Aseară, am primit de la o prietenă un mesaj pe WhatsApp cu remedii care să ne ajute în această perioadă de suferință, care a îndoliat țara. Am citit mesajul, dar nu mi-am dat cu părerea pro sau contra la ceea ce citisem. I-am răspuns cu salutul drag sufletului meu:  pace și iubire!

Dintr-o dată, mi-au trecut fiorii prin corp și am auzit vocea sinelui meu divin: „Pace și iubire! Acesta este remediul!”. La mesajul trimis, am mai adăugat „acesta este remediul”. Am închis datele mobile și am plecat în sufragerie.

În liniște, simțeam mai intens energia arzătoare a sinelui meu și-mi veneau în minte cuvintele: „Pace și iubire! Acesta este remediul! Să scrii aceasta, pentru că așa este!”. M-am gândit la aceasta până târziu în noapte și am cerut ghidare îngerilor cum să scriu.

Astăzi, la ora 11:30, am făcut terapie la distanță lui Sorin. Era a treia zi consecutivă când lucram pe el. După ce l-am îmbrăcat în lumină, am avut parte de o trăire deosebită. Într-o lumină albă strălucitoare, a apărut în spirit o entitate foarte luminoasă, îmbrăcată și împodobită ca o zeitate indiană. M-am întrebat în sinea mea cine este entitatea și ca răspuns am auzit în văzduh ecourile unei mantre Hare Krishna, iar entitatea cânta sunetul mantrei la flaut.

În sunetul acestui cântec, am văzut cum două păsări mari albe zboară lin și se înalță în lumină. Privind zborul lor, înțelegeam că erau simbolic sufletele noastre, care s-au înălțat spre Înalt în vibrația acestei mantre. Mi s-au încălzit centrii energetici și o bucurie mare am simțit în inima mea. Primeam încă o confirmare la faptul că am slujit împreună lumina și în alte vieți.

Sorin a simțit energia luminoasă care l-a învăluit și a văzut culori frumoase. I-am povestit ceea ce am văzut în spirit, iar pentru el a fost o confirmare a trăirilor sale. Cu ani în urmă, a fost în  Shree Peetha Nilaya, într-un ashram numit „Leagănul Mamei Divine”. Acolo, a înălțat cântece de devoțiune lui Krishna, un profet venerat în tradițiile hinduse.

„Hare Krishna, Hare Krishna”, mantra pe care a cântat-o din inimă pentru Krishna, nu a rămas fără ecou. Acum când el a trecut prin suferință, Krishna l-a învăluit în iubirea sa și astăzi, în vibrația acestei mantre, și-a înălțat din nou sufletul în lumina albă a Iubirii Divine. Sorin mi-a trimis o fotografie cu Krishna, pe care o avea de când a venit din ashram.

Am fost atât de impresionată că mi s-a permis să văd și să simt în sufletul meu energia iubitoare a acestei entități luminoase. Entitatea putea să vină în câmpul lui Sorin fără ca eu să văd sau să simt aceasta, dar s-a dorit ca prin mine Sorin să primească o confirmare a iubirii emise din inima sa, care a umplut văzduhul și a revenit la inima celui care a emis-o.

Și într-adevăr așa este! Pacea în suflete și iubirea în inimile noastre este remediul care ne ajută și susține în aceste vremuri de mari transformări. Datorită existenței virusului, păstrăm distanța și forțati de împrejurări, ne îndreptăm spre noi înșine, ne conectăm cu lumina din noi. Odată conectați cu sursa, simțim pace în suflete și iubire in inimile noastre, și ni se cere să o emitem  către semeni și univers.

Criticăm și suntem nemulțumiți de politicienii care ne conduc țara. Zilnic, emitem energii neluminoase la adresa lor, așteptând să se schimbe ceva în bine. Procedând astfel, nu-i ajutăm  nici pe ei, nici pe noi, nici țara noastră. Nu fac politică, nu țin cu un partid sau altul, dar știu că tot ce emitem prin gândurile și emoțiile noastre sunt energii de o anumită frecvență. Dacă vrem să ajutăm țara, politicienii și pe noi, să emitem către ei energii care să-i ajute, să-i susțină, să-i inspire să ia cele mai bune decizii pentru țara și poporul român.

De fiecare dată când sunteți tentați să-i criticați, abțineți-vă. În loc de critică, emiteți un gând de lumină și iubire către ei și înălțați o rugăciune, spunând:

„Doamne, spun această rugăciune pentru luminarea conducătorilor orașelor și satelor noastre. Fie ca ei să fie inspirați de lumina sinelui divin, să ia deciziile cele mai înțelepte pentru țara și poporul nostru. Fie binecuvântați!”

Apoi rostiți rugăciunea ,,Tatăl Nostru ”

Lumina și iubirea pe care o emitem către ei îi ajută, le dă putere și voință să facă ceea ce au promis și tuturor ne va fi mai bine. Astfel, energia durerii, a nemulțumirii și suferinței pe care o emitem în văzduh, se va transforma într-o energie luminoasă, care ne va hrăni și înălța sufletele, trăind cu bucurie pe acest tărâm minunat, în ecoul păcii și al iubirii inimilor noastre.

Tuturor cititorilor,

Pace și iubire!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 28.10.2021


Iată tabloul lui Krishna cu flautul trimisă de Sorin:

………………………………………………………………………………………………………………………..

Am trimis articolul scris la persoanele din lista mea și am plecat într-o plimbare prin pădure.

M-a sunat Anca D.care mi-a povestit emoționată,că aseară ne-am întalnit în spirit ,că am lucrat pe ea și că nu-i vine să creadă că a primit atăt de repede confirmarea prin acest articol.

Iata marturia sa:

,,Salutare draga mea Nico,
Nu pot să cred, că am primit confirmare prin articolul tău.
Aseară am avut un vis. Eram împreună cu tine și alte persoane și povesteam despre vaccin(cer confirmare cu vaccinul, sunt foarte nehotarată si nedumirită în ceea ce priveste vaccinarea)
La un moment dat ai spus „ce vine cu IUBIRE este bine”, „doar cu IUBIRE”.
Cum sunt foarte multe energii neluminoase (la mine la servici mă confrunt zilnic cu ele), de câteva zile am o durere de cap care nu mai îmi trece.

Tu mi-ai pus degetul arătator într-o parte la tamplă și l-ai ținut foarte mult timp acolo. Eu zâmbeam și mă găndeam că ai simțit durerea mea .

Cand am citit mesajul scris de tine mi s-a facut „pielea de gaina”, nu imi venea să cred că cele relatate de tine în mesaj practic eu le-am visat.
Având în vedere perioada grea prin care trecem cu totii, IUBIREA este alinarea noastră. 
Iți mulțumesc pentru tot draga mea Nico.Mulțumesc Domnului și Maicuței Sfinte că exiști si că împartașesti cu noi aceste trăiri minunate. 
Pace si iubire!
Te pup si te imbratisez cu mult drag și dor.
Anca”