Vineri, în data de 1 martie, când Gheorghe a venit de la facultate, mi-a oferit de Mărțișor un buchet de ghiocei și unul de zambile albe.

Când am luat buchetul de ghiocei în mână, mi-au venit în gând ghioceii de lumină pe care îi văd de multe ori când luminez sufletele oamenilor. Binecuvântarea Divină, pe care Maica Domnului o revarsă asupra noastră, se transformă în flori de lumină, care strălucesc în câmpurile noastre energetice. Noi simțim prezența Maicii Domnului mai ales după rugăciune, când  în jurul nostru miroase a mir și flori.

În semn de recunoștință pentru lumina dăruită nouă, am mers în fața icoanei Maicii Domnului, am spus o rugăciune și i-am oferit cu mare drag buchetul de ghiocei.

Seara, după rugăciune, am trăit o mare bucurie sufletească!  Odată cu binecuvântarea Maicii Domnului, în mâinile mele ridicate spre Înalt, a apărut un buchet de ghiocei de lumină.

În 25 martie 2019, de sărbatoarea „Buna Vestire”, stăteam în șezlongul din grădină și spuneam rugăciunea „Bucură-Te, Marie!”.

În cinstea Fecioarei Maria, care a primit vestea de la Arhanghelul Gabriel că a fost aleasă să devină Mama lui Iisus, am simțit să fac un rond de flori în grădina din fața casei.

În vibrația rugăciunii „Bucură-Te Marie, Cea plină de har, Domnul este cu Tine, Binecuvântată ești Tu între femei, Și binecuvântat este rodul trupului Tău, Iisus.” am amenajat un rond micuț de flori din zambile, panseluțe și crăițe, în locul în care mi-am dorit să pun în grădină o statuetă a Maicii Domnului.

În următoarele zile, de câte ori treceam prin grădină, privirea mi se îndrepta spre rondul de flori.

Mă atrăgea energia florilor, încărcate cu vibrația iubirii și recunoștinței pe care am simțit-o în inima mea când le-am plantat în cinstea Mamei noastre Divine.

Astăzi, după exercițiile făcute în roua dimineții, am stat un timp în meditație pe șezlong sub mângâierea razelor de soare, iar apoi am privit spre rondul de flori. Prin meditația și bucuria simțită în inima mea, am accesat o stare vibrațională înaltă, și am văzut rondul de flori învăluit într-o lumină albă, care se revărsa din înaltul cerului. Iată că gândurile mele de mulțumire, venerație și recunoștință nu au rămas fără ecou, ci au străbătut văzduhul, iar din înaltul cerului s-au întors la mine sub forma luminii albe a Iubirii Divine, care mi-a luminat și înălțat sufletul.

Vă transmit tuturor bucuria din inima mea și binecuvântarea Maicii Domnului.

Nicoleta Păsat,

Sibiu,

5 aprilie 2019