Vineri, 25 mai, am trăit emoții și bucurii la Festivitatea de Absolvire a Liceului „Samuel von Brukenthal” a fiului meu Gheorghe.

Elevii claselor a douăsprezecea au intrat în aulă în cântec de orgă și în aplauzele părinților.

Era o atmosferă de sărbătoare! Cu inimi deschise, veseli, zâmbitori și îmbrăcați în ținute festive, purtau cu mândrie  tocile pe cap și eșarfele colorate pe umeri.

Parcă mai ieri au pășit pentru prima dată pe poarta liceului, cu sufletele pline de speranțe. Și iată! Au trecut patru ani, în care au studiat și s-au format ca oameni. Au fost elevi silitori, care au învățat și au obținut rezultate foarte bune (30% dintre absolvenți au terminat liceul cu media peste 9,50). Cu media 9,57, Gheorghe a primit mențiune.

După premiere, au cântat emoționați cântecul de absolvire „Gaudeamus igitur” („Să ne bucurăm, așadar”).

Am simțit intens emoțiile elevilor, părinților, profesorilor, și mi-au dat lacrimile. Am rugat îngerii să le lumineze pașii pe calea vieții, să-i învăluie în lumină divină, ca fiecare să simtă iubirea divină în inima sa.

După festivitate, am ieșit în curtea liceului, unde elevii au aruncat în aer tocile, au înălțat baloane colorate, care să ducă spre cer dorințele lor, și au făcut fotografii.

Am rugat un coleg de clasă a lui Gheorghe să ne facă o poză. Privind fotografia, am văzut în pieptul meu o inimă de lumină albă. Un fior a trecut prin inima mea și mi-au dat lacrimile.

Nu-mi venea să cred cât de frumoasă și clară era inima albă de lumină pe pieptul meu.

După ce au văzut fotografia in care apare inima de lumină albă , iată că persoane care sunt în armonie și în comuniune cu Divinul, mi-au scris următoarele:

Melfior Ra

,,Inima de lumină care s-a arătat lumii ( pe ființa ta în acea fotografie) reprezintă simbolul iubirii, a contopirii iubirii tale cu iubirea pură a Entităților de Lumină, care veghează asupra ta și sub auspiciile cărora lucrezi, spre îndeplinirea misiunii tale pământene, din Voia Divină!

Acest simbol s-a manifestat ca recunoștință pentru iubirea revărsată de tine spre semenii tăi, ajutându-i pe cei care sunt direcționati din Înalt spre tine, pentru a fi ajutați  atât în privința regenerării sănătății lor, cât și a ghidării lor spre Lumina Cunoașterii prin Iubire.  Iată binecuvântarea Divină și vizibilă, coborâtă din spații înalte asupra ființei tale terestre.Pace și iubire !”

Elena Târnovan

,,Este inima Domnului Iisus. El stă în inima ta de lumină, și dorește ca aceasta să fie văzută de cât mai multe persoane.”

M-am bucurat că inima de iubire a Domnului Iisus a bătut in pieptul meu ,in acea zi in care inima mea a fost atat de patrunsă de bucuria mamei pentru realizarea fiului ei.

Prin energia rândurilor scrise vă transmit lumina și iubirea Domnului Iisus!

Deschideți-vă inimile și primiți lumina și iubirea Stăpânului inimilor noastre! Domnul Iisus dorește să locuiască în inimile noastre!

Nicoleta Pasat

Sibiu ,30 mai 2018

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Una dintre persoanele care a văzut fotografia în care apare inima de lumina albă, s-a minunat de faptul că inima de lumină mi-a apărut pe partea dreaptă a pieptului. Mi-a spus: „Tu ai două inimi! Una pe partea stângă, și una pe partea dreaptă a corpului! ”

I-am răspuns că inima de lumină este în centrul inimii, însă nu am știut să-i explic de ce a apărut pe partea dreaptă și nu pe partea stângă a corpului.

Am rugat îngerii să-mi dea un semn și să mă ajute să înțeleg de ce inima de lumina albă a apărut pe partea dreaptă a pieptului meu.

Vineri, 8 iunie, s-a deschis Festivalul Internațional de Teatru la Sibiu. Am mers cu Ionuț în centrul orașului ca să vedem spectacolul „Pasiunea focului”. Până la începerea spectacolului, îngerii mi-au ghidat pașii spre Book Festival, în Piața Mică.

M-am oprit la standul Editurii Herald și am răsfoit câteva cărți, pe care doream să le citesc de mult timp. În final, am ales șase cărți, și mulțumind soțului meu că mi-a cumpărat cărțile, le-am strâns bucuroasă la pieptul meu, simțind un fior intens în centrul inimii, pe care l-am luat ca un răspuns al inimii la vibrația cărților.

Cu cărțile în rucsac și cu inima plină de bucurie, am asistat la spectacolul „Pasiunea Focului”, alături de zeci de mii de oameni. A fost o seară minunată!

Spre miezul nopții, când am ajuns acasă, am răsfoit din nou cărțile, întrebându-mă pe care să o citesc prima. Am ales cartea „Ramana Maharshi. Calea cunoașterii supreme” de Arthur Osborne.

Am strâns cartea la piept și am întrebat-o: „Ce mesaj ai pentru mine, carte dragă? ”. Am închis ochii și am deschis cartea la întâmplare, la pagina 192. Am simțit din nou fiorul în inima mea cănd am citit emoționată rândurile în care se făcea referire la inima spirituală din dreapta pieptului, care, potrivit înțelepților, este centrul experienței spirituale, centrul ființei noastre, numit „Inima Centru Spiritual”, locul Unimii.

Sri Ramana Maharshi ne îndeamnă prin învățăturile sale să ne îndreptăm spre interiorul ființelor noastre, aducându-ne atenția asupra inimii spirituale din dreapta pieptului, întrebandu-ne: „Cine sunt eu?” .Astfel realizam că nu suntem trupul,emotia sau mintea,ci  spiritul nemuritor.

Cu inima plină de recunoștință, am mulțumit lui Ramana Maharshi pentru învățăturile sale, îngerilor care mi-au ghidat pașii spre standul de cărți, soțului meu care mi-a cumpărat cărțile, și mai ales prietenului meu drag și sfânt, Iisus, care stă în inima mea de lumină și dorește ca inima să fie văzută de cât mai multe persoane.

A venit timpul să cunoaștem că fiecare dintre noi avem două inimi. Una este organul inimă din stânga pieptului, și cealaltă este inima spirituală din dreapta pieptului, numită „Inima Centru Spiritual”, locul Unimii.

Și așa este! Suntem cu toții una!

Fie ca lumina albă a iubirii divine să curgă din inimile noastre!

Nicoleta Pasat

Sibiu,11 iunie 2018