Lumina Alba Dimineața zilei de 13 noiembrie 2009 încă eram sub vibrația trăirii pe care am avut-o cu o zi în urmă. Închideam ochii, mă conectam la trăirea mea și în câteva momente vibrația iubirii divine trecea ca un fior prin inima mea.

În jurul orei 9 în starea de înaltă vibrație în care eram, am făcut  lucrarea de luminare pentru țară și Pământ.

Bucuroasă de susținerea Forțelor Luminii în această lucrare, am continuat activitățile casnice, iar în jurul orei 11.30 am dat din nou curs chemării inimii mele de a face o meditație, deoarece simțeam cum se rotește  intens ceakra coroanei și cum se răsfrâng raze de lumină prin întreg corpul. M-am întins în pat și m-am abandonat într-o stare de pace profundă.

Deodată pe ecranul meu mental a apărut o lumină mare aurie, am intrat într-o altă frecvență vibrațională și am trăit ceva foarte înălțător.

M-am văzut clar pe mine, Nicoleta, cum urcam aleea din curtea Mănăstirii Prislop, către mormântul Părintelui Arsenie.

Când am ajuns aproape de mormânt și am ridicat privirea, am fost foarte emoționată, deoarece în locul mormântului am văzut o lumină mare de culoare albă-aurie, nu se vedeau  florile de pe mormânt, ci doar o lumină aurie care înconjoară mormântul și prin care se ridica o coloană de lumină pâna în înaltul cerului, iar crucea de la mormântul Părintelui Arsenie, era ca o cupolă de lumină.

Am întins mâna mea dreaptă spre crucea de lumină și  m-am contopit cu  lumina, deoarece în acel moment fluxul puternic de lumină aurie care înconjura crucea, a intrat prin mâna mea de lumină în tot corpul meu energetic. Simțeam cum trec săgeti de foc și lumină prin tot corpul meu energetic care se transfigurase. Devenisem o MARE LUMINĂ!

Doamne ce binecuvântare! Am tresărit de emoție și bucurie! Vibra întreg corpul fizic și am început să plâng.

Erau lacrimi de imensă bucurie și înălțare sufletească! Mă gândeam ce să fac și cui să povestesc despre ceea ce trăisem și am simțit că ar fi bine să fac o rugăciune de mulțumire pentru crucea de lumină care a pătruns în ființa mea și pentru lumina albă-aurie, care mi se arătase în locul mormântului.

Mi-a venit în gând prietenul meu Lucian, i-am relatat ceea ce trăisem și l-am rugat să facem împreună rugăciunea de mulțumire. Am spus împreună: Tatăl Nostru, Bucură-te Marie și Crucii Tale ne închinăm Hristoase!

Primisem în dar, Crucea de Lumină și doream să mulțumesc în chip deosebit pentru aceasta.

Când am terminat rugăciunea, m-am întins  în pat și peste câteva clipe am fost din nou în spirit la mormântul Părintelui Arsenie.

Acum însa, în lumina albă-aurie care înconjoară mormântul mă aștepta Părintele Arsenie, care m-a întrebat ?

„De ce vii singură la mine? Adu-mi toți  copiii la mine!”

Deodată a apărut în spirit și prietenul meu de suflet, care se conectase la trăirea mea.

M-am așezat  în genunchi, iar  Părintele Arsenie a ridicat mâinile, a adus evanghelia peste creștetul meu și a început să citească din ea.

Când a terminat de citit din Cartea Sfânta, a așezat mâna sa peste creștetul meu și m-a binecuvântat. În acel moment iarăși am simțit cum trec prin întreaga mea ființă curenți de foc și lumină.

S-a format imaginea unui soare  strălucitor în mijlocul căruia s-a conturat chipul Maicii Sfinte,care întinzând mâna, a emis către mine un mănunchi de raze strălucitoare care au intrat prin creștet în interiorul ființei mele.

Părintele Arsenie mi-a spus că începând din această zi (13 noiembrie) și pâna în 21 noiembrie, când va fi lucrarea de luminare și lansarea Cărții Ființelor Vii, eu voi veni zilnic în spirit în acest loc și voi primi binecuvântarea sa.

Prietenului meu, Părintele i-a dăruit o sabie de foc și lumină care să-l ajute în lucrarea sa de luminare.

Deodată au venit lânga noi la mormânt și alte spirite care emanau multă lumină. Am recunoscut pe Maica Vian și Părintele Teofil.

Din Înalt, dintr-o sferă de lumină asemănătoare soarelui nostru se revărasau peste noi raze de lumină și am fost cuprinși toți sub aripile unui porumbel de lumină albă aurie.

Peste zi, am simțit cu multă intensitate emoția acestei trăiri în corpul fizic, am cântat și am spus rugăciuni tăcute după cum am simțit în inima mea, care a vibrat într-una de bucuria înălțării sufletului.

Seara, când soțul meu a venit acasă, i-am povestit despre ceea ce trăisem și mi se revelase și m-am gândit că nu voi spune altor persoane despre aceasta, pâna nu primesc și alte confirmări.

În jurul orei 20.30 m-a sunat Simona. Mi-a spus emoționată ca a fost la Peștera sf. Andrei unde a trăit momente înălțătoare. În timpul discuției noastre ne-a învăluit o energie blânda și deodată prin Simona, mi-a transmis un mesaj  Sf Andrei. Iată mesajul:

<<Scrie în cartea la care lucrezi despre Crucea de Lumină pe care ai primit-o astăzi și să-ți păstrezi starea de smerenie îmbrăcată în iubire, deoarece sosește timpul în care voi veți fi cruci de lumină pentru cei din jur.

Mulțumim pentru lucrarea de luminare pe care o desfășori și pentru misiunea legată de Moldova.

Acum primești de la Maria Magdalena „Oul roșu al înțelepciunii și cunoașterii„ daruri pe care tu să le folosești cu modestie și dăruire.

Amin, amin, amin!

Am rămas fără cuvinte, deoarece Simona nu avea de unde să știe despre trăirea mea cu crucea de lumină, dar am simțit o mare bucurie în inima mea, deoarece Sf. Andrei mi-aducea o confirmare la trăirea mea, ceea ce de fapt cerusem Universului.

Când am realizat  că sunt pregătitp pentru sărbătoarea din 21 noiembrie într-un mod deosebit, am trimis grupurilor din țară invitația de a participa la această lucrare.

Mi-au răspuns că vin persoane din câteva orașe, inclusiv Lucian care după rugăciunea de mulțumire, m-a însoțit în spirit la mormântul Părintelui Arsenie. Deși îi rezervasem cazare la o pensiune, în meditație îngerii mi-au transmis să-l cazez la o persoana din grupul sibian de meditație și mi-au arătat chiar și persoana.

Am sunat la Gabriela și printre alte povești, i-am spus de trăirea mea de la Prislop, cum primisem confirmare prin Simona de la Sf. Andrei și cum îngerii m-au ghidat să-i cazez la ea pe Lucian și familia sa.

Gabriela emoționată mi-a spus:

„Înainte de a mă suna tu, eu priveam o icoană pictată de Părintele Arsenie în care este Sf. Andrei și mă rugam. Nicoleta, ceea ce îmi povestești tu  despre lumina mare de la mormânt, eu îți pot confirma deoarece vara trecută, în tabăra de la Sarmisegetuza, când am fost împreună la mormântul Părintelui Arsenie, eu am facut o poză cu telefonul mobil și mi-a ieșit în această fotografie, nu mormântul și florile sale, ci o mare lumină de culoare albă aurie.

Nu am spus nimănui despre aceasta, am păstrat-o ca o taină și un dar al Părintelui pentru mine, însă faptul că tu îmi descrii ceea ce eu am în fotografie, despre care nu știe absolut nimeni, înseamnă că trebuie să-ți trimit această fotografie și să o anexezi capitolului la care vei scrie trăirea ta și să fie o mărturie pentru cei care cred doar în ceea ce văd cu cei doi ochi.”

Doamne, eram atât de fericită, iată că primem confirmări și chiar fotografia care să arate minunăția ce mi se revelase.

M-am întrebat deodată: oare de ce nu mi-a spus Gabriela de această fotografie când am fost în tabără pentru că o cuprindeam în Cartea Ființelor Vii, în care am scris capitolul referitor la tabără, însă imediat îngerii mi-au transmis:

„Pentru că o vei cuprinde la capitolul în care vei scrie despre Lumina albă-aurie de la mormântul Părintelui Arsenie și contopirea cu Crucea de Lumină.”

Am ramas cu lacrimi în ochi mult timp. Realizam că nimic nu este întâmplător și totul se desfășoară și ni se revelează atunci când este rânduit, iar noi suntem pregătiți să primim și să înțelegem toate acestea.

Privind fotografia cu lumină albă-aurie de la mormântul Părintelui Arsenie, veți înțelege de ce atunci când ați fost la mormânt, ați simțit pace și liniște în suflet, o stare de bucurie interioară și înălțare sufletească. Pentru că v-ați hrănit sufletele cu lumina albă-aurie, lumina care vă ajută în înălțarea spirituală. Iată încă o dovadă clară că există mai mult decât vedem noi fizic cu ochii, iar mormântul Părintelui Arsenie este:

”O COLOANĂ de LUMINĂ și un  PORTAL spre alte  SPAȚII CELESTE!”

Asadar, atașez fotografia cu Lumina Albă-Aurie de la mormântul Părintelui Arsenie pentru voi toți, iubitorii de lumină, să fie ca o Binecuvântare a Părintelui pentru cititorii cărtii Sunet Divin!

Nicoleta Păsat (Sibiu)