Ieri, am făcut împreună cu Andrei și Gheorghe curățenie generală: am scos covoarele, am spălat geamurile, perdelele și am pregătit casa pentru Sărbătoarea Crăciunului.

Un aer proaspăt și curat mirosea în toată casa. Aseară, în jurul orei 23, am făcut rugăciune și privind la o icoană cu Domnul Iisus, dragă sufletului meu (icoana de pe coperta cărții ”Revelații” ) , am mulțumit pentru toate binecuvântările și am cerut Domnului Iisus să-mi dea un semn.

Spre zorii zilei de astăzi, am trăit o mare bucurie, căci m-am întâlnit la Școala Inițierii Astrale cu Domnul Iisus.

Eram într-o sală de curs împreună cu un grup de persoane necunoscute, când deodată, a intrat pe ușă Domnul Iisus.

A întrebat de o persoană căreia i-a transmis anumite informații pe care urma să le facă cunoscute semenilor, însă persoana nu era în sală. I-am spus Domnului Iisus:

”Iisus, oamenii nu cred aceste informații!  Eu am scris în cartea ”Revelații” cum te-am întâlnit într-o grădină frumoasă și mi-ai arătat cartea ”Revelații” cu îndemnul de a  scrie, ca să aduc la cunoștință oamenilor taine nevăzute, dobândite prin revelații și sunete divine, numite de mine ”cânt de pasăre măiastră, însă puțini au fost oamenii care au crezut aceasta!”

Domnul Iisus a spus: ”Unii scriu și aduc nori și furtună în sufletele oamenilor, iar voi, care aduceți lumină, nu scrieți!” Am plecat capul spre pământ,căci îmi era jenă. Chiar dacă Domnul Iisus a spus la modul general că nu scriem, simțeam că este valabil și pentru mine acest reproș.

Cu un timp în urmă, Domnul Iisus mi-a arătat o hartă pe care a însemnat unele locuri în care voi ajunge pentru anumite conexiuni energetice. Ulterior, o ghidă astrală m-a invitat să merg în ținuturile Americii de Sud. Am primit invitația în planul fizic și am mers într-un circuit turistic în America de Sud, însă, deși m-am întors de la începutul lunii decembrie, eu am neglijat să scriu.

Simțeam o părere de rău pentru aceasta și am plecat capul spre pământ.

Domnul Iisus a știut că m-au atins cuvintele Sale și că-mi părea rău că am neglijat scrisul. S-a apropiat de mine, Și-a deschis larg brațele și m-a îmbrățișat, Strângându-mă la pieptul Său.

I-am spus lăcrimând:  ”Iisus, tu cunoști inima mea!” ,

iar Domnul Iisus mi-a răspuns:

”Să scrii și să transmiți  iubirea, îmbrățișarea și binecuvântarea Mea.”

Simțind iubirea și îmbrățisarea Domnului Iisus în ființa mea, am tresărit și m-am văzut în patul meu. Era ora 6:30.

Îmi ardea corpul, iar prin centrii energetici se răspândea în jurul meu o energie fierbinte.

L-am strâns pe Ionuț în brațe și am stat la pieptul lui cu lacrimile curgând pe obraji. Plângeam de bucuria întâlnirii cu Domnul Iisus, a iubirii divine pe care o simțeam în inima mea și că-mi părea rău, căci prinsă în activitățile zilnice, cabinet și problemele altor persoane, am neglijat să scriu.

Peste zi, am transmis binecuvântarea fiilor mei Andrei și Gheorghe, iar acum, prin energia rândurilor scrise, vă transmit tuturor iubirea, îmbrățișarea și binecuvântarea Domnului Iisus.

Crăciun Fericit!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 18 decembrie 2016