Am amânat să scriu aceste rânduri, însă de două zile, de când am avut trăirea, chipurile luminoase ale entităților de lumină din astral mi-au apărut de câteva ori pe ecranul mental, iar îngerii mă îndemnau: „Scrie, scrie, ca semenii tăi să știe aceasta.”

Se dorește din Înalt să știm că nu suntem singuri în lupta cu epidemia de COVID-19. Să nu ne pierdem nădejdea, ci să ne întoarcem cu fața spre cer și să mulțumim că suntem ajutați.

În zorii zilei de 18 martie 2020, îngerii m-au dus în astral, într-un spital foarte mare, plin cu mii de oameni unde era forfotă mare, căci

medici și asistenți erau un du-te vino pe coridoare și saloane, ajutând oamenii. Medicii astralici nu aveau măști și combinezoane de protecție ca în planul fizic. Erau îmbrăcați în veșminte albe simple și emanau multă lumină.

Stăteam întinsă în pat în salonul cu numărul 35, când o asistentă blândă și luminoasă, îmbrăcată în veșminte albe, a venit la patul meu și mi-a spus că urmează să-mi facă tratament. Mi-a uns mâinile și întreg corpul cu o soluție uleioasă.

Când am văzut că insistă ca soluția să ajungă pe întreg corpul, am întrebat-o mirată: „Ce boală am?”, că nu știam pentru ce afecțiune primesc tratament.

Asistenta, în timp ce continua să-mi ungă corpul cu acea solutie, mi-a răspuns: „Nu e pentru o boală anume, ci este un tratament pentru virus. Toți oamenii aflați în acest spital primesc tratament pentru virus.”

Am venit în planul fizic foarte surprinsă și toată ziua m-am gândit la aceasta. Am realizat cât de gravă este situația în lume cu acest virus și cât de mult ajutor primim de la entitățile de lumină.

Puteam să primesc tratament astralic fără să știu, dar îngerii mi-au arătat aceasta, ca pământenii să știe că medicii astralici ne ajută de dincolo de planul fizic. Noaptea, când corpurile noastre fizice rămân în pat și dorm, noi ne înălțăm în spirit și ajungem în spații celeste, unde suntem luminați, întăriți și vindecați de afecțiunile noastre. Dimineața, ne întoarcem în corpurile fizice cu lumină în suflete și suntem mai rezistenți în lupta cu epidemia cu care ne confruntăm astăzi pe Pământ.

Să mulțumim fraților noștri de dincolo de voal pentru ajutorul oferit nouă pământenilor în lupta cu această epidemie.

Să cerem ajutor ceresc, să ne întoarcem către Dumnezeu și zilnic să ne legăm de cer prin rugăciune și meditație, să aducem lumină în sufletele noastre și să o răspândim pe Pământ.

Rog cititorii acestor rânduri să transmită zilnic gânduri de lumină, iubire, mulțumire, recunoștință și medicilor, asistenților, autorităților din planul fizic, care depun toate eforturile în lupta cu această epidemie, pentru binele nostru, al tuturor. Vă mulțumesc!

Pace și iubire!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 20 martie 2020.