Pe la mijlocul lunii mai, m-a sunat Corina, care mi-a spus că este fata Mirelei din București, ce a venit cu ani în urmă în Casa de Lumină Maria. Dorea să vină și ea la mine ca să-i fac terapia pe care i-am făcut-o mamei sale. Eu știu că atunci când un membru al familiei simte și accesează energia subtilă, își dorește ca și membrii familiei sale să trăiască aceasta și le povestește ceea ce trăiesc sau îi direcționează spre mine.

Am întrebat-o: „Vrei să vii din propria inițiativă sau este dorința mamei tale?” „Eu vreau să vin și vă rog să-mi faceți terapia pe care ați făcut-o mamei mele”. Prinsă cu diverse evenimente, drumeții la munte și la mare, am amânat întâlnirea noastră până marți, 23 august.

Pe Mirela, mama Corinei, am cunoscut-o cu ani în urmă în taberele inițiatice organizate de Melfior Ra.

Într-una din drumețiile ei spre Prislop și Retezat, a făcut escală la Sibiu și a venit la terapie în Casa de Lumină Maria. Am îmbrăcat-o în lumină, i-am oferit cărțile mele, floarea cu opt petale și am îndemnat-o să lucreze cu ea pentru evoluție spirituală. Îmi aduc aminte că a plecat bucuroasă din cabinet. A văzut și simțit lumina și a mulțumit Maicii Domnului, la care se ruga mereu.

Anii au trecut și nu am mai știut nimic de ea. Astăzi în jurul prânzului, când mă îmbrăcam să merg la cabinet ca să mă întâlnesc cu Corina, a apărut în jurul meu o sferă de lumină care plutea când într-o parte, când în cealaltă, însă nu înțelegeam cine este și de ce tot apărea și dispărea în jurul meu. La cabinet, după ce am îmbrățișat-o pe Corina, o fată frumoasă și luminoasă la trup și la suflet, de vârsta fiului meu, Andrei, am văzut din nou sfera de lumină, pulsând în jurul meu. Abia atunci am înțeles cine era entitatea.

Am întrebat-o pe Corina dacă mama ei mai viețuiește în planul fizic sau a plecat în alt tărâm de existență. Corina mi-a povestit că anul acesta, pe 7 mai, mama ei a părăsit planul fizic. Ea și fratele ei au fost alături de ea, i-au ținut lumânarea și i-au auzit ultima suflare, când s-a desprins sufletul de trup. A doua zi, împreună cu prietena sa, a mers la garsoniera în care a locuit mama sa, ca să ia certificatul de naștere al mamei, pentru a putea întocmi certificatul de deces. Când a intrat în garsonieră, nu era nici un miros în cameră, însă când a luat în mâini certificatul de naștere al mamei sale, un miros de mir foarte puternic a umplut camera.

Prietena ei i-a spus că poate s-a vărsat vreo sticluță de mir, că altfel nu avea cum să vină mirosul. Nu era nici o sticluță de mir. Mirosul de mir venea din alte tărâmuri: era binecuvântarea Maicii Domnului, în urma rugăciunii Mirelei pentru fata și băiatul ei rămași în planul fizic. A doua zi, Corina era singură în apartamentul ei, cu televizorul deschis pe unul din programele TV. Cu gândul la mama ei, a adormit, iar televizorul a rămas deschis. Când s-a trezit, a rămas surprinsă, întrucât în toată camera se auzea cântând în cor rugăciunea „Bucură-Te, Marie”, iar televizorul era pe radio.

Prin vibrația rugăciunii „Bucură-Te, Marie”, a simțit în inimă binecuvântarea Mamei Divine și a mamei sale pământene. A trezit în sufletul ei dorul de lumină și în acel moment a ales să ajungă și ea prin locurile în care a fost mama ei, ca să înțeleagă și să simtă tot ceea ce-i povestea mama ei cu ani în urmă. Mama ei i-a relatat despre cursurile și taberele inițiatice organizate de Melfior, la care participase, și despre ce am scris în cărțile mele. I-a spus că în esență, noi suntem lumina și că atunci când va pleca din planul fizic, chiar dacă îi va fi foarte dor de ea, să-i transmită iubire și să o îndemne să meargă spre lumină.

„Fac ceea ce m-a învățat mama”, mi-a spus Corina. „Vreau ca mama să fie bine, să meargă spre lumină și-mi doresc să o întâlnesc în vise sau când va fi să plec și eu în alte lumi”. Sigur că-și poate întâlni mama în vise, așa cum și eu mă întâlnesc de multe ori în spirit cu părinții mei. Când mi-e dor de ei, cer îngerilor ca atunci când le este îngăduit să-i întâlnesc în vise, să-mi dea un semn. Îngerii deschid cale de lumină și primesc vești de la ei. Iubirea, liantul care ne leagă unii de alții, ne ajută să ne întâlnim în vise și prin vieți.

Am lucrat pe Corina, i-am curățat corpul energetic, i-am lucrat pe afecțiunile instalate în câmpul energetic și i-am activat corpul de lumină. Frecvența energiei care s-a revărsat asupra ei i-a activat  centrii energetici, în special centrul inimii. Ea a simțit vibrația energiei prin corp, palme și vârful degetelor, dar cel mai intens pe centrul inimii. Mi-a spus emoționată că nu a mai trăit niciodată așa ceva, să simtă cum vibrează energia atât de intens prin centrul inimii. M-am bucurat că a simțit frecvența energiei care i-a activat inima spirituală.

Când energia curge în centrul inimii, celulele vibrează, mintea se luminează, corpul fizic devine sănătos, iar sufletul se înalță în lumina iubirii divine pe care o simți in inima ta. Lucrând în câmpul Corinei, mi-au apărut pe ecranul mental mai multe imagini. Una dintre ele m-a impresionat mult. Îngerii mi-au arătat devoțiunea mamei sale pentru Maica Domnului. Era o imagine cu Mirela ce avea mâinile unite în rugăciune în fața unei statuete a Maicii Domnului. Când priveam imaginea, eu înțelegeam gândurile pe care Mirela le îndrepta spre cer. Știa că va pleca din planul fizic și și-a încredințat copiii în  mâinile Maicii Domnului.

Când i-am relatat Corinei aceasta, a înțeles de unde a venit mireamsa de mir în casa mamei sale și cum îngerii au avut grijă ca ea să se trezească în vibrația rugăciunii „Bucură-Te, Marie”.

M-am bucurat că ea și-a ascultat ghidarea interioară și a venit să o îmbrac în lumină, chiar dacă prietenul ei, care a însoțit-o, i-a spus că el nu crede în așa ceva. După terapie, ea l-a întrebat: „Vrei să lucreze Nicoleta pe tine?” Deși i se învârtea centrul coroanei,când mi-am adus lumina privirii spre el și a simțit aceasta, a răspuns: „Nu. Mie îmi este frică de așa ceva. Cât a durat terapia, eu m-am plimbat prin cabinet, așteptând să plecăm mai repede”. Când cei din jurul nostru nu sunt deschiși spre aceste informații, să nu insistăm. Dorința de schimbare și înălțare spirituală trebuie să vină din interiorul omului.I-am spus Corinei să aprecieze faptul că prietenul ei ,chiar dacă nu crede în terapii energetice și ii este teamă de accesarea lumii subtile ,a însoțit-o și i-a lăsat libertatea de a face ceea ce simte ea în sufletul ei.

Am venit acasă cu ochii înlăcrimați de bucurie. Am simțit bucuria mamei, care era în pace pe alt tărâm, știind că Maica Domnului, cu Sfântul Ei Acoperământ, protejează și îndreaptă pașii copiilor ei spre lumină.

Dragi cititori, am scris acest articol la ghidarea Sinelui Divin, care dorește ca omul să cunoască faptul că esența sa este lumina. Când te desprinzi de trup, realizezi adevărul. Ești scânteia divină și adevărata ta bogăție este lumina. Trupul prin care te-ai manifestat pe pământ și pe care ai pus atât de mult preț se întoarce în pământ, așa cum scrie în cartea sfântă, „Din pământ ești zidit și în pământ te vei întoarce”.

Tu te înalți spre alte lumi și ești atras spre stratul corespunzător luminii tale, conform legilor care guvernează Universul.

Dacă luminezi ca un bec de 60 de wați, vei merge la lumina stratului de 60 wați. Tânjești spre lumina straturilor superioare și-ți dorești să evoluezi ca să viețuiești și tu acolo.

Când vezi, știi și trăiești adevărul, vrei să-l transmiți și membrilor familiei tale. Vii în corp de lumină în preajma lor, însă ei nu te văd. Îi strigi pe nume, însă urechile lor nu te aud. Îi mângâi cu brațele de lumină, dar ei nu-ți simt mângâierea. De dincolo de lumea aceasta, prin lumina iubirii tale, le direcționezi pașii spre evoluție spirituală, așa cum s-a întâmplat și în cazul Mirelei cu fiica ei. De aceea, a apărut în spirit in jurul meu, bucuroasă că fiica ei a primit și înțeles mesajul în inima sa. Dorea ca fata ei să știe că este bine, că este în lumină și că lumina iubirii sale o însoțește în călătoria ei pământeană.

Iată, dragi cititori, încă o mărturie că cei dragi nouă, plecați în lumea îngerilor, viețuiesc într-un corp de lumină în alte lumi și veghează la evoluția noastră spirituală.

Cu multă bucurie, scriu aceste rânduri, astfel încât să-mi împlinesc și eu menirea: să fiu mesagerul Păsării Măiastre și să arăt semenilor calea spre lumină, spre Înalt.

Fie ca binecuvântarea Maicii Domnului, prin frecvența energiei Cântecului Măiastrei, care s-a imprimat în cuvintele scrise, să trezească în sufletele tuturor cititorilor dorul de lumină!

Pace și iubire!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 23 august 2022