16.03.2008

Eram cu Melfior pe canapea în locuinţa mea. Eu m-am aşezat la picioarele ei şi am pus mâinile peste ea, să-i arăt cum fac terapie la cabinet. Era o atmosferă de  pace şi armonie.

Deodată, a cântat PASĂREA MEA MĂIASTRĂ!

Melfior a început să se încarce energetic, simţeam amândouă cum vine energia peste noi si  ne învăluia în diferite culori. Melfior a cerut să mai cânte Pasărea Măiastră, sau dacă se poate să o vizualizeze.

Atunci, din Înalt a venit un jet de lumina de formă trapezoidală şi în mijlocul acestei lumini a apărut Fecioara Maria.

Melfior a vizualizat-o foarte clar, era atât de strălucitoare şi emana multa iubire si lumina!

În gândul lui Melfior  persista întrebarea… Pasărea Măiastră… Atunci, Fecioara Maria a ridicat braţele spre înalt şi-a unit palmele ce revărsau raze strălucitoare de lumină, iar din palmele sale a zburat o PASĂRE DE LUMINĂ asemănatoare unui porumbel alb. Acel porumbel a venit spre noi, Melfior si Nicoleta iar  Fecioara Maria a spus:

„Aceasta este PASĂREA MĂIASTRĂ a Nicoletei, dar ajunge la voi sub formă de SUNET!”

Atunci am înţeles de fapt ce este Pasărea mea Măiastră!

Sfantul DuhEste o energie emisa de Fecioara Maria, care coboară către mine în chip de porumbel alb, iar zborul îl percep sub formă de sunet !  Este un sunet atât de înălţător, care te ridică mult vibraţional când îl auzi, treci de barierile timpului şi spaţiului şi ai sentimentul că eşti una cu tot, că te regăseşti în fiecare om si floare.

Melfior  Ra era fericită şi a înţeles că într-adevar sunt ocrotită şi lucrez sub îndrumarea şi lumina Fecioarei Maria.

Mulţumesc Maicii Sfinte şi D-nei Melfior  Ra că m-au ajutat sa descifrez misterul Păsării mele Măiastre, care-mi încântă şi înalţă sufletul din decembrie 2004.
Mulţumesc Fecioarei Maria pentru lumina  ce o revarsă către mine, să mă ajute să-mi împlinesc menirea !

Vouă tuturor,

LUMINA MAICII SFINTE ŞI IUBIREA DIN INIMA MEA ŞI A LUI IISUS !

Nicoleta Pasat