Maica Domnului MozaicPe data de 16 iunie, în jurul prânzului eram singură în camera mea de meditaţie, când am perceput vocea Sinelui meu care m-a întrebat: „Ştii tu ce zi este mâine ?” şi deodată tot trupul meu a tresărit, ştiam cu tot sufletul că este 17 iunie,o zi de mare sarbatoare in Seuca !

Preocupată de conferinaţa sibiană, am uitat de sărbătoarea din 17 iunie de la Seuca. Atât de mult m-am bucurat că Sinele meu a avut grijă ca sufletul meu să se înalţe odată cu sutele de pelerini care şi-au îndreptat în aceste zile paşii spre Seuca şi cu lacrimi în ochi, am deschis calculatorul ,sa trimit un mesaj prin care sa aduc  aminte celor care au uitat, că mâine este sărbătoare în Seuca. Am scris mesajul şi am invitat semenii mei să se conecteze în gând cu Seuca, sau să fie prezenţi, în data de 17 iunie la ora 17:00 în Seuca, locul unde ne-am înălţat mii de oameni sufletele la Apariţiiile Fecioarei Maria.

Când am scris mesajul m-a învăluit un flux de lumină aurie şi am ştiut că Maica Sfântă binecuvântează ce am scris şi ca cei care vor citi mesajul, vor fi învăluiţi de energia din spatele cuvintelor, iar persoanele care vor simţi chemarea acestui loc binecuvântat, vor da curs invitaţiei de a merge în Seuca, de a a-şi înălţa din nou sufletele în lumina şi iubirea Maicii Sfinte.

Din Sibiu, mi-au spus iniţial că vin mai multe persoane, însă din diferite motive am plecat spre Seuca doar şapte persoane şi ne-am unit cu câteva sute de persoane din ţară. Am fost în jur de cinci sute de persoane în Seuca, la rugăciunea închinată Fecioarei Maria. Puţini, în comparaţie cu miile de pelerini care soseau la Seuca cand erau aparitiile Fecioarei Maria.

M-am întristat puţin, însă îngerii mi-au transmis: „Este ca în pilda Împăratului care a invitat la ospăţ toate persoanele din sat, însă unul avea ţarină, unul nevastă, unul alte treburi şi iată că puţini au ales să participe la sărbătoare, să-şi hrăneasca sufletele”.

«Veniţi copiii mei, veniţi la mine, pe toţi vă aştept şi vă iubesc !», ne transmite Maica Sfântă.”

Când am ieşit din oraş să plecăm spre Seuca,  maşina noastră a fost înconjurată de o lumină mare de culoare albă aurie, iar de-o parte şi de celaltă a maşinii au apărut doi îngeri care ne-au vegheat drumul pe care l-am parcurs mai mult în meditaţie, întrucât s-a creat în jurul nostru o energie atât de blândă şi iubitoare.

Ionuţ era atent la drum, iar noi, restul pasagerilor din maşină am rămas tăcuţi să simţim bucuria unirii inimilor noastre cu lumina şi iubirea îngerilor care ne-au înconjurat.

Am ajuns în Seuca  jurul orei 17:00 . Ionuţ şi copiii au rămas să parcheze maşina, eu am plecat înainte, parcă nu mai aveam răbdare, urcam dealul uşor în ascensiune spre biserică şi vedeam cum sufletul meu era înaintea mea, înălţându-se. Urcând dealul cu emoţie, m-am conectat la energia locului şi am început să spun „Bucură-te Marie” împreună cu pelerinii din curtea bisericii.

Ochii mi s-au umplut de lacrimi când am păşit pe poarta bisericii, fiindcă au început clopotele să bată, era chemarea la Slujba cea MARE de la ora 17:00, Sfânta Liturghie, închinată Fecioarei Maria, căci apariţiile erau la ora 17:00.     Era din nou sărbătoare în Seuca ! Ne-au întâmpinat îngerii veghetori ai zonei, doamne cât de mulţi îngeri înconjuraseră grădina bisericii şi cum răsuna peste dealuri ecoul rugăciunii, „Bucură-te Marie” ! Era atât de înălţător ! Mi-am dat seama cât de mult o iubesc pelerinii pe Maica Sfântă, căci vedeam cum din inimile lor pornesc raze de lumină şi iubire, cu toţii îi aduceau omagiu mamei noastre spirituale.

Maica Sfântă ne-a binecuvântat pe toţi. Deodată, chakra mea coronară a început să vibreze cu putere, inima să tresalte de bucurie şi ochii să se umple de lacrimi. Sufletul meu se scălda în energia Maicii Sfinte, care revărsa peste noi toţi raze aurii ale Duhului Sfânt. Am privit în jurul meu şi am văzut cum semenii mei şi-au îndreptat privirile către cer. Simţeam cu toţii binecuvântarea Fecioarei Maria! Dorinţa şi iubirea din inimile noastre au adus-o pe Fecioara Maria în mijlocul nostru. Oare care mamă nu vine la copiii ei care o aşteaptă ?

Era bucurie în sufletele noastre, oameni şi îngeri ne bucuram împreună. Îngerii ne-au învăluit în lumina şi iubirea lor vindecătoare albastră, aurie, mov, alb strălucitoare şi cântau împreună cu noi AVE MARIA ! Trăiam cu toţii clipe de mare înălţare sufletească ! Erau mulţi îngeri printre noi, îngeri care veneau din Înalt, îngeri care ne preluau dorinţele noastre când ne rugam la Grota Maicii Sfinte !

La sfârşitul rugăciunii, Rojiko, vizionara din Seuca, înainte de a da binecuvântarea ne-a spus că deşi nu a fost rugăciune pentru Apariţia Fecioarei Maria, ci în cinstea Fecioarei Maria, ea a simţit „parfum de viorele”, aşa cum se întâmpla când era Apariţia Fecioarei Maria. O confirmare în plus pentru toţi care i-am simţit Energia Înalt Vibraţională a Fecioarei Maria.

Ochii mei au fost plini de lacrimi de bucurie. Mă bucuram atât de mult că sunt în Seuca, într-o zi de 17 a lunii iunie, zi de pelerinaj, de rugăciune închinată Maicii Sfinte. Eram fericită că sufletul meu se înalţă împreună cu alte sute de suflete care au simtit chemarea luminii şi iubirii Maicii Sfinte. Am observat cum toţi cei prezenţi erau cuprinşi într-un flux de energie care venea din Înalt, dar şi energie care venea din Pământ. Eram cu toţii în braţele iubitoare ale Mamei Pământ şi a binecuvântarilor care veneau din Înalt !

Este cu adevărat un loc binecuvântat, încărcat energetic de lumina şi iubirea Maicii Sfinte.

Cât de multe dorinţe, câte mulţumiri se înălţau din gândurile semenilor prezenţi!

Atât de mulţi oameni îşi pun nădejdea în ajutorul Fecioarei Maria care ne spune: „Veniti copiii mei, veniţi la mine, pe toţi vă aştept şi vă iubesc !

Şi am venit Măicuţă Sfântă, căci ştim că nimeni din cei care aleargă la tine, nu pleacă fără folos.

Chiar părintele care a predicat, la sfârşitul slujbei ne-a relatat câteva evenimente dificile prin care a trecut şi cum a izbăvit cerând ajutorul Maicii Sfinte, într-o zi de 17 la Seuca, cum a găsit ulterior soluţii şi rezolvare la diferite probleme, care păreau sincer peste puterile sale de rezolvat.

Cuvintele sunt mici să poţi exprima prin ele trăirea şi înălţarea sufletului, de aceea  va indemn  sa  treceti dincolo de cuvinte  si să simţiţi cu inimile voastre  adevarul  de la Sarbatoarea din Seuca !

Tuturor ,

Lumina si iubirea Fecioarei Maria din Seuca

Nicoleta Pasat