În fiecare an, ziua de 17 iunie este o zi de rugăciune și pelerinaj la Seuca, data când Maica Domnului revarsă haruri și binecuvântări divine.Din cauza prognozei cu ploi și vijelii, mi-am propus să mă conectez în plan subtil la sărbătoarea din Seuca, însă trăirea din zorii zilei mi-a schimbat planurile.

M-am văzut împreună cu fiul meu Andrei, urcând drumul luminat de raze de soare spre biserica din Seuca. Andrei era vesel, îmbrăcat într-o cămașă bleu, și-mi povestea bucuros că și-ar dori ca anul viitor să-și oficializeze relația. I-am spus că-i vom sărbători căsătoria în august 2019.

M-am bucurat că îngerii mi-au arătat aceasta în ziua de 17 iunie, și în semn de mulțumire, m-am hotărât să merg și fizic la Seuca. La ora 16, am fost acolo. Împreună cu un grup de persoane, am parcurs Drumul Crucii în vibrația rugăciunii „Tatăl Nostru” și „Bucură-te, Marie!”. S-au alăturat rugăciunii noastre Rojiko, Domnul Iisus, Maica Sfântă și multe entități de lumină.

Pe măsură ce urcam în rugăciune Drumul Crucii, simțeam tot mai intens energiile care se revărsau peste noi.

În timpul Sfintei Liturghii, biserica și curtea bisericii din Seuca în care se rugau pelerinii, au fost învăluite într-o lumină asemeni soarelui strălucitor. Era lumina și binecuvântarea Maicii Domnului, care se revărsa spre înălțarea sufletelor noastre!

A fost emoționant să privești sute de pelerini, așezați în rânduri în fața preoților, ce așteaptă cu bucurie să primească Sfânta Împărtășanie. La sfârșitul slujbei, curtea bisericii a răsunat în vibrația cântecului „Ave Maria!” .

Cu recunoștință, am mulțumit Maicii Domnului pentru lumina și binecuvântarea Sa, pe care le transmit cititorilor acestor rânduri.

Seara, când am ajuns acasă, am primit mulțumiri și confirmări de la persoane care s-au conectat în spirit la sărbătoarea din Seuca.

Menționez în următoarele rânduri trăirea înălțătoare a doamnei Melfior Ra:

”A anunțat Nicoleta Păsat din Sibiu, ca azi la ora 17, să se conecteze într-o meditație sau rugăciune, în amintirea a celei ce a fost aici în plan fizic tridimensional, Rojika din Seuca, cea care intra în comuniune cu Maica Domnului în fiecare lună ( în data de 17) în ultimii ei ani de viață pământeană.

Astfel, Nicoleta a lansat invitația ca cei doritori de închinare Maicii Domnului, să intre în meditație sau rugăciune spre venerarea Maicii Domnului.

Iată invitația dată de Nicoleta Păsat:

„Invit iubitorii de lumină ca duminică, 17 iunie, ora 17, să se conecteze la sărbătoarea din Seuca prin rugăciune sau meditație.

Permiteți sufletelor voastre să se hrănească cu lumina și iubirea Mamei Divine care se revarsă pe Pământ pentru toți copiii Săi!

Pace si iubire!“

Iată, la fel am făcut și eu, și nu mică mi-a fost uimirea când după câteva minute de interiorizare și venerație către Mama lui Iisus, am vizualizat următoarele: Maica Domnului, Fecioara Maria, era undeva în înaltul cerului și privea peste Pământ. Deodată, și-a oprit sfânta Sa privire peste cei care erau conectați, la îndemnul Nicoletei și prin comemorarea Rojikăi, în energia sacră a Mamei Divine.

Priveam, deși eram cu ochii închiși, vizualizam prin cel de al treielea ochi, ochiul spiritual, ajna charka, strălucirea Fecioarei Maria și Frumusețea ei Sacră, și mă minunam cum poate exista atâta frumusețe și strălucire. Deodată, am auzit un cânt, un cânt divin, ceva ca un ecou îngeresc, suav și înălțător, care venea din mari depărtări, chiar de foarte, foarte departe, și mi-a fost dat să înțeleg următoarele:

 „Mai frumoasă ești

 Decât Soarele

 Pentru noi pământenii

 Maică roagă-Te.”

  Era ceva divin, înălțător și magic totodată. Auzeam, priveam strălucirea fără egal a Mamei Divine și iată ce a urmat: Fecioara Maria a răsfirat din palmele și din degetele Sale raze de lumină, care în coborâre se transformau în flori albe de crini.Fiecare persoană conectată prin meditație sau rugăciune la energia Mamei Divine, prin razele emise de Fecioara Maria, a primit în ființa ei pământeană floarea albă de crin de lumină pură, care era o binecuvântare.

Iată, s-au înmulțit florile de crini în ținutul țării noastre. Era o grădină de flori albe de crini, și simțeam, percepeam, că o bucură și o încântă pe Mama Divină.  Deodată, m-a năpădit un gând: „Iată Grădina Maicii Domnului, iată ce flori minunate are!” Dar, uimire, privirea astrală mi-a fost direcționată și spre alte țări. Am văzut asemenea flori albe de crini aproape cât în România și în Ungaria, și apoi și în alte țări, dar ceva mai puține, în Cehia, Serbia, Slovacia, în Franța și chiar în câteva țări nordice. Priveam și mă bucuram de bucuria Mamei Divine. Trăiam bucuria care o încânta pe Maica Domnului nostru Iisus Hristos. Era o mare bucurie, un extaz spiritual.

Deodată, au apărut două entități de lumină și mi-au pus în fiecare mână câte o lumânare aprinsă, aproape de înălțimea mea, apoi au mai apărut alte două entități cu câte o lumânare fiecare, și mi-au cerut să le urmez.

Dar eu nu aș fi vrut să disipez trăirea și viziunea, și nu mă grăbeam, așa că mi-au cerut încă o dată să mă ridic și să le urmez, dar îndemnul lor acum era fără echivoc, așa că m-am ridicat cu oarecare regrete și le-am urmat. O entitate era în fața mea, iar cealaltă în spatele meu. Pe celelalte două care mi-au pus lumânările în mâini nu le-am mai perceput, așa am ieșit din camera mea și am trecut în sufragerie.

Am venit încadrată astfel în sufragerie, unde am fost condusă în fața computerului și mi s-a spus, transmis telepatic, bineînțeles:

“ Acum scrie toate cele văzute, trăite și auzite. Dar acum scrie-le, pentru că acum ești în starea vibrațională necesară transmiterii frecvenței vibraționale a energiei cu care ai fost binecuvântată. Entitățile au dispărut, iar eu, desigur, am început să scriu, și am scris cele de mai sus.

Pace, Lumină și iubire spirituală tuturor cititorilor!

Melfior Ra,Deva 17.06.2018, ora 18.”

 

Vă transmit lumina, iubirea și binecuvântarea Fecioarei Maria, Regina Luminii din Seuca!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 17 iunie 2018.