Red_roseIeri, am avut la terapie o doamna pensionara, iubitoare de lumina.

In timp ce o îmbrăcam in lumina, s-a înălțat in spirit si am văzut-o pe un câmp verde cu multe floricele albe. A fost ajutata de îngerii vindecători si a primit binecuvântarea Maicii Sfinte, a Domnului Iisus.

Când ii lucram pe centrul inimii, din razele binecuvântării domnului Iisus, s-a format peste inima sa energetica un trandafir roșu. Stiam ca binecuvântările iau in câmpul nostru energetic forma florilor si m-am bucurat mult pentru ea.

După terapie ,am întrebat-o daca a simțit sau vizualizat ceva.

Ea mi-a spus ca a simțit energiile, ca a văzut culori frumoase, însă ce a impresionat-o a fost ca atunci când aveam mâinile in zona inimii sale a vizualizat un trandafir roșu. In timp ce-mi povestea aceasta, am fost ghidata sa-i spun ca ea sa mentalizeze trandafirul roșu in inima sa, mai ales atunci când simte cum o înțeapă inima. Iar după câteva momente de liniște timp in care ea mă privea emoționata, îngerii mi-au transmis pentru ea: trandafirul roșu este simbolul iubirii. Trandafirul roșu sa înflorească si sa strălucească in inima ta!

Iată si relatarea Doamnei:

„In ultimul timp am fost foarte ocupata si implicata fizic si emoțional in diferite probleme ale mele si ale altora. Am început sa obosesc, sa am o stare de rău general ,cu dureri de cap, nod in gat, presiune mare in piept, abdomen si foarte amețita. Am început investigațiile medicale… a urmat un mic accident (am căzut de pe o scara de la 2 lovindu-mă la cap ,coaste, sold, fără fracturi). Medicii au constatat ca din punct de vedere al sănătății corpului fizic sunt aproximativ OK pentru vârsta mea (65 ani).

Însă mă întrebam: daca sunt ok, de ce simt toate acestea ?

Atunci am apelat la Nicoleta pentru vindecare spirituala.

Cum am intrat in cabinet am simțit energiile pe cap, prin picioare. In timpul terapiei ascultam cu mare atenție ceea ce îmi spunea Nicoleta.

Am trăit momente de mare înălțare sufleteasca. Deși aveam ochii închiși am văzut culori frumoasele un moment dat in fata ochiului drept mi-a apărut un trandafir roșu, pe care ulterior Nicoleta la ghidarea îngerilor m-a sfătuit sa-l vizualizez in inima mea.

Apoi mă vedeam înconjurata de o lumina albastra  liniștitoare. Simțeam cum parca Nicoleta extrage ceva din capul meu si durerea ceda treptat. Am simțit furnicături intre nas si buza superioara, in picioare mai ales pe stânga unde mă lovisem, amorțeala de mâini si picioare. Treptat a dispărut si nodul din gat.

Când mi-a lucrat pe plexul solar aveam o durere mare in piept care răzbătea in spate. Atunci am văzut o lumina vernil foarte frumoasa.

La finalul terapiei, a dispărut povara din piept, s-a așternut peste mine o liniște si pace binefăcătoare. Am ascultat ghidarea îngerilor si când am ajuns acasă, am vizualizat trandafirul in inima mea, iar acesta a înflorit foarte mult si era superb.

Noaptea, din cauza energiilor, am dormit puțin, însă m-am rugat pentru familie si pentru toți.

Dimineața următoare m-am trezit linistita, mai vesela si fără dureri.

Mulțumesc bunului Dumnezeu si tuturor entităților de lumina care mă înconjoară.

Mulțumesc Nicoletei caci prin mâinile ei am primit binecuvântarea lor si rog divinitatea sa-i dea sănătate si putere sa-i poată ajuta si pe alții.”

Am scris aceste rânduri in vibrația trăirii noastre, pentru toți iubitorii de lumina. Entitățile de lumina, îngerii vindecători, ne ajuta, ne susțin, însă nu pot lucra ei in locul nostru. Trebuie sa ne străduim sa fim in armonie cu noi, cu semenii si mai ales sa avem iubire in inimile noastre. Energiile neluminoase din câmpul nostru energetic le putem curați prin rugăciune, multe fapte bune, dar mai ales prin iubire necondiționata.

Va doresc tuturor ca trandafirul roșu, simbol al iubirii sa înflorească si sa strălucească in inimile voastre !

Nicoleta Pasat

5 octombrie 2013.