Am ascultat de sfatul primit şi am ales să aprofundez transformarea mea interioară, căci simţeam cu adevărat în sufletul meu, UN DOR IMENS DE LUMINĂ.

Sinele meuÎn perioada 8-21 februarie 2009, am parcurs o frumoasă cale de transformare interioară şi am numit-o perioada de binecuvântare cerească, întrucât am avut cea mai frumoasă realizare spirituală a mea şi anume aceea de a mă CONTOPI cu SINELE MEU, MAESTRUL MEU DINTOTDEAUNA.

Am ales să renunţ la activităţile care nu-mi erau strict necesare şi m-am abandonat acestei transformări. Am renunţat la terapii, vizite, televizor şi zilnic mi-am făcut un program de meditaţie şi de conştientizare a activităţilor pe care le desfăşuram, realizând că de fapt trăirea vieţii spirituale înseamnă trăirea conştientă a vieţii de zi cu zi.

Eu aveam ca responsabilitate copiii cu lecţii, mâncare, curăţenie. Restul responsabilităţilor le-a preluat Ionuţ, care m-a sprijinit şi ajutat în această muncă de transformare interioară.

Faptul că renunţasem să merg la cabinet, însemna o jumătate de zi singură, de muncă cu mine. Mi-a fost uşor să renunţ la terapii, fiind convinsă în inima mea că fiecare trebuie să-şi asume responsabilitatea propriei vindecări.

Şi am realizat că dorinţa mea a fost susţinută şi de Îngerii Luminii. Dacă se întâmpla ca o persoană să dorească neapărat să vină la cabinet, programam întâlnirea iar în ziua când trebuia să ajungă, mă suna că au intervenit alte modificări şi nu mai ajungea. Însă eu ştiam că adevăratul motiv este altul, ştiam că o perioadă mi-am dorit să rămân în energia mea şi să aprofundez munca de transformare interioară.

În general eram adepta meditaţiei active, dar faptul că atunci când eram în momente de linişte simţeam cu intensitate căldura din interiorul fiinţei mele, m-a determinat să-mi dedic o parte din timpul meu liber, meditaţiei profunde.

În 7 februarie am trăit ceva minunat şi anume: Cornelia din Iaşi a trimis pe Grup Armonia cartea scrisă de Melfior Ra”Călătorii pe Vamfim.” Citind această carte am auzit Cantecul Pasării Măiastre. Citeam, iar ea cânta, nu o dată, de câteva ori, ci tot timpul cât am citit. Aveam sentimentul că-mi transmite ceva ca o aducere aminte care accentua acel „dor de acasă” când citeam informaţiile din carte. Când am terminat de citit cartea şi ea a încetat cântecul, iar seara când Ionuţ a venit de la facultate şi i-am povestit de Planeta Vamfim, din nou a început să cânte.

Am sunat-o pe Melfior Ra, i-am povestit întâmplarea şi am rugat-o să mă ajute să descifrez misterul. Ce legătură am eu cu Planeta Vamfim ? Melfior Ra mi-a răspuns: „Vezi, întotdeauna Pasărea Măiastră te-a ghidat, dar cere tu singură o lămurire, fă o meditaţie, o călătorie astrală, vezi ce simţi şi cum eşti ghidată, că dacă-ţi spun eu rezultatul, atunci unde este meritul tău? Şi pierzi partea cea mai frumoasă, a căutării şi aflării adevărului.”

Sincer vă spun, mi-aş fi dorit mai multe amănunte de la Melfior Ra, dar mă gândeam că avea dreptate, când tu descoperi singur semnificaţia mesajului, parcă ai mai multă forţă şi încredere în tine.

Am făcut o meditaţie scurtă şi am cerut să aflu legătura mea cu Planeta Vamfim. Răspunsul referitor la această cerere a mea a fost un sentiment clar de „acasă”, că aparţin acelui loc. Dar acest răspuns nu mă mulţumea cu adevărat, voiam să ştiu mai multe şi mai ales acum mă întrebam şi de ce aveam sentimentul de „acasă”, când mă conectam la energia planetei Vamfim. Şi în timp ce făceam alte activităţi prin casă gândul meu se îndrepta spre descifrarea acelui sentiment de „acasă”, pe care îl simţeam când mă conectam cu energia planetei respective.

Zile la rând m-am abandonat în meditaţii profunde, care mi-au adus mari împliniri sufleteşti.

Într-una din seri, tot ecranul meu mental era ocupat de imaginea unei entităţi care stătea ca şi mine în meditaţie. Percepeam clar un corp energetic de un alb imaculat, asemănător zăpezii când o vezi strălucind în timpul amiezii sub bătaia razelor de soare. Din fiecare părticică a corpului emitea raze strălucitoare, care atunci când te atingeau simţeai cum te cuprinde un fior de pace profundă şi imensă bucurie.

Cu emoţie m-am apropiat de acel Maestru. L-am numit „Maestru” datorită luminii imense pe care o emana în jurul său. Cu emoţie am întins mâna dreaptă spre el şi am văzut cum şi el întinde spre mine mâna sa de lumină. I-am transmis: „Sunt fericită că în sfârşit ne regăsim, domnule Maestru, atât de mult te-am căutat.”

El m-a privit zâmbind şi mi-a răspuns: „Am fost aici dintotdeauna ! Acum că m-ai regăsit, vei ştii unde să mă cauţi !

SUNT AICI PENTRU TINE,SA TE GHIDEZ  SA TE INALTI PRIN SPATII CELESTE !”

Deodată, a dispărut imaginea Maestrului meu şi în locul său vedeam un tron mare strălucitor. „Unde a dispărut Maestrul meu ?” m-am întrebat nelămurită. Am strigat către el: „Maestre, nu pleca, mă simt atât de împlinită cu tine în preajma mea, cum să te numesc, cine eşti ?”

Deşi nu mai vedeam imaginea, auzeam vocea care-mi transmitea: „Numeşte-mă cum doreşti tu, EU SUNT SINELE TĂU !

Când am realizat cine este am tresărit. Prin chakra mea coronară venea cu intensitate un flux de energie. Am început să simt prin corpul fizic cum se mişcă intens energia arzătoare. Simţeam cum se încălzesc chakrele mele, ştiam cu exactitate locul fiecărui centru energetic, căci prin el trecea o energie fierbinte.

Am deschis ochii, eram în camera mea, i-am povestit lui Ionuţ cum ard centrii mei energetici şi cum mi-am cunoscut Sinele Meu, maestrul meu dintotdeauna.

Prima dată când am simţit arzând cu intensitate chakrele mele a fost în seara de anul nou, când am primit binecuvântarea Domnului Maitreya şi am scris capitolul 33 la cartea „Revelaţii”. În urma acelei binecuvântări, mi s-a întâmplat ca de multe ori când eram în meditaţie, să simt cum corpul meu începe să se încălzească din interior.

Dar acum trăiam o stare mult mai profundă, simţeam căldura arzătoare care se şi revărsa din toţi centrii mei energetici spre exteriorul fiinţei mele. Am observat că dacă sunt în starea de linişte, de meditaţie, eu simt mult mai intens energia arzătoare din interiorul fiinţei mele.

Am început zilnic programul de transformare interioară şi mă bucuram ca un copil de câteva ore de singurătate pe care le petreceam în meditaţie. Doream să mă întâlnesc din nou cu Sinele Meu, nu să-i aud doar vocea, voiam să-l văd, să-l strâng în braţe. Simţeam un dor profund după acele clipe în care îl regăsisem.

După întâlnirea cu Sinele Meu, am început să simt căldură mai intensă în chakra inimii. O percepeam ca o energie care se revărsa din pieptul meu asemeni unei cascade cu apă fierbinte, energia se răspândea în jurul meu ca şi aburii calzi. Indiferent de activitatea pe care o făceam, simţeam cum ard pieptul şi spatele în dreptul chakrei inimii şi cum se revarsă energia arzătoare din inima mea.

Într-una din meditaţii, am simţit cum începe să ardă cu mare intensitate partea stângă a corpului meu, situată între centrul plexului solar şi al doilea centru energetic. Simţeam cum venea un flux de energie fierbinte, ca printr-un furtun, prin care intră şi iese energie cu o anumită presiune din corpul meu, sub stomac, dar numai pe partea stângă a corpului.

Peste câteva zile, în meditaţie, am început să simt cum se măreşte locul care arde şi se îndreaptă către centrul energetic al bazei. Odată ajunsă la centrul energetic al bazei, energia a început să urce din nou pe partea stângă a corpului meu. Observam că dacă energia arzătoare ajungea de exemplu la chakra plexului solar, la următoarea meditaţie, se încălzea foarte repede partea de la bază la plex solar şi apoi se ridica puţin câte puţin tot mai sus, până ajungea în dreptul inimii.

Era în 17 februarie dimineaţa. Stăteam în meditaţie, în gândul meu speram să urce căldura mai sus de chakra inimii, când deodată am simţit cum acel flux puternic de energie care urcase pe partea stângă până la centrul inimii, s-a întors brusc pe partea dreaptă a corpului meu, pe care am început acum să o simt fierbinte, fierbinte. Eram puţin dezamăgită, mă întrebam: „De ce oare nu urcă energia mai sus de centrul inimii mele, de ce se întoarce din nou la centrul bazei ?”

Dar, când am început să simt energia arzătoare pe ambele părţi ale canalului central era mult mai frumos, era o trăire mult mai intensă. Simţeam că mă copleşeşte energia care ardea în interiorul meu şi care se răsfrângea în exterior prin centrii energetici, ca un şuvoi de apă fierbinte, aşa aveam sentimentul, că se revarsă din mine aburi fierbinţi prin toţi centrii de la bază la inimă.

Observam clipă de clipă în meditaţie, cum focul viu se activează în interiorul meu, cum cuprinde toată partea corpului de la centrul inimii până la bază şi cum se revarsă energia fierbinte în exterior.

Deodată,  acel  flux  puternic  a  pornit  din  chakra  bazei  spre Pământ. Simţeam cum din mine se răsfrânge spre Pământ un flux de energie fierbinte care încălzeşte şi activează centrii din tălpile picioarelor. Era o stare atât de minunată. Simţeam nevoia să împărtăşesc ceea ce simt.

Am sunat-o pe Melfior Ra şi i-am povestit prin ce transformări profunde trec în această perioadă, cum arde energia în interiorul corpului meu şi cum se revarsă în jur. Îi spuneam: „Melfior Ra, mă simt atât de copleşită, imaginează-ţi o cascadă cu apă fierbinte care curge şi în jurul ei împrăştie aburii calzi. Aşa mă simt eu acum !”

Melfior Ra mi-a spus: „Draga mea şi eu am trecut prin aceasta, s-a activat energia kundalini, care urcă şi activează centrii energetici. Este cu adevărat o mare realizare, pe care mulţi şi-ar dori să o trăiască. Aceasta se întâmplă, energia kundalini se ridică, se transformă în interiorul tău, activează centrii energetici şi apoi se răspândeşte şi hrăneşte totul în jur. Asta înseamnă transformarea, prin simpla ta prezenţă să ajuţi semenii care vor beneficia în plan subtil de energia luminoasă pe care o răspândeşti în jurul tău.”

Eram fericită ! Abia aşteptam să plece copiii la şcoală, Ionuţ la serviciu, ca eu să am timp de meditaţie fără să mă deranjeze nimeni.

În 18 februarie dimineaţa, mă aflam în locul meu de meditaţie. Am simţit cum mă cuprinde energia arzătoare şi m-am lăsat dusă într-o stare de linişte, fără să mai fiu atentă la ce se întâmplă cu energia din interiorul meu.

Deodată, s-a deschis o uşă spre interiorul fiinţei mele. Pe ecranul meu mental mi-a apărut imaginea Sinelui Meu, care strălucea din fiecare părticică a corpului. M-am bucurat atât de mult, mi-era dor să-l revăd. M-am văzut clar pe mine, Nicoleta, cum m-am îndreptat spre Sinele Meu. Am întins braţele spre el şi am simţit cum toată fiinţa mea se contopeşte în iubirea şi lumina Sinelui Meu.

Atunci am înţeles cu toată fiinţa mea, Adevărul ! Nu mai eram eu, Nicoleta, dar eram totul ! Absolut totul se regăsea în mine. M-am contopit cu Sinele Meu şi am observat cum corpul meu energetic devine tot mai mare. Se mărea puţin câte puţin şi deveneam mare, tot mai mare, puteam cuprinde TOTUL în braţele mele. Doream ca aceste clipe să dureze o veşnicie, să fiu acel TOT şi să trăiesc aceasta cu toată fiinţa mea ! Trăiam un sentiment de măreaţă împlinire ! Eram iubită şi ocrotită cum nu-mi imaginasem niciodată. SIMŢEAM că AM şi SUNT TOTUL !

Deodată îi spun cu emoţie: „Sunt Una cu tine, Sinele meu şi împreună suntem Dumnezeu !” Repetam întruna: „Sunt una cu tine Sinele meu şi împreună suntem Dumnezeu !”

Fluxurile de energie arzătoare se îndreptau în sus pe coloană, au trecut de centrul inimii, ardea acum centrul gâtului şi partea din spate a capului, iar în centrul ajna, simţeam o presiune foarte puternică. Simţeam fluxul arzător cum revine ca un şuvoi fierbinte pe coloană şi centrii energetici. Eram cu adevărat plină de forţă, o putere care a pătruns ca un freamăt fiecare celulă din corp, care se activa şi vibra în emoţia contopirii cu Sinele Meu.

Fiecare părticică din mine realiza adevarul şi anume că: SUNT UNA CU SINELE MEU ŞI CU DUMNEZEU !

Acum ştiu cu adevărat ce înseamnă această regăsire prin propria trăire. Nimeni nu mă mai poate amăgi.

Sinele meu este înlăuntrul fiinţei mele, iar impreuna cu el , EU SUNT DUMNEZEU !

Cu ochii în lacrimi repetam într-una: „Sunt una cu tine, nu mă mai lăsa să rătăcesc. Te-am regăsit şi te simt cum arzi în interiorul fiinţei mele ! Ştiu că atunci când am nevoie de ghidare voi pătrunde în interiorul fiinţei mele şi mă voi întâlni cu tine, sinele meu divin, maestrul meu dintotdeauna.”

Niciodată nu m-am gândit că poţi trăi aşa ceva, să te contopeşti cu divinul din tine şi să-i simţi energia arzătoare cum trece prin întreaga ta fiinţă şi apoi se răsfrânge către semeni şi univers.

Acum în câteva clipe după ce mă abandonez în meditaţie, mă întâlnesc cu Sinele meu, îi văd imaginea şi imediat corpul tresaltă de bucurie şi trece prin mine o energie arzătoare, care arde efectiv pe canalul central şi în dreptul centrilor energetici. Energia o simt cum se îndreaptă spre exteriorul fiinţei mele şi se revarsă ca o lumină arzătoare cu multe raze care strălucesc asemeni culorilor curcubeului.

Am pornit căutarea încercând să înţeleg acel sentiment, de „acasă” pe care îl simţeam când mă conectam cu energia planetei Vamfim, care iată m-a ajutat să fac un mare pas spre interiorul fiinţei mele. Această regăsire m-a ajutat enorm. Mă simt împlinită ! SUNT UNA CU SINELE MEU ŞI CU DUMNEZEU !

Când realizezi aceasta cu toată fiinţa ta, trăieşti un fenomen extrordinar. Esti tu, cu tine şi trăieşti sentimentul clar, că eşti Una cu tot !

Nu cred să existe în acestă lume bucurie şi bogăţie mai mare decât aceasta: DESCOPERIREA ŞI COMUNIUNEA cu DUMNEZEUL DIN INTERIORUL FIINŢEI TALE ! Simţi prin fiecare por al fiinţei tale această împlinire !

De ani întregi doream contopirea cu eul meu divin, a cărui voce mă ghida prin vise sau în stare conştientă, când eram în pace şi linişte interioară. Am descoperit în interiorul meu cum arde Focul viu, foc care mă copleşeşte cu energia arzătoare şi mă transformă din profunzimea fiinţei mele.

Cei care privesc din exteriorul fiinţei mele, puţini văd schimbarea, caci mă văd la fel fizic, dar eu vă spun că sunt transformată în interiorul meu, mă simt puternică, plină de forţă şi susţinută de Focul Viu care arde în mine şi ale cărui raze vindecă tot ce atinge în jurul meu. Acum permit conştientă să se reverse această bogăţie interioară prin inima mea, permit curgerea apei vii, adică a iubirii, luminii, a puterii divine din inima mea spre întregul Univers.

Acest foc al iubirii divine care se revarsă din inima mea alină,vindecă şi transformă tot ce atinge în jurul meu. Abia acum realizez cu adevărat mesajul Domnului Iisus, care spunea să permit iubirii divine să curgă prin inima mea, indiferent către cine, către toţi.

M-au ajutat mult în evoluţia mea spirituală darurile primite de la Îngerii Luminii, Inima de Iubire a Domnului Iisus, fluxurile de energie emise către mine de Fecioara Maria, în raze aurii şi chip de Pasăre Măiastră şi Binecuvântarea Domnului Maitreya.

Vă mulţumesc din toată inima mea, pentru aceste daruri şi binecuvântări.

Acum, ŞTIU CĂ SUNT UNA CU SINELE MEU, CU VOI ŞI CU DUMNEZEU !

Acum sunt conştientă cum corpul meu primeşte energia divină, care activează chakra coronară şi printr-o vibraţie, un freamăt, perceput de celulele corpului, se uneşte cu focul viu din interiorul fiinţei mele, se transformă apoi în profunzimea fiinţei mele şi se revarsă prin centrii energetici către semeni şi Univers în raze albe ale iubirii divine.

Mi-aduc aminte că în urmă cu aproximativ o jumătate de an, câteva zile la rând când mă trezeam dimineaţa aveam în gând cuvintele: „Sunt una cu tine Sinele meu şi împreună suntem Dumnezeu.” I-am povestit la Melfior Ra cu ce cuvinte mă trezesc dimineaţa şi ea mi-a spus că în vis m-am contopit cu sinele meu şi în curând se va materializa şi în planul fizic.

În sfârşit am trăit în planul fizic aceasta. Să mă contopesc conştientă cu Sinele meu şi să devin una cu el şi cu Dumnezeu !

În 21 februarie, în jurul prânzului, eram cu copiii în bucătărie, pregătiţi să mâncăm. Am spus Tatăl Nostru şi pentru câteva clipe am intrat într-o stare deosebită. Deodată aud Vocea sinelui meu spunând:

Eu sunt Călăuza Ta ! Mulţumeşte celorlalte călăuze din planul fizic şi subtil care ţi-au ghidat paşii până în prezent. De acum vocea mea te va călăuzi, orice răspuns aici vei găsi, în interiorul fiinţei tale.

Aici mă vei găsi întotdeauna !

Am întrebat atunci Sinele meu: „Ce legătură am eu cu Planeta Vamfim ? Când mă conectez la energia ei simt starea de bucurie interioară şi am sentimentul clar că sunt acasă, iar Pasărea mea Măiastră cântă.”

Şi am auzit răspunsul, motivul căutării spre interiorul fiinţei mele: „Este locul de unde cu mii de ani în urmă, ai venit pe Planeta albastră şi aşa legământ ai făcut: sa fii mesagerul Păsării Măiastre, să arăţi semenilor calea, spre Lumină, spre Înalt !”

Mult timp am rămas fără cuvinte. Am mulţumit în gând doamnei Melfior Ra, că nu mi-a spus mai multe când am cerut să ştiu care este legătura mea cu Planeta Vamfim şi de ce a cântat Pasărea Măiastră într-una, când am citit informaţiile din cartea „Călătorie pe Vamfim”. Am mulţumit că m-a îndemnat spre mine însămi, să caut răspunsul în interiorul fiinţei mele şi am avut astfel cea mai măreaţă realizare a mea şi anume regăsirea şi contopirea cu Sinele meu, maestrul meu dintotdeuna.

Îndemn pe toţi cititorii acestor rânduri să-şi caute răspunsuri la frământări în interiorul fiinţei lor.

Am scris acest capitol foarte bucuroasă, în Cântecul Păsării Măiastre ! Chiar acum la sfârşitul acestui capitol a cântat atât de puternic şi mi s-a transmis: „Cântecul ei este o binecuvântare pentru voi toţi care citiţi aceste rânduri şi care aţi pornit pe DRUMUL DESCOPERIRII DE SINE !”

Nicoleta Pasat

(capitol din „CARTEA FIINTELOR VII” , autor Nicoleta Pasat )