Duminică 26 mai, aveam stabilit în Sibiu un workshop cu Melfior Ra.

drapelul RomanieiCu o săptămână înainte de aceasta, în timp ce lucram ceva în bucătărie și eram cu mâinile în apă, o lumină ca un fulger mi-a străbătut ființa și odată cu aceasta am primit informația  să o anunț pe Melfior că sâmbătă după amiază în 25 mai, să desfășurăm în Sibiu și seminarul pe care îl anunțase cu o lună înainte și anume: Activarea celui de-al șaselea simț.

Am sunat-o pe Melfior, i-am povestit despre informația pe care o primisem, iar ea mi-a spus că de câteva ore se gândea să mă sune să-mi propună susținerea acestui seminar în dimineața zilei de sâmbătă, 25 mai.

În acesat caz am rămas amândouă stupefiate, dându–ne seama că de fapt din Înalt se lucra asupra noastră pentru desfășurarea lucrării spirituale în data de 25 mai.

De ce s-a dorit să ne întâlnim în ziua de 25 mai? Pentru că trebuia să susținem și lucrarea deschiderii portalului ascensiunii.

Pe 25 mai a avut loc deschiderea unui portal foarte important pentru viitorul omenirii, iar eclipsa lunii de la această dată, ne-a ajutat la acumularea de energie pentru pregătirea acestui eveniment, care înseamnă o binecuvântare pntru omenire și o revărsare de lumină peste întreaga planetă. Scopul deschiderii portalului a fost: eliberarea umanității de sub jugul grilei de energie negative care a subjugat omenirea în ultimii treisprezece mii de ani.

Seminarul <<Activarea celui de al șaselea simt>> s-a desfășurat sâmbătă, 25 mai, după amiază. În timpul seminarului am pus în practică: dedublări, decorporalizări și călătorii astrale.

În timpul călătoriei prin univers am ajuns într-un spațiu unde m-au întâmpinat cu bucurie un grup de entități de lumină. S-au asezat în cerc în jurul meu bătând la tobe și făcând încantații.

Se bucurau ca sunt vizitate de o entitate terestră. M-au condus apoi într-un loc sacru al spațiului, unde dintr-un obiectiv asemănătoare unui sfinx tâșneau jeturi de lumina aurii spre mine. Am trăit o mare bucurie sufletească când mi-au oferit un dar. Era o pasăre albă care cânta așeazată într-un cuib de energie luminoasă. Am realizat că era un simbol drag sufletului meu, pentru că și în Casa de Lumină Maria este <<cuibul Măiastrei>> Cântecul ei mi-a amintit de cântecul Păsării Măiastre și atunci am realizat că și în alte spații celeste există Pasărea Măiastră și cântecul ei desăvârșit.

După mai multe exerciții de dedublare și călătorii astrale prin univers, Melfior ne-a cerut să facem o călătorie în spațiul terestru în care să dorim să aflăm ceva ce la modul conștient nu se stie încă.

În această călătorie unde trebuia să aflăm ceva ce ține de necunoscut am fost condusă în Rarău deasupra Pietrelor Doamnei, unde am văzut energiile curgând peste zona țării noastre, și unde se află trei nave extraterestre care veghează Romania.

Întrebându-mă de ce anume sunt aici, fiindca toate acestea îmi sunt cunoscute am conștientizat că am fost adusă numai pentru a mă încărca energetic și deodată am ajuns desupra Masivului Ceahlău, am văzut piramida de lumina din Ceahlău iar apoi am fost condusă de o entitate sub înfățișarea unui călugar, deasupra Mănăstirii Putna.

Din mănăstire tâșnea un flux de lumină spre Înalt și mi-a fost direcționată privirea spre acel flux de lumină iar deodată  ca o deschidere din acel flux a apărut în toată splendoarea, un imens drapel în culorile României roșu galben și albastru, drapel care fluturând  acoperea întreaga zonă a țării noastre din plan astral. Mi-a fost dat să înțeleg că acel drapel din plan astral reprezintă protecția zonei țării noastre, protecție care este susținută de către toate entitățile din Înalt care au viețuit și și-au închinat viața slujirii neamului românesc.

Iată cum spirite plecate din planul fizic și nemafiind într-un corp carnal se află în duh și continua lucrarea de luminare a celor ce viețuiesc sub flamura drapelului roșu galben și albastru. Aceste entități sunt de fapt cei care au iubit cu adevărat țara, neamul, glia și le-au apărat cu prețul vieții lor. Au fost marii voievozi, sihaștri ,,oștenii țării și toți cei care au iubit locul și zona aceasta. Ei sunt cei care veghează ca drapelul să fluture liber desupra pământului românesc.

În încheierea întâlnirii noastre am efectuat și meditația specială pentru deschiderea ultimului Mare Portal al asecensiunii Terrei în cea de-a cincea dimensiune.

Toți participanții la această lucrare au avut trăiri înălțătoare, au avut viziuni cu ceea ce urmează să se întâmple pe Terra, toți au fost copleșiți de cele trăite și vizualizate încât după încheierea meditației, a lucrării spirituale nimeni nu dorea să plece din Casa de Lumina Maria, unde s-a desfășurat lucarea.

Am scris aceste rânduri pentru toți iubitorii de lumina, pentru ca energiile care ne-au copleșit să se transmită și cititorilor rândurilor de mai sus.(Sibiu,26 mai 2013 )

După două zile de la ceea ce îngerii mi-au arătat în plan subtil despre drapelul ce ocrotește România, pe Antena 3 am văzut că s-a realizat și în planul fizic drapelul, protectorul țării.

România și-a omologat cel mai mare drapel din lume. Tricolorul românesc a fost înscris de Antena 3 în ,,Guinness World Records”.

Drapelul a fost realizat mai întâi în plan astral și apoi în plan material. Persoanele care au avut menirea de a realiza în plan fizic drapelul, au fost inspirate și susținute din Înalt.

Astfel am primit  confirmarea; Drapelul, protectorul țării  !

Tuturor,

Pace și iubire !

Nicoleta Păsat