Miercuri, 10 noiembrie, după ce meseriașii au terminat de amenajat pavajul in curte, am așezat dalele rămase într-un colț de grădină. Am pus ghivece peste ele și urmează să pun flori în ghivece, ca să înfrumusețez acel coltișor.

Unul dintre meseriași, văzând dorința mea de a curăța și înfrumuseța fiecare colțișor al casei și grădinii, mi-a spus că dacă îmi place să fac frumos, ar fi bine să urmez un curs de design interior. Astfel, aș face și ceea ce-mi place și aș avea și bani, fiindcă este o meserie bănoasă.

Când au plecat meseriașii, am căutat pe internet informații despre cursuri de design interior. După ce am citit informațiile, am rămas un timp în liniște gândindu-mă la asta. Am simțit energia arzătoare și vocea iubitoare a Sinelui meu Divin, care mi-a transmis:

„Tu lucrezi ca designer interior pe un plan superior, căci armonizezi energia în sufletele oamenilor, îmbrăcându-i în lumină, ajutându-i astfel să se elibereze de energiile neluminoase și să ajungă la lumina din ei”.

Am rămas surprinsă și am meditat un timp la aceasta. Da, este frumos să avem locuința amenajată, dar ar fi și mai frumos să lucrăm la designul interior al ființelor noastre. La designul casei plătim o firmă sau o persoană să facă frumos și ne bucurăm de o ambianță plăcută. La designul interior al ființelor noastre, nu-i destul să plătești pe cineva pentru o reechilibrare energetică, iar tu să nu faci nimic, ci aceasta presupune și participarea ta conștientă, munca ta cu tine însuți zi de zi și dorința ta de a te schimba.

Seara, m-a sunat o persoană care trecea prin suferință și voia să-i fac terapie ca să nu o mai doară nimic. I-am spus că pe mine când mă doare o parte a corpului, mă întreb care este mesajul pe care mi-l transmite sinele interior și ce pot schimba eu în modul de a fi, de a gândi și simți, ca să ameliorez durerea. Eu știu că boala sau durerea vine în urma unor blocaje energetice instalate în câmpul energetic.

Persoana nu era interesată să schimbe ceva în modul de gândire și simțire. Ea nu era interesată să lucreze nimic cu ea, ci doar să găsească un terapeut, să-i facă o terapie la distanță și să nu o mai doară. Prin durere ești cumva forțat să cauți remedii, să faci mișcare, să mănânci sănătos, să gândești pozitiv, să ierți, să ai în inimă bucurie și iubire, iar prin rugăciune și meditație să te legi de sursa din tine.

Îndemn fiecare cititor să lucreze la designul interior al ființei sale și să ia aminte la mesajele primite.

Urmează medicația dată de medici și în plus, știind că totul este energie, lucrează la armonizarea corpului tău energetic.

Când gândești negativ la adresa ta și a semenilor, îți învălui capul cu energii neluminoase. De aceea, emite gânduri de lumină și iubire!

Când ții în tine și nu spui ceea ce dorești, îți blochezi tiroida. Învață să spui adevărul, la ce te gândești și ce simți folosind cuvinte frumoase.

Îți sufoci plămânii prin tristețe și jale interioară. Bucură-te de darul vieții și tot ceaa ce ai în prezent. Bucuria atrage bucurie!

Rinichii îi blochezi prin nesiguranță și frică. Conștientizează-ți fricile și eliberează-te de ele!

Te dor picioarele? Nu mai târâi după tine trecutul. Iartă-l, binecuvântează-l și fii în armonie cu tine și semenii tăi, înțelegându-i și acceptându-i așa cum sunt.

Pune întrebări în funcție de locul durerii, conștientizeză unde greșești, iar apoi schimbă modul de simțire și gândire prin energii luminoase și programe pozitive. Iartă și iubește!

În acest fel, realizezi un design interior armonios, ai pace în suflet și iubire în inima ta și simți călăuzirea divină din interiorul ființei tale!

Nicoleta Păsat

Sibiu, 16 noiembrie 2021