Mi-am dorit ca energia rândurilor scrise în articolele afișate pe site să ajungă la persoanele iubitoare de lumină, și am trimis link-urile mai multor persoane din lista mea, printre care și Lidiei.

Lidia mi-a răspuns că-mi mulțumește pentru articolele scrise și în mod special pentru cel de astăzi, pe care l-a primit ca un dar al forțelor luminii pentru ea.

Citind răspunsul ei, mi-a apărut ca într-o sclipire chipul Lidiei, care mi-a transmis bucuroasă că este ziua ei aniversară. Am sunat-o, și într-adevăr era ziua ei de naștere.

În timp ce-i transmiteam felicitări, a început să mi se rotească intens centrul coroanei și am simțit lumina Maicii Domnului care ne-a învăluit.

Bucuroasă, i-am spus: „Lidia, de ziua ta aniversară, te binecuvântează Maica Domnului!”.

În acele momente, Lidia a simțit lumina și iubirea Maicii Domnului prin întreaga sa ființă. Mi-a spus emoționată: „Nico, nu-mi vine să cred ceea ce simt. Eu mereu am spus că nu simt energia la distanță. Însă acum o simt cu toată ființa mea și nu găsesc cuvinte să mulțumesc pentru acest dar divin. Mulțumesc Maicii Domnului și ție, Nicoleta, mulțumesc pentru această trăire și pentru toate articolele scrise, daruri divine menite să înalțe sufletele oamenilor!”.

M-am bucurat nespus pentru Lidia și am îndemnat-o să scrie câteva rânduri ca și confirmare a acestei binecuvântări.

Iată mărturia Lidiei:

 „Se spune că Dumnezeu/Universul  îți aduce  în viață oamenii speciali,  atunci când ești pregătit vibrațional cu ceea ce ei transmit.

În urmă cu cinci ani, am întâlnit-o pe Nicoleta, după un timp de căutări interioare, de preocupare pentru spiritualitate. Primii pași îi făcusem, timid, dar nu era suficient.

Mare mi-a fost bucuria când am aflat că în Sibiu există un OM trezit, luminat și binecuvântat, așa cum este Nicoleta.

Astfel, am  ajuns în Casa de Lumină Maria, la meditația zilei de 21. Am fost copleșită de energia luminoasă a acelui loc, a participanților la meditație. Întreaga meditație este complexă, îți încarcă  sufletul cu emoție înălțătoare, îți aduce pace și mângâiere divină.

La finalul fiecărei meditații, ascultam ceea ce ne împărtășeau cei cu trăiri și viziuni din Înalt. Eram impresionată, și mă întrebam dacă eu voi avea vreodată astfel de trăiri.

Prima terapie la cabinet m-a găsit după o perioadă de suferință  sufletească, treceam printr-un moment încercat în familie, și singura soluție la îndemână  a fost să-mi reprim emoțiile, să-mi asigur rezistența la suferință printr-o armură autoimpusă.  Asta a dus la blocaje, evident, și un răspuns negativ la orice tratament clasic pe care l-am încercat.

Cu oarecare scepticism, dar entuziastă, m-am dus la prima terapie cu Nicoleta. Cu energia ei luminoasă și o căldură imensă, mi-a eliberat lacrimile închise în mine, de mulți ani. Mi s-a părut un miracol.

Ea a reușit să-mi descătușeze emoția care îmi îngreuna sufletul. La fiecare  terapie,  strat cu strat, curăța negura, scotea lumina, șlefuia și îmi arăta câtă putere am și avem fiecare în noi. Am simțit pace, lumină, mângâiere divină și am reușit și eu să văd! Să simt entitățile de Lumină!

În toamna anului 2020, m-am confruntat și eu cu problema de actualitate. Am făcut tot ce m-a învățat Nicoleta, ce mai citisem și știam.

În acele momente, gândul la terapia ei era prezent, dar mi-am pus barieră, ca de multe ori de altfel. Nu am avut destulă încredere în mine că voi putea simți și interacționa la distanță cu energia vindecătoare a Nicoletei.

Am dat încă o dată câștig minții mele analitice în defavoarea simțirii, deși îmi apăruse și în vis imaginea Nicoletei. Dar Divinitatea are răbdare cu fiecare, așteaptă să creștem, să fim pregătiți.

Astfel, vine luna iunie, Nicoleta a postat multe din trăirile ei. Preocupată cu activitățile cotidiene în acea perioadă, am tot omis să îi mulțumesc.

După postarea din 18 iunie, cu ochii mai mult pe telefon cu ocazia zilei  mele aniversare, i-am scris Nicoletei să îi mulțumesc.

Nu a trecut mult și m-a sunat. M-a felicitat și mi-a oferit un Dar Divin.

Mi-a transmis că am binecuvântarea Maicii Domnului și voia să mi-o dăruiască.

O energie și o căldură imensă,  mii de „ace” mi-au învăluit întreg capul,  apoi brațele, picioarele, cu o intensitate pe care nu o mai simțisem vreodată!

Tot corpul îmi vibra! Dumnezeu și Maica Domnului au făcut ca printr-un Om ca Nicoleta să îndrăznesc să cred, dar mai ales, să le simt prezența în toată ființa mea.

Îi mulțumesc Nicoletei pentru darul oferit, că am reușit încă un pas în evoluția simțirilor mele subtile.

Nicoleta e un om care luminează, înseninează cu zâmbetul, ochii și îmbrățișarea ei.

Dar mai ales,  dăruiește cunoașterea și energia trăirilor ei. În prezența ei, fiecare se simte plin de curaj,  parcă reamintindu-ți: ÎNDRĂZNEȘTE ȘI VEI BIRUI!”

Tuturor cititorilor ,

Pace și iubire!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 18 iunie 2021