Entități de lumină din Înalte spații celeste în Casa de Lumină Maria (26.02.2012)

În ultimele două zile am trecut prin trăiri foarte frumoase. Scriu acum pe scurt, că să înțelegeți semnificația luminii din fotografia anexată, iar amănunte veți citi în cartea la care lucrez în prezent.

Ieri dimineața în jurul orei 9 am făcut o medițatie. Stăteam liniștită când deodată în locul frunții mele s-a format o lumină și apoi s-a conturat un triunghi galben cu un ochi imens  în mijloc, care mă privea.

Odată cu această privire  m-a pătruns o energie de înaltă frecvență vibrațională care mi-a făcut corpul să vibreze puternic, iar centrii energetici ardeau de parcă luasem foc.

Peste zi a ajuns în casa mea și Melfior Ra care mi-a dăruit cartea: Misiunea România.

Când am strâns cartea la pieptul meu mi-a venit în gând: să fiu atentă la ce pagină deschid, că poate primesc un mesaj anume. Iar cartea s-a deschis la pagina 54, capitolul 3 – Planeta Zov.

Nu am avut timp să citesc atunci acest capitol, doar i-am spus lui Melfior că am deschis cartea la Planeta Zov.

Astăzi s-a desfășurat în Casa de Lumină Maria un workshop cu tema:

Transformarea conștiinței planetare.

În timp ce povesteam celor prezenți ce am vizualizat în meditația condusă de Melfior, Doamna Maria din Galați a simțit să-mi facă o fotografie și a avut o mare surpriză că a ieșit în această doar o parte a corpului meu, căci restul era acoperit de o lumină mare de culoare albă.

Când am ajuns acasă, soțul meu a descărcat pozele și în timp ce priveam fotografia cu lumina albă, am primit informația că acea lumină este o navă. Mi-a venit informația trecând prin corp ca un fior și ca și cum cineva mi-ar transmite… este o navă!, iar apoi am înțeles că sunt un grup de entități venite în mijlocul nostru cu o navă.

Am mărit fotografia și atunci am văzut că în mijlocul navei era o energie sub formă de stea. I-am trimis fotografia și Doamnei Melfior, rugând-o să mediteze puțin la ea, sperând să primim și alte informații referitoare la această lumină.

La ora 21, eram în liniște în camera mea. Pe noptiera de lângă pat aveam cartea pe care o primisem în dar: Misiunea România. Am luat cartea în mâini și mi-am spus: ieri nu am avut timp să citesc capitolul unde s-a deschis cartea, însă citesc acum despre Planeta Zov, din Galaxia Alfa Centauri.

Citind, am tresărit deodată când am realizat că acolo entitățile au formă de stea.

A trecut din nou un fior profund prin mine și abia atunci am făcut legătura cu fotografia  făcută azi în cabinet cu nava de lumină care avea în mijloc o energie rozaliu-aurie în  forma de stea. Pe Planeta Zov sunt entități foarte evoluate spiritual care au misiunea de a emite în Univers lumina și energie pură spre slava DIVINITĂȚII ABSOLUTE. Ele ajută pe cei care vor să evolueze prin emiterea razelor de lumină pură. Am început să plâng de bucurie deoarece primisem răspunsul la misterul navei din fotografie. Iată ca lucrarea de luminare și înălțare spirituală care se desfășoară în Casa de Lumină Maria, spre slava Tatălui Ceresc, este cunoscută în Univers, iar frații noștri de pe Planeta Zov, Galaxia Alfa Centauri sunt alături de noi și ne ajuta în evoluția noastră spirituală. Între timp Melfior mi-a trimis prin e-mail următorul mesaj pe care l-a primit în timp ce privea fotografia cu nava de lumină: <<A fost nevoie și s-a dorit din Înalt  să reeditez cărtile deoarece anumite spirite întrupate, care se află și ele în Misiune în Romania,  au nevoie de anumite texte, prin care vor primi multe confirmări la trăirile lor… Doar să deschidă cartea și să citească unde i s-a dat, la o pagină anume.” Iată dragă Nicoleta că ești prima persoană care a primit confirmări prin textul cărții, text care ți-a fost dat să îl citești pentru a înțelege ceva anume.>>

Atașez fotografia pe care privind-o să vă conectați la energia entităților de lumină de pe Planeta Zov din Galaxia Alfa Centauri, care ne ajută în evoluția noastră spirituală.

Le mulțumesc din inima pentru acest dar minunat!

Vă iubesc,

Nicoleta Păsat

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA