântarea oferită Pământenilor.

Dragi cititori,primiți binecuvântarea divină și bucurați-vă.

Deschideți-vă inimile și manifestați Lumina Sinelui Divin, ca Împărăția Luminii să se manifeste pe Pământ.


Nicoleta Păsat,

Sibiu, 21 martie 2024