În anul 2011 s-au împlinit trei ani de când am fost atestată ca terapeut în terapii complementare. La dosarul întocmit pentru prelungirea atestatului, au trebuit anexate şi mărturii ale semenilor care au trecut prin mâinile mele la terapie. Astfel m-am adresat persoanelor cărora le-am făcut terapie, cu rugămintea de a scrie câteva rânduri, dacă prin terapia pe care le-am făcut-o au simţit îmbunătăţiri la nivel fizic, emoţional, mental sau spiritual. Iată câteva mărturii:

1. P. Maria, Amsterdam, Olanda

Pe Nicoleta Păsat o cunoşteam din relatările unor vechi prietene şi ştiam că face terapie cu lumina albă a iubirii. După ce am citit cele cinci cărţi pe care le-a scris, pentru că am primit multe răspunsuri la ceea ce mă frământa, am luat decizia să o cunosc personal.

În vacanţa de Paşte din acest an 2011, am fost în România şi împreună cu mama şi sora mea ne-am programat la o consultaţie la Nicoleta. Eu nu mă confruntam cu probleme majore de sănătate (ştiam de un hemoroid care se acutizează din când în când şi de multe ori simţeam în suflet o tristeţe). Pentru mine, adevăratul motiv a fost curiozitatea de a vedea dacă este aşa cum arată cărţile ei, atât de dornică de a aduce lumina în această lume.

În prima parte a consultaţiei, am povestit cu Nicoleta despre frământările mele, iar confirmările şi răspunsurile primite au fost adevărate. Deşi ne-am întâlnit pentru prima oară în viaţă, iar ea nu avea de unde să ştie absolut nimic despre mine sau cu ce probleme de sănătate mă confrunt, am rămas surprinsă când mi-a confirmat suferinţele mele. Plămânul stâng, era învăluit într-o energie neluminoasă, datorată unei tristeţi mari şi astfel am făcut legătura că în urmă cu 31 de ani am pierdut o soră, care a murit de edem cerebral, pe care am iubit-o şi mult timp am neglijat această durere, fiind ascunsă atâţia ani. Apoi mi-a spus că i se arată intestinul gros, mai ales la partea de evacuare şi mi-a spus de hemoroid şi locul exact în care se află. În timpul terapiei eu nu am văzut lumină, dar am simţit o vibraţie foarte puternică, care a trecut prin mine de la cap spre picioare. Am simţit că mă înalţ, că mă purific, am plâns şi am râs în acelaşi timp, sentimentul fiind de eliberare mai întâi, apoi parcă în fiecare celulă a corpului meu intra o energie foarte puternică. La un moment dat am simţit un miros suav de violete, de mir, dar şi altceva prea greu de descris în cuvin-te, iar Nicoleta mi-a spus că „miroase a Maica Domnului”.

Ce impresie mi-a făcut Nicoleta ? Că este un suflet sincer care a evoluat şi care vrea din tot sufletul să ajute, sau mai corect, să-i înveţe pe oameni cum să se transforme şi să evolueze. Este plină de iubire în sufletul ei şi în viaţa mea am întâlnit puţini oameni atât de sinceri şi luminoşi ca ea.

2. Tatiana, Sibiu

Am mers la terapie la Nicoleta în primul rând pentru evoluţie spirituală, căci nu mă confruntam cu boli fizice grave, însă aveam multe blocaje energetice. Simţeam cum energia pătrunde prin chakra coroanei, dar de la nivelul pieptului nu mai trecea în jos.

La prima şedinţă de terapie, când Nicoleta m-a îmbrăcat în lumină, am intrat într-o stare de vibraţie atât de înaltă, încât simţeam cum vibrează fiecare moleculă din mine, de parcă treceau curenţi prin interiorul fiinţei mele. Atunci a fost prima oară în viaţa mea când am văzut cu cel de-al treilea ochi. În urma terapiilor mi s-au activat capacităţile extrasenzoriale şi sunt foarte bucuroasă pentru aceasta. Acum simt energiile, văd entităţile de lumină şi în meditaţii primesc informaţii, care-mi apar sub forma unor simboluri sau imagini.

Înainte de a merge la Nicoleta aveam probleme cu dantura, mă dureau măselele, iar dentistul nu reuşea să descopere nimic. Am făcut radiografii şi totul era în regulă, însă pe mine mă dureau măselele în partea stângă sus. Lucrând pe mine, Nicoleta m-a îndrumat să merg la medic, căci urechea mea stângă este în suferinţă. Şi medicul a descoperit că aveam otită pe urechea internă, care nu-mi dădea durerea în ureche, ci durerea radia pe maxilar la măsele.

Şedinţele de terapie sunt pentru mine o mare binecuvântare. Când plec din Casa de Lumină Maria mă simt uşoară şi plină de iubire şi recunoştinţă. Nicoleta m-a îndrumat să privesc mai detaşat ceea ce se întâmplă în jurul meu şi să nu interpretez comportamentul unor oameni ca ceva împotriva mea, ci ca o încercare-lecţie din care am de învăţat. Acum privesc semenii cu mai multă îngăduinţă şi pun comportamentul lor nu pe seama rea-voinţei, ci a necunoaşterii.

3. Maria C. D., Sibiu

Prima întâlnire cu Nicoleta a fost în luna martie 2009. Mă rugam la Maica Domnului să mă ajute să găsesc calea, fiind împovărată de tristeţe şi nelinişte, iar Maica Domnului m-a ghidat către Casa de Lumină Maria. Aşa cum un pelerin găseşte un izvor de apă în mijlocul deşertului, aşa am simţit eu cum un izvor de linişte şi bucurie se revarsă în sufletul meu atunci când am cunoscut optimismul, bucuria şi căldura din inima Nicoletei, la prima şedinţă de terapie.

Aveam un sistem imunitar scăzut, mâinile şi picioarele reci şi nu puteam duce o respiraţie până la capăt, căci simţeam un „of” în piept şi un nod în gât. După terapii, mi-a fost mult mai bine, am început să respir uşor, iar în prezent sunt sănătoasă.

Nicoleta m-a învăţat să privesc lumina dincolo de întuneric, să mă bucur de tot ceea ce se află în jurul meu, să apreciez oamenii, să înţeleg cât de importantă este iubirea necondiţionată, să caut în interiorul meu ceea ce am nevoie, să am încredere în mine, în ceea ce simt şi în lumina care mă înconjoară.

Mulţumesc Maicii Domnului pentru cadoul pe care mi l-a făcut cunoscând-o pe Nicoleta şi pentru iubirea îngerilor vindecători care o ajută în terapii.

4. Maria S., Sibiu

Sunt pensionară, în urma suferinţei pricinuite de pierderea unicului meu fiu, care a trecut în alt plan acum doi ani. Pot să afirm că fără ajutorul Nicoletei nu ştiu dacă puteam trece peste acest necaz, atât eu cât si soţul meu, care are o deosebită admiraţie şi recunoştinţă pentru Nicoleta.

Referitor la boală, pot să spun că am fost diagnosticată cu cardiopatie ischemică şi vase înfundate. Am urmat tratament medicamentos şi mi s-a propus să mă operez. Fiindu-mi puţin teamă de operaţie, au început să mă intereseze terapiile complementare şi astfel am ajuns la Nicoleta. În urma terapiilor m-am simţit foarte bine şi când am mers din nou la medic şi am făcut analizele, mi-a spus ca sunt sănătoasă şi nu am mai fost nevoită să urmez nici un fel de tratament medicamentos.

Anul trecut în luna septembrie (2010) am avut o infecţie urinară, fapt pentru care am fost nevoită să rămân în pat mai multe zile, pentru că nu puteam să mă scol de durere. În acest timp am vrut să sun la NICOLETA, dar ştiind că este foarte ocupată cu copiii şi cabinetul, nu am îndrăznit să deranjez. Însă într-o dimineaţă a sunat telefo-nul. Era Nicoleta, care m-a întrebat ce fac eu şi cum mă simt, pentru că în acea dimineaţă în timp ce lucra la carte i-am apărut în spirit şi i-am cerut ajutor. I-am spus că mă simt rău şi stau în pat. M-a îndemnat să stau liniştită în pat 15-20 de minute şi să spun rugăciunea „Tatăl Nostru”, timp în care ea îmi face terapie la distanţă. Eu am spus rugăciunea şi am intrat în altă stare vibraţională, căci vedeam şi simţeam cum se lucrează asupra mea (era un laser, care tăia şi curăţa locul). După o jumătate de oră m-am ridicat din pat toată transpirată, parcă făcusem baie şi m-am simţit foarte bine, căci parcă cineva îmi luase durerea cu mâna.

Nu am mai avut nimic pana în august 2011, când am fost în tabără la Sarmisegetuza, unde după drum şi pelerinaje am făcut un duş rece şi m-am simţit rău. Spre norocul meu era şi Nicoleta în tabără şi am rugat-o să pună puţin mâinile peste mine, că mi-e rău. Duminică m-a îmbrăcat în lumină, apoi mi-a spus să rămân întinsă încă 10 minute în pat, înainte de a pleca la drum. Am stat în pat şi pe urmă am plecat spre casă. În drum m-am oprit la socrii mei la ţară, unde am avut de făcut multă treabă şi pe urmă am ajuns la Sibiu, fără să mai am vreo durere.

În urma terapiilor am învăţat să am mai multă grijă de mine, să mă iubesc, să mă accept, să iert şi să binecuvântez şi am înţeles că trebuie să-mi asum responsabilitatea vindecării şi înălţării mele spirituale.

Pentru ajutorul primit prin Nicoleta, nu am cuvinte de mulţumire şi-mi doresc să mă ajute bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, să mă pot ruga pentru ea şi întreaga ei familie.

5. Simona S. M., Sibiu

Începând cu anul 2007, m-am confruntat cu o tuse seacă de care nu reuşeam nicicum să scap. Am fost consultată de mulţi medici de la mai multe spitale, mi-am făcut tot felul de analize şi investigaţii, am încercat tot felul de tra-tamente, dar tusea mă chinuia la fel de tare. Tuşeam ziua,noaptea, în casă, afară, astfel încât nu mai ştiam ce să fac.

Despre Nicoleta am aflat de la mătuşa mea în martie 2009 şi am simţit un impuls să merg la ea şi din curiozitate, dar mai ales de nevoia de a-mi găsi rezolvare la problema mea de sănătate. Surpriza a fost să găsesc în Casa de Lumină Maria un mediu de armonie, pace şi relaxare creat de Nicoleta. Eu fiind o fire paşnică şi iubitoare de blândeţe, am aceptat fără teamă energiile de lumină vindecătoare şi am vărsat lacrimi de emoţie şi bucurie.

La prima şedinţă de terapie, Nicoleta mi-a spus că îngerii vindecători îi arată o pată întunecată pe plămânul stâng, iar aceasta eu o ştiam de la rezultatele radiografiilor. După a treia terapie starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit şi tusea mi-a dispărut, însă eu am continuat să merg la meditaţie şi la programul de vindecare spirituală pentru evoluţie spirituală.

De la Nicoleta am învăţat multe. Am înţeles faptul că vindecarea trebuie să vină din interiorul nostru, căci vindecarea trupului începe cu vindecarea sufletului. Am conştientizat că pata de la plămâni era urmare a unei sufe-rinţe profunde, a unei jale şi tristeţi foarte mari, determinată de plecarea soţului meu din planul fizic în urmă cu 10 ani.

În urma terapiilor am înţeles cât de important este fiecare gând, fiecare cuvânt, căci sunt energii care ne dau forţă sau ne secătuiesc. Mi-am schimbat felul de a gândi şi am o stare generală bună. Mă simt fericită căci am reuşit să las trecutul în urmă, mă bucur de clipa prezentă şi gândesc pozitiv.

6. Elena, Mangalia

Am văzut-o pe Nicoleta la emisiunea „Conspiraţia Tăcerii” realizată de domnul general Emil Străinu şi din acele momente, am simţit că trebuie să o cunosc personal. Chiar în acea seară am deschis calculatorul şi am citit pe site din relatările Nicoletei, cu o mare bucurie în suflet.

În luna iunie 2011, am plecat în Sibiu, la familia mea (eu m-am născut în Sibiu). Pe data de 21 iunie, am avut deosebita plăcere să o cunosc personal pe Nicoleta şi să particip la meditaţie alături de minunatul grup de rugăciune din Casa de Lumină Maria, împreună cu fiul meu Ionuţ. În timpul meditaţiei am transpirat foarte mult, mâinile îmi erau fierbinţi şi simţeam furnicături prin ele. La sfârşitul meditaţiei, am văzut în jurul Nicoletei şi a încă două persoane, o aură de culoare galben deschis. După meditaţie am avut o stare de bine, de bucurie şi de mulţumire sufletească deosebită.

La plecare de la meditaţie Nicoleta, vizualizându-mă, mi-a spus să am în atenţie o afecţiune a ovarului drept. Am rămas surprinsă, pentru că ea nu avea de unde să ştie cu ce anume mă confrunt, pentru că nu discutasem nimic referitor la sănătatea mea. Eu ştiam de acest lucru, în urma unei ecografii pe care am făcut-o cu puţin timp în urmă.

Sâmbătă 25 iunie 2011, am fost la terapie la Nicoleta şi am avut o stare de linişte interioară şi de bucurie. Şi de această dată, am simţit furnicături prin mâini şi multă căldură. Lucrând pe mine, Nicoleta mi-a confirmat şi alte afecţiuni de care sufeream. Duceam în spate mulţi ani de tristeţe, căci am rămas orfană de ambii părinţi la câţiva ani. După terapie m-am simţit plină de energie şi am avut o stare de bine, cum de mult n-am mai simţit. Mulţumesc Nicoleta, fii binecuvântată în veci. Seara în aceeaşi zi, am plecat la Mangalia încărcată de energie.

Pe data de 21 iulie 2011 am luat parte, împreună cu fiul meu Ionuţ şi o dragă prietenă, la lansarea cărţii „21 Darul meu pentru tine”, care a avut loc la Constanţa. După lansare, Nicoleta ne-a îmbrăcat în lumină căci aveam mare nevoie, pentru că pe data de 3 iulie 2011, a plecat din această lume soţul meu drag. Dumnezeu a vrut să o cunosc pe Nicoleta, care a fost şi un mesager al soţului meu plecat recent pe alt tărâm. Spun aceasta, pentru că, în zilele acelea pline de durere, eram împreună în Olimp la masa oferită în memoria soţului meu. După rugăciune, Nicoleta ne-a spus că îngerii i-au arătat o imagine, în care a văzut silueta unui om plutind printre valuri pe un căluţ de mare de culoare galbenă şi cum primesc o floare albă şi o scrisoare de la soţul meu. Soţul meu a iubit mult marea, era marinar, culoarea lui preferată era galbenul şi-mi dăruia frezii albe. Însă mă gândeam, oare ce veste aş putea primi de la el. Şi chiar a doua zi am primit o scrisoare din partea unor foşti colegi de-ai soţului meu cu care călătorea pe vapor.

Mulţumesc bunului Dumnezeu, că a înzestrat-o pe Nicoleta cu lumină şi iubire necondiţionată, pe care ni le transmite nouă tuturor, pentru binele nostru cel mai înalt.

Mulţumesc Nicoleta, Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce îţi doreşti.

7. Simona, Oradea

În cadrul unei conferinţe susţinute de Dumitru Branc, cel care a avut rolul de a mă trezi din somnul letargiei spirituale, am ajuns în posesia cărţii „Revelaţii” scrisă de Nicoleta Păsat care, spunea el, este un canal de lumină şi se află sub protecţia Maicii Domnului. Aceste cuvinte mi-au stârnit curiozitatea şi aşa am ajuns să fac de mai multe ori terapie cu Nicoleta. De fiecare dată am primit binecuvântări divine. Pot să spun că m-am vindecat de suferinţa emoţio-nală şi că mi-am redescoperit puterea interioară, acea forţă care a fost tot timpul cu mine şi care m-a ajutat mereu.

Prima dată am ajuns în cabinetul Nicoletei în 01.07.2009. Trebuia neapărat să ajung acolo ! Pur şi simplu asta am simţit după ce am citit cartea, că vreau să ajung la ea. Eu fiind sibiancă, lucrurile erau ca şi rezolvate. Când am luat concediu, am mers la Sibiu în vizită la părinţii mei şi imediat mi-am facut o programare.

În timpul terapiei am simţit în palme energia, am reuşit să văd o luminiţă mov, care mi-a dat încredere, apoi o lumină ce avea culoarea soarelui în asfinţit umplându-mi sufletul de bucurie şi ochii de lacrimi.

În perioada aceea aveam nişte poveri sufleteşti şi mă tot gândeam că poate am de platit karma din alte vieţi şi de acolo vin acele probleme. Fără să-i pomenesc Nicoletei ceea ce gândeam, ea mi-a spus să las totul în urmă şi să-mi văd liniştită de viaţă, că nu are nici o legătură cu ceea ce cred. Pot să spun că am plecat de acolo foarte liniştită şi simţeam că sunt împăcată cu mine şi cu întregul Univers. Pe stradă îmi venea să îmbrăţişez oamenii şi să le spun că-i iubesc, pentru că asta simţeam din tot sufletul. Era un sentiment pe care aş fi vrut să-l trăiesc mereu.

În urma terapiei, în timpul meditaţiei am început să văd o imagine cu un câmp verde scăldat de razele soarelui, să simt cum mi se roteşte chakra coroanei, lucruri cu totul noi pentru mine şi neobişnuite, dar care cu siguranţă îmi dădeau dorinţa de a continua pe acest drum.

După exact un an am revenit în Casa de Lumină Maria, pentru că sufletul meu tânjea după lumină. Şi de această dată Nicoleta mi-a spus unde am dezechilibre energetice, acestea coincideau cu cele semnalate de Melfior Ra în cadrul cursului de Iniţieri Astrale, pe care eu îl urmasem cu ceva timp în urmă.

Obişnuiam de ceva timp să-l rog pe Dumnezeu să mă ajute ca fiecare gând al meu să izvorească din iubire şi compasiune. Şi ca o confirmare, în timpul terapiei s-a lucrat din Înalt asupra mea în zona inimii. Nicoleta mi-a spus că se întâmplă aceasta pentru ca eu să-i privesc pe ceilalţi cu mai multă iubire şi compasiune.

O altă întâlnire am mai avut cu Nicoleta în cadrul taberei iniţiatice de la Baciu-Cluj, organizată de Melfior Ra. Când m-a îmbrăcat în lumină am simţit ca niciodată energia cum curge peste mine, îi simţeam atingerea şi căldura peste faţă. A fost ceva deosebit de emoţionant pentru mine. Atunci am primit binecuvântarea Domnului Iisus. Aceasta a fost şi ca o confirmare a rugăciunii mele din acea perioadă, când obişnuiam să spun foarte des „Rugăciunea Inimii”.

Mulţumesc din tot sufletul bunului Dumnezeu, Maeştrilor Înălţaţi şi tuturor entităţilor de lumină pentru toate binecuvântările primite, că mă ajută şi mă ghidează în drumul meu spre lumină !

Şi mulţumesc din inimă Nicoletei Păsat pentru tot.

8. Anca D., Cisnădie

În ultimii ani am trecut prin multă durere sufletească, în urma unui divorţ. Sunt mama unui băiat minunat în vârstă de 7 ani. Am solicitat câteva terapii la Nicoleta căci mă confruntam cu afecţiuni sufleteşti şi trupeşti, iar în urma terapiilor am observat o serie de îmbunătăţiri pe care le precizez în următoarele rânduri:

–  Problemele la nivelul abdomenului: rinichii, intesti-nul gros, s-au rezolvat. Rinichii au început să funcţioneze bine, iar problemele de constipaţie au dispărut. Tranzitul intestinal funcţionează normal, ceea ce îmi aduce o stare de bine, de confort.

–  Am avut o serie de tensiuni adunate, care îmi dădeau o stare de agitaţie, de nervozitate, de tristeţe, înţepă-turi la nivelul inimii care câteodată mă speriau, iar capul îmi vâjâia încontinuu şi îl simţeam greu, din fericire aceste tensiuni au dispărut şi în locul lor a apărut starea de bine, de bucurie şi fericire.

–  Tot în urma terapiilor m-am lăsat de fumat. Nu credeam că îmi va fi atât de uşor să las ţigările, credeam că în ele îmi găsesc alinare şi linişte, însă m-am înşelat amarnic.

Îmbunătăţirile multiple la nivel fizic, intelectual şi spiritual sunt plăcut vizibile, atât de mine, cât şi de ceilalţi… şi multumesc Nicoletei căci cu ajutorul ei am reuşit aceasta.

9. A. R., Sibiu

În urmă cu trei ani am fost diagnosticată cu rectocolită ulcero-hemoragică în stadiu foarte avansat. Am fost internată o lună de zile la Cluj. Timp de o saptămână nimeni nu mi-a mai dat o şansă la viaţă, deoarece eram şi foarte anemică. Atunci am început să mă rog la Dumnezeu să mă ajute să mă fac bine, deoarece aveam doi copii gemeni acasă care aveau nevoie de mine. În spital am făcut tratament cu hidrocortizon pe vene şi am continuat cu 9 pastile de prednison pe zi şi salofolk – 6 bucăţi.

Dumnezeu şi Măicuţa Sfântă au ascultat rugaciunea mea, căci printr-o prietenă Maria, paşii mi-au fost îndrumaţi spre Casa de Lumină Maria şi astfel am ajuns la doamna Nicoleta Păsat, mentorul meu spiritual deosebit.

În urma terapiilor, a rugăciunilor şi a meditaţiilor din Casa de Lumină Maria, am reuşit o performanţă uriaşă şi într-un timp scurt nu a mai fost nevoie de medicamente puternice. În urma analizelor medicul mi-a scăzut numarul medicamentelor la 2 bucăţi pe zi şi apoi deloc. La control, medicul din Cluj m-a întrebat cum am reuşit această performanţă şi când i-am povestit ce terapii am urmat, m-a îndrumat să merg mai departe pe acest drum, să cred în puterea rugăciunii şi în terapiile complementare.

În prezent mă simt bine, sănătoasă şi fericită că sunt în mijlocul familiei mele şi particip la programul de rugăciu-ne şi meditaţie din Casa de Lumină Maria.

Mulţumesc din tot sufletul persoanelor care m-au ghidat şi ajutat.

Pace şi iubire !

10. Elena, Braşov

Ce m-a determinat să solicit o programare la doamna Nicoleta Păsat ? Fluxurile, curenţii de energie, vibraţiile şi lacrimile care îmi curgeau pe obraji, neştiind de ce îmi curg atunci când i-am citit prima sa carte „Misterul Păsarii Măiastre”. Am simţit chemarea că trebuie să ajung să o cunosc.

Aflându-mă după o perioadă de mare stres, simţindu-mă împovărată, apăsată de multele probleme, nu numai ale mele ci şi a altora (deoarece prin profesia mea, reuşeam să aduc alinare altora, dar uneori mă încărcam cu problemele lor, nereuşind întotdeauna să mă curăţ), am simţit că trebuie să mă ajute şi pe mine cineva.

I-am solicitat doamnei Nicoleta Păsat o programare pentru consiliere spirituală. Încă de cum am intrat în „Casa de Lumină Maria” – locul unde îşi desfăşoară activitatea, am simţit fluxuri de energie ce curgeau pe coloană în jos. La începutul şedinţei am discutat despre problemele care mă apăsau, m-a consiliat şi a urmat tratamentul energetic. În timpul şedinţei de terapie am simţit vibraţii, căldură, furnicături, am simţit miros de tămâie şi chiar am avut descărcări emoţionale care s-au manifestat prin plâns. Mi-am dat seama că am în faţa mea un terapeut de înaltă clasă, care acţionează pe nivele mai subtile, mai înalte, pe suflet.

Am plecat din Casa de Lumină Maria cu o stare de linişte, împăcare, pace, mulţumire, bucurie în suflet. De atunci, ori de câte ori m-am confruntat cu o problemă mai dificilă şi am rugat-o să mă ajute, mi-a răspuns imediat şi m-a ajutat.

Faptul că am cunoscut-o pe doamna Nicoleta Păsat a avut un rol benefic în evoluţia mea spirituală, în viaţa mea şi a familiei mele. Doamna Nicoleta este un om care radiază bucurie şi lumină, mi-e dragă, văd în dânsa puritatea unui copil, înţelepciunea unui bătrân, credinţa adevărată şi iubi-rea pe care Maica Sfântă ne-o transmite. Este un terapeut cu o intuiţie puternică, care ştie să aducă în sufletul pacientului său lumina, pacea, liniştea şi-l ajută să conştientizeze acolo unde greşeşte, astfel încât acesta să se bucure de armonie şi sănătate.

11. Ionuţ, student, Sibiu

M-am întâlnit cu doamna Nicoleta pentru a-mi rezol-va o problemă de sănătate. Respiram greu în anumite medii mai „nefaste”.

În timpul terapiei simţeam fluxurile de lumină cum îmi inundau corpul. Simţeam căldură şi furnicături în special în zona pieptului şi a nasului. De fiecare dată plecam tot mai uşor din Casa de Lumină Maria.

M-au ajutat mult şi discuţiile noastre, erau ca nişte lecţii de înălţare a sufletului spre Dumnezeu. În urma terapiilor am înţeles că mediile pe care le frecventam şi în care respiram dificil, nu făceau decât să activeze o suferinţă pe care o aveam în suflet din anii copilăriei şi care trebuia conştientizată, eliberată şi vindecată.

După terapii m-am simţit mult mai bine şi-i mulţumesc Doamnei Nicoleta că există şi că ajută oamenii.