Floarea Maicii Domnului21 noiembrie 2013

 În urmă cu câteva săptămâni am avut la terapie un adolescent care se confrunta cu o anumită afecțiune.

Am rugat îngerii să mă îndrume, cum să explic părinților și fiului lor ce anume au de făcut pentru a fi sănătoși sufletește și trupește.

Omul este: corp fizic, emoțional, mental, spiritual și trebuie să-și  hrănească zilnic toate corpurile sale pentru a fi în armonie cu el și semenii.

Am fost ghidată să desenez o floare și în timp ce făceam câte o petală, primeam și modul prin care ea poate fi activată, pentru ca floarea să crească și să răspândească mireasma în jur.

Prima petală = DIETA.

Să oferim corpului fizic hrană cât mai puțin transformată: legume, fructe, semințe, cereale și multă apă .

A doua petală = EXERCITII FIZICE

Zilnic să facem mișcare, orice sport care relaxează și destinde corpul.

A treia petală = IERTARE

Iertarea este cel mai mare dar pe care ni-l facem nouă. De ce spun aceasta?

Pentru că atunci când suntem în dușmănie cu diverse persoane, între noi și acele persoane se formează fire de energie neluminoasă care ne țin legate de ele. Prin iertare firele de energie neluminoasă sunt arse, iar aripile sufletului nostru sunt eliberate și astfel putem zbura spre  spații celeste.

A patra petală = IUBIREA

Iubirea este arma cu care ne putem apăra de toți vrăjmașii văzuți și nevăzuți.

Când iubirea curge în inimile noastre, celulele vibrează, mintea se luminează, inima tresaltă de bucuria înălțării sufletului, iar corpul fizic devine sănătos.

Prin iubire putem alinia și vindeca rănile întregii lumi, pentru că iubirea este Dumnezeu.

A cincea petală = ARMONIE și PACE cu tine și semenii

Omul trebuie să se străduiască să  trăiască în pace și armonie cu toată creația divină.

Când ai pace în suflet și iubire în inimă, ai calea deschisă până la cer.

A șasea petală = PROGRAMARE POZITIVĂ

Dacă într-un moment al vieții ne confruntăm cu o anumită afecțiune, să ne aducem aminte că noi nu suntem trupul, emoția sau gândul.

Să știm că stăpânul trupului este mintea, iar stăpânul minții este spiritul.

Ne putem programa pozitiv:

Eu sunt iubire! Eu sunt sănătate! Eu sunt lumina și nimic întunecat nu mă poate atinge!

A șaptea petală = RECUNOȘTINȚĂ și MULȚUMIRE

Avem atât de multe motive pentru care să fim recunoscători, însă din păcate, ne concentrăm atenția pe lipsuri și suntem nemulțumiți.

Să mulțumim cerului pentru lumină, să mulțumim mamei pământ care ne poartă în brațe și ne hrănește, să mulțumim părinților care ne-au dat viață, să mulțumim că putem vedea frumusețea creației divine, să mulțumim prietenilor care ne iubesc și ne acceptă așa cum suntem, să mulțumim persoanelor care << ne șlefuiesc >> deoarece datorită lor ne sporim strălucirea.

A opta petală = RUGĂCIUNE, MANTRE, MEDITAȚIE

Zilinc să ne legam de cer prin rugăciune, mantre, sunete divine, meditație.

Iisus, iubire, lumină, Ave Maria, sunt cuvinte cu o puternică rezonanță în Univers.

În urmă cu câțiva ani am auzit cum răsuna cântecul Ave Maria în alte spații celeste și la ghidarea îngerilor l-am descris astfel:

“Ave Maria este un cântec prin vibrația căruia se deschide o cale de lumină de la pământ la cer, un cântec care-ți înalță inima atât de mult, încât poți simți cum răsună prin ea, ecoul iubirii profunde a mamei celeste pentru toți copiii ei. Este un sunet divin ”

Când am terminat de desenat floarea, am vazut pulsând  o stea de lumină și atunci în mintea mea s-a făcut conexiunea între numărul petalelor florii pe care o desenasem și steaua Maicii Domnului.

Activând zilnic fiecare petală, ne hrănim toate corpurile: fizic, emoțional, mental și spiritual. Astfel creștem în lumină, sufletele noastre devin asemeni florilor care răspândesc mireasma, iar pământul se va transforma într-o grădină de flori, florile Maicii Domnului.

L-am rugat pe Ionuț să coloreze petalele florii în culori de curcubeu, iar steluța din mijlocul florii în alb sau auriu, simbol al sinelui divin din interiorul ființelor noastre, pe care eu am primit darul de a-l vedea din noiembrie 2007.

La întâlnirea din 21 noiembrie, de sărbătoarea ”Intrarea Maicii Domnului în templu” am oferit persoanelor prezente la meditație un dar simbolic, floarea cu opt petale.

21 noiembrie 2013 a fost pentru mine o zi în care am trăit multe clipe de înălțare sufletească .

În călătoria spirituală din Paris am aflat povestea medaliei miraculoase a Maicii Domnului.

Am cumpărat atunci câteva medalii pentru familia mea, însă  la întâlnirea din 21 mai când le-am spus celor prezenți la meditatie povestea medaliei mi-a părut rău că nu am cumpărat medalii pentru toți. Ulterior am rugat gazda la care am stat în călătoria din Paris să-mi trimită medalii pentru întreg grupul sibian.

Îngerii au rânduit ca medaliile să ajungă la mine în 21 noiembrie. Bucuroasă, țineam medaliile în mâini când deodată am simțit prezența Maicii Sfinte care m-a învăluit în lumina Sa. Prin întreaga mea ființă au trecut energii arzătoare care s-au revărsat prin mâinile mele spre medalii. Fecioara Maria mi-a transmis să le ofer în dar persoanelor prezente la meditația din 21 noiembrie, cu binecuvântarea Sa.

Mi-au dat lacrimile de emoție și bucurie.

În 21 noiembrie, Casa de Lumină Maria a devenit neîncăpătoare. În plan fizic am fost 43 persoane, iar în spirit mii.

Înainte de a începe programul de rugăciune și meditație, îngerii mi-au arătat o imagine foarte frumoasă care m-a emoționat.

„Am văzut un înger care suna din trambiță. În acel sunet divin în Casa de Lumină Maria au venit cete de îngeri și spiritele voievozilor străbuni.”

Ne-am înălțat sufletele în lumina albă a iubirii Tatălui Ceresc, care ne-a binecuvântat.

Domnul Iisus, Fecioara Maria, Măicuța Vian, arhangheli, îngeri, voievozi, au fost cu noi în lucrarea sfântă “Lumina iubirii”.

Tuturor, binecuvântări divine !

Nicoleta Păsat