Este o zi însorită de primăvară. Sunt la umbră pe terasa din spatele casei, cu o priveliște frumoasă asupra pădurii. Păsărelele cântă, iar vântul, în adierea sa plăcută, răspândește în jur mireasma pomișorilor înfloriți. Scriu aceste rânduri cu bucurie și recunoștință în inima mea.

Ieri, a doua zi de Paște, am trăit multe clipe de înălțare sufletească.

În jurul prânzului, stăteam în grădina din fața casei în rugăciune și meditație. După un timp de rugăciune, am început să mă încălzesc din interior, iar pe ecranul mental, mi-au apărut în lumină soarele și luna. M-am bucurat, știind că era un simbol al echilibrării energiilor interioare. Spre seară, m-am plimbat prin pădure cu soțul meu și am cules urzici. Îi povesteam cât de frumos este să ai momente de liniște și să te legi de lumină prin rugăciune și meditație.

La ora 22, m-a sunat Elena. În timp ce povesteam cu ea, m-a învăluit o energie fierbinte. Îmi simțeam centrul frunții și centrul inimii arzând, iar prin creștet intrau în ființa mea curenți ca de foc. I-am spus Elenei ceea ce simt, și am întrebat-o: „Cine lucrează asupra mea, de simt aceste energii arzătoare?” . Ca răspuns la întrebarea mea, Elena a fost dusă în spirit la Lourdes, un loc de pelerinaj din Franța, pe care-l vizitase cu trei zile în urmă, și a văzut cum din acel loc, Maica Domnului emitea raze de lumină strălucitoare spre inima mea. În urma binecuvântării Maicii Domnului, am accesat o stare vibrațională inalta.Deodată, mi-a apărut pe ecranul mental imaginea unei inimi de lumină aurie, din care veneau raze spre mine, Elena și alte ființe care se rugau. Am înțeles că entitatea  care m-a învăluit în lumina și iubirea Sa era Maica Domnului, care m-a îndemnat să scriu și să transmit tuturor lumina, iubirea și binecuvântarea Sa.

Fiind târziu, mi-am spus în sinea mea că scriu mâine. Stăteam în pat în liniște și-l așteptam pe Ionuț să vină în cameră, când pe ecranul mental, mi-a apărut în lumină imaginea unui preot, îmbrăcat în veșminte albe, care m-a binecuvântat și mi-a oferit crengunțe verzi. Dintr-o dată, m-am înălțat în spirit și m-am văzut în fața unui templu cu turle, scăldat în lumina albă care se revărsa din Înalt. Era Lourdes, locul de pelerinaj de unde Maica Domnului emite lumină și iubire pelerinilor și tuturor celor care-i invocă ajutorul.

Am adormit cu gânduri de mulțumire și recunoștință față de Maica Domnului, care mă îmbracă în lumină și mă îndeamnă să scriu, ca prin energia rândurilor scrise să se înalțe și alte suflete. Mi-a părut rău că am neglijat să scriu, deși am fost îndemnată să fac aceasta. Cuprind în urmatoarele rânduri trăirea spirituală pe care am avut-o în urmă cu câteva luni și care are legătură cu acest articol.

Spre zorii zilei de 21 ianuarie 2018, îngerii m-au dus în spirit la Fatima, la o sărbătoare închinată „Prințesei Prânzului”.

Eram într-un templu într-o mulțime de ființe.

O femeie din mulțime mi-a spus că locul în care a apărut Maica Domnului la Fatima a fost numit de spiritele iubitoare de lumină „Piatra Prânzului” , fiindcă acolo veneau să-și hrănească sufletele. Deodată, templul a fost învăluit de o lumină asemeni soarelui strălucitor, și când am ridicat privirea spre Înalt, în mijlocul luminii am văzut-o pe Maica Domnului care ne binecuvânta. Lumina revarsată peste noi ne-a umplut sufletele de bucurie, pace și iubire divină. Atunci am înțeles că Maica Domnului era prințesa care hrănea sufletele iubitoare de lumină. Aceeași femeie mi-a spus: „Să scrii aceasta!”. Eu i-am răspuns: „Voi scrie când va urma să public următoarea carte.” . Ea a repetat ferm: „Să scrii, că de aceea ți s-a arătat!”

La plecare din templu, am primit o diplomă: pe partea din față era scris numele meu, iar verso o foaie cu un text, dar nu am reținut ce anume scria.

Le-am spus organizatorilor să-i ofere o diplomă și soțului meu, care m-a sprijinit în lucrarea depusă în slujba luminii. Am spus numele: „Păsat Ioan.”

Iată ca în multe locuri din lume, Maica Domnului emite raze de lumină spre înălțarea sufletelor noastre.

Am mulțumit și soțului meu care mă susține în împlinirea menirii mele. El a cumpărat măsuța și a tras prelungitorul de curent pe terasă, creându-mi condiții ca să scriu aceste rânduri în concert de păsărele și în mireasma copacilor înfloriți.

Vă transmit tuturor lumina, iubirea și binecuvântarea Mamei noastre divine, Fecioara Maria!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 11 aprilie 2018