Duminică, fiind anunțate ploi, nu am plecat în drumeție la munte sau la plajă la Ocna Sibiului, și am avut timp să colind prin magazine. Într-o vitrină era expusă o cuvertură de pat și am intrat în magazin să văd prețul. Nu am cumpărat-o căci era scumpă, însă am admirat alte articole, printre care și o statuetă a Maicii Domnului. Îmi doream  de mult timp o statuetă a Maicii Domnului în grădina mea și deși era micuță față de ceea ce voiam, am cumpărat-o. După turul prin magazine, am plecat la plimbare prin parc și am ajuns acasă seara în jurul orei 22. În lumina lămpașelor solare, cu multă bucurie în inima mea, am spus o rugăciune și am așezat statueta în mijlocul rondului de flori închinat Maicii Domnului. Când așezam statueta în rondul cu flori, o lumină asemenea unei raze de soare mi-a străbătut ființa și am simțit   fiori prin tot corpul. Târziu după miezul nopții, am mers la culcare, dar nu-mi era somn. Am rămas un timp în rugăciune, în sunetul ploii cu fulgere și tunete.

Spre zorii zilei, m-am întâlnit în spirit cu Maica Domnului. Era îmbrăcată într-un veșmânt de lumină albă și vedeam cum din inima Sa veneau spre inima mea raze de lumină  strălucitoare.

I-am povestit multe Maicii Domnului ca unei mame și prietene, căci parcă ne știam de când lumea. Îi spuneam că multă lume se roagă și-i cere ajutorul, iar Ea a dus mâna spre centrul inimii Sale, spunând ca fiecare să O caute și să O simtă în inima lui, pentru că Ea este acolo.

Când povesteam despre pregătirile de nuntă a fiului meu, Andrei, au apărut lângă noi Gheorghe, Andrei, Claudia și sora mea, Gabi.

Am spus bucuroasă: „Maica Domnului, ei sunt copiii mei, Gheorghe și Andrei; Claudia, mireasa lui Andrei; Gabi, sora mea mai mică și nașa de cununie a lui Andrei și Claudia.”

În timp ce-i prezentam, Maica Domnului așeza mâna peste capetele lor în semn de binecuvântare și vedeam cum li se luminau fețele.

Privindu-ne cu iubire, Maica Domnului a spus că are grijă de copiii Săi.

Când ne-am luat la revedere, m-a îmbrățișat și m-a învăluit în lumina ce se revărsa din inima Sa. Simțind iubirea și lumina Maicii Domnului în inima mea, am tresărit și m-am vazut în camera mea. Am aprins veioza. Era ora 5. Ionuț s-a trezit, i-am povestit trăirea mea și l-am strâns la pieptul meu să simtă lumina și iubirea Maicii Domnului, pe care o încorporam  în fiecare celulă a corpului meu, care vibra de bucuria înălțării sufletului. Cu lacrimi de bucurie și recunoștință, am mulțumit Maicii Domnului pentru binecuvântarea Sa, binecuvântare pe care o transmit din toată inima cititorilor acestor rânduri.

Să mulțumim Maicii Domnului, căci Ea are grijă de toți copiii Săi. Să O căutam  în inimile noastre, căci acolo O întâlnim pe Maica Domnului și să răspândim lumina și iubirea Sa pe Pământ.

Pace și iubire !

Nicoleta Păsat,

Sibiu, 8 iulie 2019