21 februarie 2012

În  octombrie 2011, când a venit la Sibiu pentru continuarea cursurilor de inițiere astrală,  Melfior era puțin răcită și mi-a cerut ca în fiecare zi în care stă în casa mea, să-i fac câte o terapie.

În timp ce lucram asupra ei atât eu cât și Melfior am vizualizat diferite imagini, întrucât vibrația înaltă creată a deschis ușor portalurile spre alte spații dimensionale care le-am accesat prin Ajna chakra.

Vineri, la prima terapie, imediat ce am început să lucrez pe Melfior, mi-a apărut pe ecranul mental o imagine frumoasă cu un cerb din coarnele caruia tăzneau raze de lumină spre noi  și am înțeles că este semnul unei realizari spirituale.

Apoi, într-un flux de lumină asemeni soarelui strălucitor a apărut Domnul Iisus și ne-a binecuvântat. Când a disparut imaginea Domnului Iisus, am vizualizat-o pe Fecioara Maria, însoțita de multi îngeri.

În același timp Melfior a vizualizat urmatoarele:

“ Când a început terapia a aparut Domnul Iisus într-o sferă de lumină imensă. Din inima Sa țâșneau raze de lumină spre noi și o energie de vibrație înaltă.

Apoi a dispărut imaginea Sa, dar a apărut într-un triunghi de lumină Fecioara Maria. Era atât de multă lumină. Ne-a privit cu dragoste, apoi la picioarele sale au apărut cei trei copii, cărora s-a aratat Fecioara Maria la Fatima în Portugalia, mai la începutul secolului trecut. Mi s-a dat să înțeleg că aceste trei ființe de lumină, copii de la Fatima, sunt ajutoarele Fecioarei Maria, prin care emite lumină pe Pământ, spre cei cărora dorește să le aducă alinare și vindecare, datorită rugăciunilor lor închinate Maicii Domnului.”

Melfior Ra a primit telepatic informația că aceste trei spirite, copiii de la Fatima, sunt îngerii de lumină care mă ajută în terapiile spirituale.

A doua zi la ora 16 mă plimbam prin padure cu Melfior. Mergeam în liniște într-o stare de bucurie și pace, bucurându-ne de priveliștea minunată.

Deodată m-a pătruns o lumină ca un fulger, un fior mi-a trecut prin corp și pentru câteva clipe mi-a apărut imaginea Fecioarei Maria.

În timpul acesta, Melfior a vizualizat urmatoarele:

A văzut pe Fecioara Maria și din nou cei trei copii care erau la picioarele sale și doreau să înțelegem că prin ei se lucreaza și se emite spre noi iubirea Mamei Divine.

Am revenit acasă la ora 17.30 și i-am făcut lui Melfior cea de-a doua terapie. În timp ce lucram asupra ei am fost învăluite într-un flux de lumină care ne-a transpus într-o stare vibrațională înaltă. Eu am văzut cele trei entități ca și îngerii care vin mereu în preajma mea cand efectuez terapiile asupra unor persoane, sau când sunt în starea de pace și bucurie, de vibrație înaltă…

Vedeam, mi se arătau de multe ori cele trei entități de lumină, însă nu știam cine anume sunt, dar din Înalt s-a dorit să aflu că sunt cei trei copii de la Fatima, care acum sunt entități de lumină în apropierea Fecioarei Maria.

Când am terminat terapia Melfior mi-a spus :

“ În timp ce lucrai asupra mea am vizualizat-o pe Fecioara Maria la distanță și înălțimi, iar undeva dedesubt, pe un câmp erau trei copii care păzeau o turmă de oi.

Când s-a apropiat imaginea am văzut că erau cei trei copii de la Fatima, care acum au luat forma unor entități de lumină, dar foarte luminoase, iar oile din fața lor eram noi pământenii printre care și noi două și multe alte ființe care vin la întâlnirile noastre și la rugăciunea care o faci lunar în ziua de 21.

Cele trei entități au spus, mi-au transmis telepatic :

“Când eram pe Pământ mergeam cu oile la păscut, le asiguram hrana pentru trup, iar acum din Înalt direcționam lumina spre spiritele întrupate pe Terra, oferim astfel hrană pentru spirit.”

Entitățile s-au închinat nouă, ne-au binecuvântat, au emis lumina spre noi și au dispărut.

A apărut o altă imagine cu Elena Târnovan, (discipola doamnei Vian Maestra spirituală din Timișoara) care acum se află în străinatate de mai mulți ani.

Melfior a întrebat telepatic. Ce face Elena?

O entitate de lumină i-a răspuns :

“ Elena luminează țara. De acolo de unde se află, ea lucrează pentru țara ei, în care s-a născut, a crescut și viețuit un timp și va mai viețui. Ea duce lumina pe unde trece.”

În timpul celei de-a treia terapii, într-un flux de lumină albă curgeau peste noi flori de lumină. Aveam brațele pline de flori. Melfior a întrebat: ce flori sunt acestea? Și i s-a transmis: “sunt flori de lumină“ și în următoarea imagine i s-a arătat că florile ne-au fost dăruite de Domnul Iisus, curgeau spre noi din mâinile Sale.

Melfior a înțeles, i s-a transmis, că de fapt răceala, guturaiul ei, era  modalitatea de a accesa alte dimensiuni spațiale și a intra în comuniune, prin unirea vibrațiilor noastre, cu entitățile de lumină care doreau să ne transmită toate acestea.

Iată cum se lucrează din înalt prin diferite metode și tehnici ajutătoare când se dorește să luăm cunoștință de ceva anume.

Tuturor ,

Binecuvântări Divine !

Nicoleta Păsat