9 mai 2010

IMG00021-300x225Cu aproximativ o săptămână în urmă, m-a sunat Simona din Bucureşti şi printre alte poveşti, m-a întrebat dacă doresc să-l invit în Sibiu pe Master Rinpoche şi să organizez o conferinţă. Simona m-a sunat într-un moment în care mă simţeam împovărată de taxe şi facturi neplătite şi i-am răspuns că mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Master, dar nu i-am dat un răspuns afirmativ referitor la conferinta în timpul discuţiei noastre, însă i-am promis că voi medita la aceasta şi până la sfârşitul zilei va primi răspunsul meu.

După ce am închis telefonul am rămas câteva minute în linişte, timp în care am auzit vocea Sinelui meu care m-a întrebat: „De ce nu eşti deschisă să primeşti tot ce vine către tine ?” Am înţeles astfel că era un îndemn de a răspunde afirmativ şi a mă ocupa de conferinţa lui Master Tanpai Rinpoche în Sibiu. Am rugat îngerii să mă ajute, iar ei au avut grijă de tot. Am găsit  sală pentru conferinţă, cazare şi semeni iubitori de lumină care m-au susţinut în desfăşurarea acestui eveniment.

Seara, în meditaţie, în locul frunţii mele mi-a apărut imaginea unui templu în care s-a deschis o uşă şi am fost invitată să intru. Templul era foarte frumos şi luminos, cu multe perniţe rotunde pentru meditaţie, iar în faţa altarului l-am văzut pe Master care mi-a făcut semn să mă apropii. M-am apropiat de altar şi l-am văzut înconjurat intr-o lumină, asemeni unor flăcări de foc care curgeau peste el şi luminau totul în jurul altarului. A ridicat mâna să mă binecuvânteze şi în acel moment a emis către mine un flux de lumină, care m-a pătruns prin ajna chakra şi mi-a transmis: „MILAREPA”. Am tresărit, am deschis ochii şi am realizat că era un semn pentru mine, întrucât pentru Milarepa, marele yoghin tibetan am o veneraţie deosebită şi i-am simţit ajutorul de fiecare dată când l-am cerut. Eram fericită că primisem încă un semn să mă ocup de conferinţa lui Master Rinpoche în Sibiu.

Pe 9 mai, în Sibiu a fost o mare sărbătoare spirituală, căci zeci de oameni au răspuns invitaţiei de a participa la conferinţă, hrănindu-şi astfel sufletele prin cunoaştere, lumină, iubire şi adevăr.

Era astfel o confirmare la ceea ce a spus Master şi anume: Inima frumoşilor români este acum deschisă pentru învăţarea acestei cunoaşteri divine, pentru protecţia întregii omeniri.”

Intrarea a fost liberă, fiecare a oferit cât a simţit în inima sa ca şi ofrandă maestrului, pentru susţinerea activităţii sale spirituale.

În momentul când l-am întâlnit pe Master, un fior a pătruns în inima mea şi am avut sentimentul clar că ne-am mai întâlnit cândva. În acel moment Master m-a privit şi mi-a spus: „Milarepa !” Ochii mi s-au umplut brusc de lacrimi, căci mi s-a clarificat mesajul din revelaţia în care mi s-a transmis: „Milarepa” şi am înţeles că iubirea spirituală a fost cea care ne-a purtat şi ne-a legat unul de altul prin mii de vieţi.

A venit însoţit de un grup de discipoli care au renunţat la iluziile vieţii cotidiene, dedicându-şi viaţa evoluţiei spirituale şi iluminării. Sala unde s-a desfăşurat conferinţa a fost aranjată , asemeni unui templu tibetan. Master a intrat în sală însoţit de discipoli  în ritmul glasurilor de trâmbiţă, farfurii, tobe şi scoici, sunete în care eu am intrat într-o altă frecvenţă vibraţională.

M-am gândit cu bucurie la cei prezenţi în sală şi realizam că dacă vreun suflet din diverse motive ar fi fost încătuşat, în ritmul înălţător al sunetelor armonioase, a vibraţiei rugăciunii, a luminii care ne-a învaluit, cu siguranţă a reuşit să se descătuşeze şi să permită iubirii să curgă prin inima sa.

Gheorghe a fost foarte impresionat de ceea ce a trăit la conferinţa , de sunetul trâmbiţelor şi a celorlalte instrumente. Voi relata în următoarele rânduri tot ceea ce el mi-a povestit.

Atunci când Master a intrat în sală, era înconjurat de multă lumină şi a văzut deasupra capului său o coroană de foc, din care se răspândeau flăcări de lumină, iar sunetele care se înălţau din instrumente erau de fapt un semnal de chemare a spiritelor luminii în sală, căci în momentul în care se înălţa cântecul trâmbiţelor, din ele ieşeau flăcări de foc şi multe spirite de lumină au înconjurat sala.

Când se auzea sunetul tobei, prin acel sunet scânteiau raze de lumină către oameni. La sunetul ding – dang, fulgerele care veneau spre sală, produceau puternice vibraţii în corp. În cântecul scoicilor a coborât din Înalt un om de lumină care scânteia în culoarea aurie. În cântecul farfuriilor veneau spirite luminoase ca licuricii şi înconjurau sala, care a devenit foarte luminoasă, cuprinsă într-o energie de culoare albă. În momentul când Master se ruga având în mâinile sale simbolul Mamei Sfinte şi al Tatălui Sfânt, deasupra Sa s-a format o coloană de lumină aurie în care s-a deschis o poartă, prin care au venit în sală nave de lumină, iar în faţa statuilor de pe masă erau entităţi de lumină. Chiar şi cele trei tablouri pe care călugării le-au aşezat pe peretele din spatele lui Master, erau simbolic porţi de lumină prin care au venit în sală gardieni cu suliţe şi scuturi, care au format în jurul nostru un zid de protecţie.

În ritmul înălţător al sunetelor eu am simţit cum mă pătrunde un fior ce-mi cuprinde întreg corpul, cum centrul coroanei se roteşte cu intensitate şi centrii energetici încep să ardă. Simţeam că mă disipez, că sunt una cu toţi cei din sală şi cu tot ce există. În vibraţia acestor sunete, vedeam cum centrii nostri energetici se deschid, iar energiile neluminoase erau arse de flăcările de foc emise din sunetul trâmbiţelor. În ritmul sunetelor divine au venit mii de spirite să ne ajute. Ne-au învăluit în lumina şi iubirea lor şi au transformat energiile neluminoase în lumină albă aurie.

Aşezat pe masa din faţa sălii în poziţia de meditaţie, ne-a spus învăţături despre pace, iubire, iluminare şi s-a rugat pentru noi toţi.

Vorbea în limba engleză, iar pentru mine care înţelegeam foarte puţin engleza, era un efort să fiu atentă la cuvinte şi astfel am trecut dincolo de cuvinte, am închis ochii şi m-am abandonat în lumina albă aurie. Atunci am văzut peste sală o navă de lumină, de la bordul căreia mi-a zâmbit învăluit într-o lumină albastră strălucitoare Asthar.

Fizic eram în sală, însă în spirit trăiam o altă realitate. Mă străduiam să ţin ochii deschişi, să fiu atentă la cuvinte când erau traduse în limba română.

Ne-a adus aminte cât de binecuvântaţi suntem că existăm în măreţul corp uman, care de fapt este templul nostru, în care găsim pacea, iubirea, implinirea, căci în noi avem totul. „Bucuraţi-vă de fiecare zi” a sunat îndemnul sau, „Căci această viaţă este un mare dar şi ni s-a dat pentru evoluţie spirituală şi iluminare. Voi nu sunteţi corpul fizic pe care-l vedeţi, voi sunteţi lumină, hrăniţi-vă corpul de lumină, căci în el vă înălţaţi.”

Ne-a vorbit de Brahma, Vishnu, Shiva, Buddha, Mahomed, Iisus, Fecioara Maria, deci indiferent de religiile din care facem parte, să ne străduim să trăim în armonie, fără suferinţe şi frici, căci religia iubirii va fi viitorul omenirii.

Master Tanpai Rinpoche ne-a binecuvântat pe toţi în vederea realizării unităţii globale a tuturor religiilor şi a ilumi-nării. „Fie ca toţi să glorifice practicarea toleranţei şi compasiunii iubitoare şi să ghideze fără egoism fiinţele omeneşti pentru a ajunge la inima universală, plină de iubirea Domnului Iisus Hristos şi a Maicii Sfinte Maria şi să protejeze lumea şi toate religiile.”

După conferinţă, în timpul cinei Master m-a felicitat şi mi-a spus că în sală au fost multe spirite luminoase. Atunci i-am povestit că mare parte din aceste spirite, sunt membri ai grupului sibian cu care mă întâlnesc lunar la meditaţia din Casa de Lumină Maria. Impresionat,  mi-a spus că a doua zi dimineaţa va veni în casa mea şi în Casa de Lumină Maria.

După cină a urmat ceremonia focului, unde fiecare a adus ce a simţit pentru binecuvântare şi prosperitate (flori, seminţe, cereale, miere, fructe). Toate acestea s-au amestecat într-un vas mare, urmând ca pe rând, persoanele care se apropiau de foc să ia cu o paletă amestec din vas şi să arunce în foc.

Ceremonia focului a început cu binecuvântarea lui Master Rinpoche şi în sunetele înălţătoare ale trâmbiţelor, care prin cântecul lor au invitat să ne fie alături entităţile de lumină. Imediat în jurul nostru au venit entităţi de lumină şi au fost persoane care au văzut în plan subtil şi multe vaci grase,  un simbol al bogăţiei la tibetani.

În flăcările de foc s-a conturat foarte clar chipul unei zeiţe, pe care mulţi am perceput-o în plan subtil. Şi ca o mărturie pentru cei care cred doar în ceea ce văd cu ochii fizici, ataşez fotografia în care să vedeţi cum în flăcările de foc este o zeiţă cu coroană pe cap, care şi-a deschis larg braţele să ne primească în lumina şi iubirea ei.

A doua zi, dimineaţa la ora 09:00, soţul meu a venit acasă însoţit de Master, de discipoli şi un alai de îngeri de lumină. Eu i-am primit împreună cu Maica Sfântă şi cu Domnul Iisus, pe care i-am simţit când m-au învăluit în lumina şi iubirea lor în timp ce pregăteam casa pentru oaspeţi.

I-am invitat în sufragerie unde pregătisem pe măsuţă câteva fructe şi sucuri, însă după câteva minute, Master s-a îndreptat spre camera mea de meditaţie şi s-a aşezat exact în locul în care cu şase ani în urmă, în decembrie 2004, casa mea a fost luminată de prezenţa a două entităţi de lumină, una de culoare albastru azur şi una asemeni soarelui strălucitor, care avea pe margini lumini în culorile curcubeului.

I-am povestit  despre entităţile de lumină care m-au binecuvântat în decembrie 2004 şi cum în urma binecuvântării lor, eu am început să aud sunete celeste. Impresionat, mi-a spus că în decembrie 2004 a venit pentru prima dată în România, la ghidare divină, pentru iluminarea oamenilor şi realizarea unităţii tuturor religiilor şi că a fost însoţit de multe entităţi din înalte spaţii celeste, care au venit în casele şi vieţile celor care au în misiune unitatea religiilor şi iluminarea semenilor.

L-a invitat şi pe Ionuţ alături de mine, să ne binecuvânteze în camera luminii, cum au numit oaspeţii camera mea de meditaţie şi privindu-ne a spus: „Ionuţ este Iubire, Nicoleta este iluminare. Vă felicit şi vă binecuvântez, împreună aveţi o misiune frumoasă de a aduce pacea, iubirea şi lumina în viaţa semenilor. Faptul că ţi s-a transmis în revelaţia ta «Milarepa» prin acel flux de lumină, înseamnă că din Înalt se doreşte ca în jurul tău să se adune cei dornici de iluminare. Prin tine va ajunge la semeni iubirea Domnului Iisus, Înţelepciunea lui Buddha şi meditaţia lui Milarepa. Din Înalt se doreşte unitatea tuturor religiilor pentru evoluţia şi protecţia lumii.”

I-am povestit  că lucrez la cartea „Sunet Divin” şi l-am rugat să-mi spună câteva cuvinte despre Sunet Divin, ca o binecuvântare pentru cititorii cărţii.

Master a spus:

„Învăţăturile despre înţelepciune Divină sunt Sunet Divin. Sunetul iubirii eterne este Sunetul Tatălui şi Sunetul Înţelepciunii cunoaşterii divine este Sunetul Mamei Sfinte.

Înţelepciunea lui Buddha, Iubirea Domnului Iisus şi meditaţia lui Milarepa ne vor conduce spre împlinirea globală, unitatea tuturor religiilor şi protecţia lumii.”

Înainte de a pleca spre cabinet, mi-a dăruit un şirag de mărgele, format din 108 mărgeluţe din flori de lotus de la centrul Milarepa. Când a aşezat şiragul de mărgele din flori de lotus în jurul gâtului meu mi-a spus: „Un dar pentru tine de la Milarepa şi de la Master Rinpoche.”

Purtând la gât şiragul de mărgele şi simţind vibraţia florilor de lotus, care străluceau în jurul gâtului meu într-o lumină

ca si flăcările de foc, ne-am îndreptat spre cabinetul meu. În Casa de Lumină Maria, Master mi-a spus că este foarte bucuros de ceea ce fac  în acest loc, de lumina pe care o emit şi că într-adevăr prin mâinile mele se revarsă lumina aurie a Duhului Sfânt.S-a adresat discipolilor care-l însoţeau şi le-a spus: „Este corect ce face Nicoleta aici, prin mâinile ei se revarsă lumina aurie şi aceasta se întâmplă datorită faptului că Buddha şi Iisus nu au uitat că Nicoleta le-a fost cândva discipol. Chiar dacă în această viaţă Nicoleta a uitat, iată că marile spirite celeste nu au uitat aceasta şi acum o susţin în împlinirea menirii sale. Nicoleta este susţinută de lumina Mamei Maria, de înţelepciunea lui Buddha, de iubirea Domnului Iisus, iar Milarepa o îndeamnă la meditaţie spre împlinire şi iluminare.”

Apoi a mers în faţa icoanei Maicii Sfinte şi a Domnului Iisus pe care o am în cabinet, s-a închinat şi mi-a spus: „Pe Mama Maria şi pe Domnul Iisus îi simt foarte aproape de sufletul meu, aşa cum îl simţi tu pe Milarepa.”

În drum spre hotel, de la magazinul central a cumpărat o icoană cu Maica Domnului şi Iisus, pentru templul din Nepal. Când a plecat din Sibiu, mi-a făcut din mână şi mi-a spus: „Alături de marile spirite Celeste, eşti susţinută acum şi de Master Tanpai Rinpoche în împlinirea menirii tale.”

Peste zi mi-am pus un CD cu muzică din Tibet şi mantre şi am rămas în starea de bucurie şi înălţare sufletească. În jurul orei 17:00, în meditaţie mi-a apărut pe ecranul mental o imagine care m-a impresionat. Am văzut foarte clar cum două entităţi de lumină, îmbrăcate în veşminte lungi de culoare albă, veneau în întâmpinarea mea purtând în mâini o ladă de zestre. Când au ajuns în faţa mea, m-au salutat plecându-şi puţin capul, au unit mâinile în dreptul inimii ca în rugăciune, mi-au oferit lada de zestre şi s-au retras. Lada era plină de bogăţii, de bijuterii, podoabe şi obiecte preţioase, care erau daruri pentru mine. Am simţit că aceste daruri se vor materializa în curând şi în plan fizic.

A doua zi la cabinet, Ioana mi-a dăruit un set de steguleţe de rugăciune din Nepal, din partea soţului ei olandez, care a fost încântat de ceea ce a trăit la conferinţă. Mi-a spus că tibetanii folosesc steguleţe de rugăciune, care în adierea vântului înalţă rugăciunile lor către Cer. Am fost bucuroasă de aceste steguleţe de rugăciune şi le-am luat ca un semn de la tibetani. Apoi tot în aceeaşi zi din bogaţia care mi-a fost adusă în plan subtil, s-a materializat o mică parte printr-o sponsorizare primită ca ajutor în editarea cărţii „Sunet Divin”.

Tuturor, binecuvântari de la  Master Tanpai Rinpoche în vederea realizării unităţii globale a tuturor religiilor şi a iluminării !

Nicoleta Pasat (Sibiu)

Ceremonia focului-Zana cu coroana de foc
Ceremonia focului-Zana cu coroana de foc
Ceremonia focului
Ceremonia focului
Simona, Master, Nicoleta si Lucian
Simona, Master, Nicoleta si Lucian
Nicoleta, Master, Ionut si discipoli
Nicoleta, Master, Ionut si discipoli
Entitati de lumina
Entitati de lumina