În zorii zilei de astăzi, 14 aprilie, am avut parte de o trăire deosebit de frumoasă.

M-am văzut în sufrageria mea și priveam spre rafturile cu cărți. Deodată, mi-a apărut în față o carte micuță, pe coperta căreia era chipul Domnului Iisus. Era „Micul Ceaslov”, o cărticică pe care am primit-o de ziua mea aniversară de la Ionuț și Andrei cu mulți ani în urmă.

Privind la chipul Domnului Iisus de pe coperta cărții, dintr-o dată, s-a întâmplat ceva minunat: chipul era viu! Din ochii care mă priveau și din mâna Sa care binecuvânta, veneau spre mine raze de lumină albă.

Am simțit iubirea și lumina Sa în toată ființa mea, și fiecare celulă a corpului meu vibra de bucurie.

M-am ridicat din pat și am aprins veioza. Era ora 4.

Emoționată, am coborât în sufragerie și am căutat cartea „Micul Ceaslov”.

Am mulțumit Domnului Iisus pentru binecuvântarea Sa, am strâns cartea la pieptul meu cu lacrimi de emoție și bucurie și am deschis cartea, la întâmplare, la pagina 259. Am citit următorul rând: „Iisuse, bucuria inimii!”

Era un rând din Acatistul Domnului Iisus Hristos, cuprins în cartea „Micul Ceaslov”.

Pătrunsă de ceea ce trăisem, mi-a sărit somnul și am rămas un timp în rugăciune. Dimineața, le-am povestit emoționată soțului și copiilor despre binecuvântarea Domnului Iisus, am pus cărticica în rucsăcel și am plecat în drumeție pe munte. Am mers în liniște pe potecă, inspirând aerul proaspăt al brazilor, ascultând cântecul păsărilor, și  încântându-ne ochii cu peisaje frumoase, căci poienile unde zăpada s-a topit erau împodobite cu brândușe de primăvară. Am făcut popas în Poiana Găujoara și am spus o rugăciune împreună cu copii.

Meditând la trăirea din zori, îngerii m-au ghidat să scriu și să transmit   binecuvântarea Domnului Iisus pe care omenirea a primit-o în această zi de „Sărbătoarea Floriilor” la creștinii catolici.

În timp ce scriam acest articol, m-a sunat Elena Târnovan. Când îi povesteam trăirea din zori, a coborât lumina Duhului Sfânt peste noi, și am primit confirmarea că îngerii mi-au arătat Binecuvântarea Divinității, pe care omenirea a primit-o în această duminică. Sunt trei duminici consecutive, în care omenirea unită in rugăciune primește mari binecuvântări:

Duminca Floriilor la creștinii catolici; Duminca Paștelui la creștinii catolici și Sărbătoarea Floriilor la creștinii ortodocși; Duminica Paștelui la creștinii ortodocși. Să ne bucurăm cu toții și să mulțumim Divinității pentru aceste binecuvântări!

Elena a participat la slujbă în Catedrala Almodena din Madrid. Era în rugăciune cu ochii închiși, și a văzut cum de sus din cupolă a apărut o lumină mare, care s-a dus pe crucea cu Iisus răstignit.Când a deschis ochii, l-a văzut pe Domnul Iisus, iar catedrala era plină  de îngeri în culoarea razelor de soare și albastră.În momentul în care preotul a transmis binecuvântarea în numele Domnului Iisus, raze de lumină albă au coborât peste cei prezenți, iar în jurul capetelor aveau coronițe de lumină.

Când Gheorghe corecta acest articol, am văzut cum pe vârful degetelor sale au apărut steluțe albe, care răspândeau lumina spre calculator. Gheorghe a văzut energia, și-a tras mâinile și m-a întrebat ce se întâmplă. I-am spus că primește binecuvântarea ,care se transmite spre randurile scrise în timp ce corectează articolul.Minunat !

Vă transmit tuturor binecuvântarea Domnului Iisus, bucuria inimii mele!

Nicoleta Pasat ,

Sibiu,14 aprilie 2019