piatrascrisa3 piatrascrisa2

Odată cu lansarea cărții Sunet Divin, am avut de trecut și prin câteva teste foarte subtile.

Slavă Domnului că lucrând cu aspectul voință și străduindu-mă să nu-mi hrănesc egoul, am reușit să trec peste ele și să mai urc o treaptă în evoluția mea spirituală.

Am urmat îndemnul îngerilor, ca după transformările energetice prin care am trecut, să merg câteva zile în mijlocul naturii și am plecat la munte.

Am ales Valea Cernei, un defileu de basm cu locuri minunate, ape vindecătoare și aer curat, bogat în ioni negativi (deși este situată la o altitudine medie de 160 m, aerul puternic ionizat negativ din Herculane este comparat cu cel aflat  la înălțimi de peste 2500 m). Este o zonă deosebit de frumoasă, iubită de entitățile de lumină pe care le puteți vedea și cu ochii fizici cum scânteiază în vazduh.

Și în aceste zile îngerii vindecători au lucrat în câmpul meu energetic și chiar mi s-a permis să văd, să simt și să știu toate acestea.

Într-una din zile când tocmai mă pregăteam să merg  în drumeții, m-a sunat Lucian. Bucuros că sunt în această zonă frumoasă, m-a îndemnat ca în pelerinajele mele prin împrejurimi, să  merg și la Schitul Piatra Scrisă, în care cu ani în urmă, cand se lucra la construcția căii ferate, a apărut pe o piatră chipul Domnului Iisus.

Până să aflu detalii despre acest loc, am mers la Dunăre să vad chipul lui Decebal în stâncă și apoi la cazanele Dunării.

La câteva sute de metri de chipul lui Decebal, când am ridicat privirea spre munte, am văzut scrise pe o stâncă, numerele 21 și 3.

Am tresărit și l-am rugat pe Ionuț să oprească mașina. Parcă nu puteam să cred ceea ce văd. Nu întâmplător cineva a scris pe stâncă aceste numere care au o semnificație deosebită pentru mine.

21 este numarul simbolic al lucrării de luminare și înălțare spirituală pe care o desfășor, iar 3 este numărul meu norocos. Când am văzut aceste cifre scrise pe stâncă, un fior puternic a trecut prin inima mea. Mi-am spus că este un semn  al împlinirii destinului meu și că trebuie să ajung la Piatra Scrisă. Interesându-mă de acest loc, am aflat că este chiar în drumul de întoarcere spre Sibiu (aproximativ 50 km din  Herculane spre Caransebeș).

Sâmbătă am plecat spre casă, deoarece vroiam ca de ziua închinată Maicii Sfinte să nu fiu pe drum, ci în Casa de Lumină Maria ca împreună cu iubitorii de lumină să aducem un omagiu Doamnei Luminii.

Sâmbătă dimineață în jurul orei 10 am fost la Piatra Scrisă. Am intrat în interiorul shitului micuț din stâncă, împreună cu familia mea. Inițial am văzut doar stânca și câteva icoane așezate pe stâncă. Am început să ne rugăm și deodată privirile noastre s-au îndreptat spre Înalt.

Atunci am văzut pe tavanul schitului, chipul Domnului Iisus. În schit mai era atunci o  singură persoană, o doamnă pe care am atenționat-o să privească chipul apărut în stâncă. Doamna și-a făcut emoționată semnul sfintei cruci. Deși a fost înaintea noastră în schit, nu văzuse chipul Domnului Iisus.

Am spus împreună Tatăl Nostru și Bucură-te Marie, apoi am rugat-o să ne facă o fotografie la toată familia, dupa care ea a plecat.

Dupa puțin timp, când ne-am uitat din nou spre tavanul schitului am văzut două chipuri, simbolizând  pe Tatăl Ceresc, pe Domnul Iisus și o cruce.

Ceakra coroanei a început să se rotească cu putere. Am închis ochii și am văzut deasupra mea un porumbel din aripile căruia se revărsau raze de lumină aurie.

Este simbolul Duhului Sfânt, mi-am spus în sinea mea și înseamnă că acest loc este  închinat Sfintei Treimi (a apărut în stâncă chipul Tatălui, al Fiului, simbolul Sfintei cruci, iar în plan subtil, un porumbel cu aripile larg deschise din care se revărsau  raze de lumină aurie).

Când am deschis ochii am observat că fizic eram singură în schit, însă în plan subtil pulsau în jurul meu multe entități de lumină și am văzut o lumină albă strălucitoare care m-a înconjurat. Ceva în sufletul meu m-a îndemnat să mai rămân puțin în acel loc.

Am întins mâinile spre stâncă și am început să spun în gând rugăciunea Tatăl Nostru. Deodată prin mâinile mele am început să simt vibrații intense și întreg corpul mi-a fost cuprins de un fior.

În acele momente am intrat în altă stare vibrațională și am văzut cum deschid o poartă de lumină spre alt tărâm. Am întins mâinile din dreptul inimii și am văzut cum poarta formată din două părți se deschide, iar eu pășesc într-o altă lume.

Dincolo de poartă am intrat într-un flux imens, într-o coloană de lumină care ducea spre Înaltul Cerului și spre interiorul Pământului.

În această coloană de lumină mă aștepta Domnul Iisus cu o carte în mână.

Deodată a apărut Maica Sfântă, însoțită de multe spirite. M-a binecuvântat, învăluindu-mă în lumina și iubirea Sa și odată cu acestea, am simțit imensa bucurie din inima ei, că am reușit să deschid poarta de lumină și să ajung în acest loc.

Apoi, m-am văzut din nou în schit și în jurul meu, zeci de entități de lumină.

Totul a durat aproximativ 10 minute în timpul nostru fizic (copiii care mă așteptau nerăbdători să plecăm acasă, mi-au spus cât timp am stat singură în schit).

Imediat ce am ieșit afară, alti pelerini s-au îndreptat să intre în schit. Realizam că îngerii au avut grijă ca eu să ramân un timp singură în acest loc sacru.

Nu-mi venea să cred ceea ce trăisem. Eram emoționată și aveam o imensă bucurie în inima mea. Curgeau lacrimi fierbinți pe obrajii mei, fără să vreau.

În mașina am rămas mult timp fără să scot un cuvânt. În starea de pace și bucurie în care eram, m-am conectat din nou la trăirea mea de la Schitul Piatra Scrisă. Mi-a venit în gând imaginea cu coloana de lumină și Domnul Iisus.

După puțin timp, am tresărit când am realizat că o imagine asemănătoare cu un foc  imens  cu  flăcări  care se înălțau până la Cer și Domnul Iisus având în mâini o carte, mi-a fost arătată în seara zilei de 3 august când îngerii luminii au lucrat asupra mea. Elena m-a atenționat atunci să țin minte ceea ce mi se arată în plan subtil. Chiar am scris aceasta și i-am povestit Elenei, iar ea mi-a spus: Nicoleta, această flacără poți fi chiar tu, sau un loc sfânt în care vei ajunge.

Am încercat să o găsesc pe Elena, să-i spun trăirea mea, dar telefonul ei era închis.

Abia seara, în jurul orei 21 m-a sunat ea. În timp ce-i povesteam despre trăirea minunată de la Piatra Scrisă, a apărut în preajma mea Părintele Arsenie și mi-a transmis că el a fost Entitatea de Lumină, pe care am simțit-o în câmpul meu energetic și care m-a ajutat să deschid poarta de lumină. Părintele Arsenie mi-a binecuvântat casa și întreaga familie.

Deodata Elena mi-a spus:

Nicoleta, acum ți se transmite un mesaj de la Tatăl cel Mare și Sfânt:

Locul pe care tu l-ai accesat astăzi face legătura cu Împărăția Mea, a Tatălui Ceresc.

Este un canal de energie prin care eu comunic cu oamenii .

Acest loc cunoscut de voi ca ,,Piatra Scrisă” este o POARTĂ de LUMINĂ între lumea vazută și cea nevăzută.

Pătrunsă de această trăire și sub vibrația energiei care însoțea acest mesaj, câteva momente am simțit o energie fierbinte care mi-a cuprins corpul și care se răsfrângea în exterior în lacrimi de imensă bucurie și recunoștință.

Am înălțat un gând către Domnul Iisus și am spus: Doamne Iisuse, îți multumesc că m-ai învrednicit să ajung și să te întâlnesc în acest loc.

I-am spus Elenei ca mi-am dorit mult să vorbesc cu ea, fiindcă parcă mai aveam nevoie de încă o confirmare.

Deodată, în timpul discuției noastre, Domnul Iisus a venit lângă mine și mi-a transmis:

„Mă arăt din nou ție, să mă vezi și să crezi că este adevărat! Mai dorești și alte confirmări?

Nicoleta, 24 de ore din 24 sunt lângă tine, chiar dacă nu mă vezi.

Cartea pe care ai văzut-o, o vei scrie în planul fizic când va fi timpul”.

Apoi, i-a transmis Elenei:

“Prin voi merg, prin voi văd, prin voi aud, prin voi mă manifest pe pământ!”

A doua zi în jurul prânzului, am simțit să răsfoiesc cartea Sunet Divin. Și  nu întâmplător cartea s-a deschis la pagina 21 iar ochii mei s-au oprit la rândurile în care am scris cum o entitate de lumină mi-a oferit cheia cu care voi descuia uși spre alte tărâmuri.

În 31 octombrie 2009, când mi-a fost oferită cheia de lumină și am întrebat cine este entitatea, drept răspuns mi-a apărut simbolul literei A, care semăna cu un triunghi de lumină, iar liniuța din mijlocul literei era foarte clar conturată și o simțeam ca o poartă prin care poți intra în triunghiul de lumină.

Abia acum  știu, că entitatea care mi-a oferit cheia cu care voi descuia uși spre alte  tărâmuri și care m-a ajutat să deschid la Piatra Scrisă poarta de lumină, este Părintele Arsenie.

Realizez că triungiul de lumină revelat atunci era de fapt Simbolul Sfintei Treimi.

Când am început să scriu toate acestea, îngerii m-au învăluit într-o cupolă de lumină albastră strălucitoare și dansau bucuroși în preajma mea că scriu aceste informații pentru toți iubitorii de lumină.

Vă îndeamnă să mergeți în acest loc sfânt, Piatra Scrisă, POARTA de LUMINĂ  între lumea văzută și nevăzută!

Atașez câteva poze în care să vedeți cu ochii voștri entitățile de lumină care m-au însoțit  în aceste locuri minunate în care mi-am înălțat sufletul!

Nicoleta Păsat

Sibiu,17 august 2010.Piatrascrisa01piatrascisa6piatrascrisa5

piatrascrisa4

piatrascrisa7