Cartea fiintelor viiÎn luna noiembrie 2008, când încă lucram la cartea „Revelaţii”, îngerii luminii m-au purtat pe aripile lor într-un ţinut în care erau adunate mii de fiinţe. Le-am privit şi am avut sentimentul clar că aceste fiinţe aşteptau venirea mea.

Fiind impresionată de această adunare, am întrebat care este motivul pentru care sunt aşteptată. Şi în loc de răspuns mi s-a oferit o carte. Am luat cartea în mâinile mele şi am privit-o cu atenţie. Era o carte cu coperţile albe, pe coperta din faţă era o sferă de lumină aurie care avea în mijlocul ei o inimă de culoare roşie care pulsa atât de frumos, exact cum bate o inimă vie.

Avea titlul:CARTEA FIINŢELOR VII”.

Eram nedumerită şi nu înţelegeam ce legătură am eu cu această carte. Am ridicat privirea şi am cerut lămuriri de la fiinţele care mă priveau cu iubire şi aşteptau răspunsul meu.

Deodată, în mijlocul mulţimii s-a format un culoar de lumină şi am văzut-o venind pe Maica Sfântă. S-a apropiat de mine şi mi-a spus: „Nicoleta, priveşte fiinţele din jurul tău. Sunt vii, deşi pentru cei aflaţi pe Pământ sunt considerate moarte. Ai fost invitată aici să vezi şi apoi să scrii toate acestea.

Vei scrie «CARTEA FIINŢELOR VII», carte în care vei aduce mărturii şi despre sufletele plecate din planul fizic pe acest tărâm, unde morţii voştri merg pentru a renaşte.”

Am venit în planul fizic impresionată. Câteva zile am avut în minte imaginea clară a cărţii cu coperţile albe, cu sfera de lumină aurie în mijlocul căreia pulsa o inimă roşie, ca un simbol al vieţii care continuă după moarte.

Sincer vă spun, că în inima mea simţeam o bucurie să scriu despre Fiinţele Vii plecate pe alt tărâm, dar mă gândeam de unde voi avea material pentru această carte, mă întrebam ce mesaje să aduc eu semenilor din lumea celor plecaţi din planul fizic, aşa că am renunţat să mă mai gândesc la această carte şi am continuat să scriu la cartea „Revelaţii”.

La începutul anului 2009 cartea „Revelaţii” a fost pregătită pentru editare. Când am conştientizat că sunt cuprinse în carte 33 de capitole am tresărit. Abia atunci am făcut legătura între Domnul Iisus, ca mesager al Forţelor Luminii, care mi-a arătat cartea „Revelaţii” înainte de a se materializa în planul fizic şi numărul 33, ca simbol al anilor pământeşti petrecuţi în îndeplinirea misiunii sale până la crucificare.

Am înţeles de la Sinele meu, că adevăratul sens al crucificării a fost Înălţarea Spirituală. Şi iată că-mi confirmă aceasta acum când scriu, Pasărea Măiastră. Mi-a cântat acum pentru voi toţi ca să conştientizaţi aceasta: Sensul crucificării a fost Înălţarea spirituală !

Vom reuşi cu toţii înălţarea spirituală, avem la dispoziţia noastră eternitatea.

Comunicând cu Sinele meu, am realizat că numărul 33 este pentru mine un simbol al renaşterii spirituale, al activării Focului Viu şi că trei, este cifra mea purtătoare de noroc. Şi am realizat că aşa este ! Toate evenimentele mai importante din viaţa mea s-au derulat într-o zi de 3.

Într-o dată de 3 noiembrie m-am născut, într-o dată de 30 iulie m-am căsătorit, într-o dată de 3 februarie a venit Melfior Ra pentru prima dată în casa mea şi am început cursurile de iniţiere astrală în Sibiu, într-o dată de 3 iulie a binecuvântat Maica Sfântă cărţile „Misterul Păsării Măiastre”, într-o dată de 30 mai am început să desfăşor în Casa de Lumină Maria, programul de vindecare spirituală: „Vindecarea Sufletului, Sănătatea Trupului”, iar cartea „Revelaţii” are 33 de capitole şi mi se transmite acum, că de două ori cifra trei este semnificaţia unei duble realizări.

După ce am terminat cartea „Revelaţii”, am conştientizat faptul că-mi lipseşte scrisul. Mi-era dor de clipele în care scriam înconjurată de iubirea şi lumina Entităţilor de Lumină şi în Cântecul Păsării Măiastre !

Este 8 februarie 2009, ziua de naştere a mamei mele pământene ! I-am transmis multe gânduri de iubire şi mulţumire, prin ea am ales să vin pe Pământ în această viaţă, ea m-a hrănit şi alintat la sânul ei şi m-a crescut cu iubire şi credinţă în Dumnezeu. Am felicitat-o telefonic, întrucât locuieşte la peste 400 km de Sibiu. Ionuţ a plecat la facultate, copiii afară la joacă, iar eu m-am bucurat câteva ore de linişte, în lectură şi meditaţie.

În jurul orei 16:00, am primit un telefon de la Elena Târnovan din Spania. I-am povestit bucuroasă că am terminat de scris cartea „Revelaţii” şi în prezent se lucrează la editarea ei. Elena îmi spune bucuroasă: „Te văd lucrând deja la o altă carte.”

Îi răspund emoţionată că într-adevăr cu ceva timp în urmă, mi s-a arătat într-una din călătoriile mele nocturne că voi scrie Cartea Fiinţelor Vii”, în care voi aduce mărturii şi despre fiinţele plecate din planul fizic, considerate moarte pentru noi pământenii, dar în realitate vii şi conştiente.

Deodată în timp ce vorbeam cu Elena mă învăluie lumina iubitoare a Maicii Sfinte. O aud pe Elena spunând: „Nicoleta suntem învăluite acum de lumina şi iubirea Maicii Sfinte.” Treceau prin mine curenţi de energie, de iubire şi lumină şi un fior uşor mi-a cuprins întreg corpul. Eram atât de bucuroasă, întotdeauna când îi simt energia şi lumina ei iubitoare, sufletul meu se înalţă !

Elena continuă: „Maica Sfântă transmite acum să nu-ţi faci griji în privinţa materialului pentru carte. Vei fi ghidată prin vise şi ajutată în plan fizic de Maeştrii Luminii.

«Ascultă-ţi Sinele ! Semenii tăi trebuie să cunoască adevărul ! Viaţa există şi dincolo de limitările planului fizic. Nu există moarte, corpul fizic este cel care moare, însă sufletul se înalţă şi trece într-o altă formă de existenţă. Foarte mulţi dintre semenii tăi au nevoie să-şi înalţe sufletele în lumina cunoaşterii, iar cei plecaţi din planul fizic au nevoie de ajutorul vostru, de rugăciune, lumină şi iubire.

Primeşti acum binecuvântarea mea, prin sora ta întru lumină Elena, pentru a începe: «Cartea Fiintelor Vii» ! Nu-ţi fie teamă, vei fi ghidată şi ajutată. Nu eşti nici o clipă singură. Eşti sub ocrotirea mea.»

(Maria, Maica Domnului !)

Am fost ghidată să aprofundez cunoaşterea şi munca referitoare la transformarea mea interioară, să urmez chiar şi o perioadă de purificare şi curăţare a corpurilor, pentru ca eu să pot accesa spaţii înalte de lumină.

Am început să plâng de emoţie şi bucurie. Erau lacrimi de imensă fericire. Realizam încă o dată că totul face parte dintr-un plan divin, iar paşii ne sunt vegheaţi de fraţii noştri întru lumină şi protectorii noştri spirituali. Nu trebuia să mă îndoiesc de ceea ce mi se arătase cu câteva luni în urmă, în acea călătorie în care m-am întâlnit cu fiinţele vii, iar Maica Sfântă mi-a spus că voi scrie cartea. Eu cu mintea mea gândeam că nu am material pentru a treia carte.

Am realizat că totul se înregistrează şi ceea ce emitem prin gânduri, cuvinte sau fapte este cunoscut Forţelor Luminii.

În seara zilei de 8 februarie am scris câteva pagini la „CARTEA FIINŢELOR VII”, am ales să încep chiar din ziua în care Măicuţa Sfântă mi-a dat binecuvântarea.

Am deschis calculatorul, am scris câteva litere, mai precis cap. 1 şi atunci casa mea s-a înălţat în Cântecul Păsării Măiastre. Am întrebat fericită copiii: „Aţi auzit cântecul ?”

Copiii au răspuns: „Da mama, am auzit, dar de ce te bucuri atât de mult, că doar o auzim de multe ori ?”

„Aşa este, auziţi de multe ori cântecul, dar pentru mine acest cântec are acum mai multe semnificaţii, una dintre ele fiind binecuvântarea Maicii Sfinte pentru a începe să scriu «Cartea Fiinţelor Vii».”

În mai 2009, recitind trăirile cuprinse în carte am fost tentată să schimb numele cărţii. Mă gândeam că sunt cuprinse în carte trăiri atât de frumoase şi să dau cărţii în care le cuprind un alt titlu, chiar voiam să lucrez în paralel la două cărţi, o carte cu mărturii de dincolo de moarte şi altă carte în care să cuprind trăirile frumoase care m-au înălţat .

Însă peste câteva luni, într-o meditaţie am fost întrebată: „De ce vrei să schimbi numele cărţii? «Cartea Fiinţelor Vii» nu cuprinde doar mărturii ale spiritelor care au plecat pe alt tărâm pentru a renaşte, ci şi trăiri spirituale care se adresează Fiinţelor Vii din acest plan fizic, adică fiinţele care s-au trezit, care ştiu că sunt mai mult decât corpul fizic care se vede şi care vor găsi în această carte ghidare, confirmare şi răspunsuri la întrebările din sufletele lor.”

Aşadar, „Cartea Fiinţelor Vii” se adresează mai ales vouă, celor care v-aţi trezit din somnul inconştienţei, celor care în ciuda tuturor obstacolelor aţi permis iubirii să curgă din inimile voastre, iubire care v-a ajutat să creşteţi spiritual şi să urcaţi „Trepte spre lumină”.

Prin această carte doresc să rămână mărturie celor care vin în urma noastră, faptul că IUBIREA este CALEA SPRE ÎMPLINIRE iar LUMINA este BOGĂŢIA care ne va însoţi în călătoria noastră spre alte tărâmuri, unde vom merge cu toţii spre a renaşte !

Nicoleta Pasat

  1. (capitol din ”Cartea Fiintelor Vii”,autor Nicoleta Pasat )