Astăzi, 13 martie, este lună nouă.

Se spune că tot ceea ce faci de lună nouă este de bun augur, așa că am deschis calculatorul ca să lucrez la carte. M-am gândit să scriu un capitol nou și m-am întrebat în gând despre ce să scriu. În ultima vreme, cu toate că am avut trăiri frumoase atunci când am lucrat pe oameni, nu mi-am notat nimic din toate acestea.

Dintr-o dată, m-a pătruns o lumină ca un fulger. În acel moment, mi s-a transmis să mulțumesc pentru lumina și iubirea divină pe care o primesc și pe care o transmit prin terapiile spirituale desfășurate și prin cărțile scrise, ce au puterea de a trezi și înălța inimi și ființe terestre.

Într-adevăr, chiar ieri la cabinet am fost foarte bucuroasă și am mulțumit cerului pentru binecuvântare. Am îmbrăcat în lumină trei persoane: o mamă și două fiice. Pe mamă, doamna Lucreția, am mai lucrat cu ani în urmă. Ea simțea energiile și vedea  lumina care o învăluie, însă în ultimul timp a trecut printr-o suferință care a copleșit-o, și nu mai reușea să vadă lumina sfântă, de care îi era tare dor.

În timp ce am lucrat pe ea, a început să i se rotească centrul coroanei, i s-a încălzit coloana, centrul inimii, mâinile, și mi-a spus emoționată:

„Doamna Nicoleta, văd lumina care curge peste mine. Doamne, ce strălucire! Doamne, cât de mult mi-am dorit să văd din nou lumina Duhului Sfânt care coboară peste mine. Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, Nicoleta!”

Am fost și eu emoționată pentru doamna Lucreția, pentru că știu ce înseamnă bucuria de a vedea lumina Duhului Sfânt și de a-ți înălța sufletul în cântecul Măiastrei. După terapie, ea s-a ridicat de pe fotoliu, mulțumind cerului că a învrednicit-o să vadă din nou lumina sfântă.

Au urmat la terapie cele două surori. Deși au venit de multe ori la meditație în cabinet, a fost pentru prima dată când mi-au cerut să lucrez pe ele. Lucrând asupra fiecăreia, iarăși am simțit și văzut lumina și am trăit bucuria reîntregirii cu scânteia divină din celălalt. Prin secvențele care mi-au apărut pe ecranul mental, am înțeles că ne leagă multe vieți în slujba luminii.

După terapie, au dorit cartea „Floarea Iubirii” și mare bucurie au trăit în inimile lor când au simțit energia cărții. Din mâinile în care aveau cartea, se ridicau vibrații până în centrul inimii.

Îndemn toți cititorii ,ca în aceste vremuri în care mulți semeni trec prin boală și suferință să ne legăm de lumină ,să cerem ajutor cerului și să mulțumim.

Mulțumim, Doamne, mulțumim, pentru lumina și iubirea Ta oferită nouă, tuturor!

Nicoleta Păsat,

13 martie 2021