Miercuri, 9 iunie, am făcut terapie Elenei. În timp ce o îmbrăcam în lumină, a apărut în spirit tatăl ei plecat în lumea îngerilor în octombrie 2020.

Ținea în mâini o candelă cu lumină și o floare albă. Mi-a transmis că-i mulțumește fiicei sale pentru lumină, apoi a îmbrățișat-o și i-a oferit floarea albă cu tija lungă, asemănătoare unui trandafir. A dus mâna în centrul inimii sale și mi-a arătat că o poartă pe Elena în inima lui. Simbolic, am înțeles că Elena este floarea inimii sale.

Zâmbind ne-a binecuvântat și a dispărut vederii mele.

Deodată, a coborât peste noi un flux de lumină, care ne-a adus vibrație în tot corpul. Brusc, ni s-a făcut pielea de găină și ne-au dat lacrimile amândurora. Atunci am fost ghidată să scriu această trăire, să fie o confirmare a legăturii dintre ființele care trăiesc pe Pământ și ființele plecate pe alt tărâm de existență.

Elena m-a întrebat emoționată: „Cum arată tata?”. I-am spus că are în mâini lumină și-i mulțumește pentru ea. Ulterior, Elena mi-a povestit că tatăl ei a murit anul trecut într-o zi de miercuri și de atunci, în fiecare miercuri, ea aprinde o candelă și oferă lumină tatălui său.

Iată că într-o zi de miercuri, Elena a avut confirmarea că tatăl ei a primit lumina și-i mulțumeste pentru aceasta.

Încărcată de această emoție a întâlnirii dintre tată și fiică, am îndemnat-o pe Elena să scrie câteva rânduri, drept mărturie că există viață dincolo de moarte.

Iată mărturia Elenei:

“Am fost la terapie la Nicoleta, în Casa de Lumină Maria într-o zi de miercuri. În timpul terapiei, Nicoleta mi-a spus că a apărut în spirit tatăl meu.

Avea în mâini lumină și o floare albă (trandafir) pentru mine. Ne-a învăluit cu lumină pe mine și pe Nicoleta și ne-a binecuvântat. I-am spus Nicoletei că tatăl meu a plecat în lumină într-o zi de miercuri și de atunci, în fiecare miercuri dimineața eu îi aprind o lumânare într-o candelă de sticlă înconjurată cu buchețele de flori, pe pervazul geamului.

Era miercuri. Tata mi-a vegheat pașii și a venit în spirit în Casa de Lumină Maria să-mi mulțumească pentru lumina pe care o primea. Ne-a binecuvântat cu lumină și mi-a oferit o floare albă.

Peste două zile, fiul meu mi-a povestit că l-a visat pe tata. Era într-un salon alb, curat și arăta foarte bine. Tata i-a spus fiului meu (nepotul lui pe care l-a îndrăgit foarte mult) că este bine și foarte îngrijit! M-am bucurat mult.

Tată, te iubesc! Ai fost și ești îngerul meu păzitor!

Mulțumesc că din lumea îngerilor îmi luminezi și veghezi pașii pe calea vieții, așa cum o făceai mereu și când erai în planul fizic”.

 

Dragi cititori, cei dragi nouă, plecați în lumea îngerilor, primesc gândurile noastre de lumină și iubire oferite lor. Chiar dacă fizic au murit cum zicem noi, ei trăiesc într-un alt plan de existență și sunt mai conștienți decât noi.

Odată desprinși de limitările planului fizic, ei conștientizează că adevărata bogăție este lumina și iubirea din sufletele lor și doresc ca și noi să știm aceasta.

Lumina și binecuvântarea lor ne ghidează pașii pe calea vieții noastre.

Iubirea este liantul care ne leagă unii de alții și ne poartă spre veșnicie.

 

Nicoleta Păsat

Sibiu, 13 iunie 2021