In Muzeul Tehnicii Populare din Cluj
In Muzeul Tehnicii Populare din Cluj
Jocul vietilor anterioare
Jocul vietilor anterioare
In Muzeul Tehnicii Populare din Cluj
In Muzeul Tehnicii Populare din Cluj
Gheorghe, invaluit in iubirea entitatii de lumina la gradina botanica C
Gheorghe, invaluit in iubirea entitatii de lumina la gradina botanica Cluj
Entitati de lumina in Padurea Baciu
Entitati de lumina in Padurea Baciu
Work-shop in padurea Baciu
Work-shop in padurea Baciu
Entitati de lumina in Padurea Baciu
Entitati de lumina in Padurea Baciu
in plimbare prin padurea Baciu
in plimbare prin padurea Baciu

În noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a lucrat intens pe corpurile noastre energetice, pregătindu-ne pentru întâlnirea de a doua zi, cu frații noștri solarieni din alte spații celeste.

Mi-a apărut foarte clar o imagine cu un triunghi cu vârful îndreptat în sus și un triunghi cu vârful spre pământ, iar în mijloc ardea un foc ale cărei flăcări se revărsau prin colțurile triunghiurilor. Spre dimineață am adormit și am visat că urcam la bordul unei nave ajutată de un domn, personalitate recunoscută a zilelor noastre. Din exterior părea o navă în forma rotundă, dar când am ajuns în interiorul ei eram într-o cupolă de lumină. Acest domn mi-a spus: ne întâlnim la vară, însă nu mi-a specificat unde anume ne vom întâlni, pe navă sau în capitală.

Sâmbătă dimineață în timp ce vizitam „Muzeul Tehnicii Populare” din Cluj, plimbându-mă pe aleele care unduiau prin pajistea multicoloră către căsuțele din chirpici și lemn mi-am adus aminte de anii copilăriei.

Când am ajuns la marginea pădurii Baciu, totul părea normal pentru o zi însorită de primaăvară, cu oameni întinși la plajă, miros de mici și grătare încinse.

Însă odată ce am intrat în pădure, atmosfera era alta. Simțeam o stare de liniște, de bucurie și un sentiment de acasă. Copacii aveau o altă înfățișare decăt cei pe care-i vedem într-o pădure normală, unii crescuți aplecați, alții împletiți, iar unii crescuți în forme spiralate.

Copacii aplecați unii spre alții care și-au unit crengile formând bolți de frunze, îi percepeam în plan subtil ca și cupole de lumini multicolore pe care pășești spre o altă dimensiune.

Spun aceasta deoarece plimbându-mă pe sub bolta de frunze, mi-a apărut o imagine cu un mire și o mireasă  care mergeau  fericiți, ținându-se de mână și au trecut pe sub o boltă de flori formată de nuntașii care le erau alături la evenimentul unirii lor în care au devenit unul.

Realizam că este o imagine – simbol al echilibrării noastre interioare și că poarta spre alte spații celeste ni se deschide, când am reușit echilibrarea interioară și trăim pacea în suflete și iubirea în inimi.

Privind la formele spiralate ale copacilor am înțeles cât de puternică este energia din pădurea Baciu, deoarece mi-am adus aminte că în fluxuri de lumină care se roteau în spirală, m-am înălțat de multe ori spre alte spații.

În timpul workshop-ului am trăit clipe de bucurie, iubire și uniune cu tot ce există și simțeam că cerul s-a unit cu pământul. În jurul nostru au venit multe entități de lumină în forme și culori diferite. Unele le-am perceput în culoarea albă în forma corpului energetic uman, iar altele în forme sferice în culori albastre, verzi, galbene aurii. Ne-au asistat și entități din nave în culoarea mov rozalie, albastră și albă. Una dintre nave avea chiar forma și culoarea navelor afișate de Melfior pe coperta programului de tabără.

În meditația condusă de Melfior, ne-am conecatat cu mama pământ, cu soarele macrocosmic central și cu toate grupurile spirituale de pe Terra, care în acea zi se manifestau spiritual. S-au efectuat exerciții samanice de eliberări și echilibrări, încărcări energetice, diagnosticări și evaluări spirituale.

Am trăit ceva deosebit, deoarece eram învăluiți în iubirea fraților noștri de dincolo de voal și ne simțeam una cu tot ce există. Atunci mi-a apărut din nou simbolul cu un triunghi cu vârful în sus și un triunghi cu vârful în jos și noi eram în focul care ardea.

Ceea ce m-a impresionat mult a fost înțeleptul cu plete și barbă de lumină până la brâu, care mi-a apărut foarte clar pe ecranul mental în meditație. Era Asthar, cu barba formată dintr-o mulțime de stele. Natura și viețuitoarele ne-au fost alături la aceasta sărbătoare spirituală: copacii, trilul păsărilor și cucul care prin cântecul său prevestea abundența, armonia și pacea care va cuprinde întreg pământul.

Entitățile de lumină din alte spații ne acordă sprijin și iubire necondiționată în înălțarea noastră spirituală și a întregii omeniri.

Energia înalt vibrațională pe care am accesat-o în meditația de la pădurea Baciu, ne-a activat capacitățile extrasenzoriale deoarece mulți dintre cei prezenți în tabără au văzut culori frumoase, au auzit sunete divine și au simțit cum se revarsă lumina iubirii din inimile lor.

Atașez câteva fotografii prin care am imortalizat trăirile acestor zile minunate din tabăra de la pădurea Baciu.

Nicoleta Păsat