Ieri, eu  și Ionuț am fost în drumeție, iar Gheorghe a avut misiunea de a primi părintele cu botezul. Când am plecat de acasă, i-am amintit să nu uite să ceară părintelui un firicel de busuioc, însă Gheorghe a uitat aceasta. Seara, după rugăciune, am transmis îngerilor că nu am busuioc să pun sub pernă, dar, știind că cerurile sunt deschise, i-am rugat să-mi  dea un semn. Am trăit o mare bucurie, căci am primit binecuvântare de la Maica Domnului, Protectoarea mea spirituală.

Târziu în noapte, m-am înălțat în spirit și m-am văzut într-un grup de persoane care veneau de la Medjugorje. Era o zi de sărbatoare și se ofereau daruri pământenilor.

Elena Târnovan m-a întâmpinat și mi-a spus:

„Nicoleta, vezi că este și Maica Domnului cu noi!”

În mijlocul grupului, era Maica Domnului, care m-a îmbrățișat și mi-a oferit daruri. Apoi, privindu-mă cu iubire, a pus mâna Sa pe capul meu și mi-a spus:

„Închide ochii, concentrează-te și cere să vezi de unde îl cunoști tu pe tataie (tatăl soțului meu).”

Pe ecranul mental mi s-au derulat imagini dintr-o altă viață, când tataie era profesor la o școală de băieți care urmau să devină călugări. Printre elevi, m-am recunoscut în chipul unui băiat orfan, căruia tataie îi acorda o atenție deosebită și îl ținea ocrotitor pe după umeri.

Când am deschis ochii, am văzut cum din mâna Maicii Domnului, care era pe capul meu, curgeau raze de lumină ce mă acopereau. I-am spus: „Maică Sfântă, lumina Ta mă ajută să văd imagini din viețile trecute!”

Lângă Maica Domnului era Mihaela, o iubitoare de lumină din Constanța, care avea grijă de darurile ce urmau să fie oferite oamenilor.

M-am bucurat să o întâlnesc și am îmbrățisat-o.

Când să plec din grup, a aparut lângă mine fiul meu, Gheorghe, și m-am întors cu el la Maica Domnului ca să-l binecuvânteze.

Maica Domnului l-a binecuvantat pe Gheorghe și iarăși m-a îmbrățișat. Prin îmbrățișarea Sa simțeam valuri de energie ce treceau prin întreaga mea ființă.

Încărcată cu energia Maicii Domnului, am revenit în corpul meu. Simțeam o iubire și o bucurie de nedescris. Era ora 3. Când am aprins veioza, Ionuț s-a trezit și i-am povestit ceea ce trăisem.

Dimineața, am sunat-o pe Mihaela să-i spun că ne-am întâlnit cu Maica Domnului în spirit și că ea avea grijă ca darurile să ajungă la oameni. Mihaela mi-a spus că în ajunul Bobotezei, a ținut post și a cerut un semn cerului. S-a rânduit să primească semnul prin trăirea mea ca o confirmare pentru ea, că prin iubirea pe care o emitem în lume creștem în lumină și ne îmbogățim spiritual.

La ora 10, am participat la Sfânta Liturghie, am luat apă sfințită, iar apoi, pe poteca din pădure, am emis gânduri de iubire și recunoștință cerului, și mai ales Maicii Domnului pentru binecuvântarea Sa.

Ajunsă acasă, am fost ghidată să scriu trăirea mea, ca prin energia rândurilor scrise, să vă înălțați sufletele în lumină!

Tuturor cititorilor,

Binecuvântarea Maicii Domnului

Nicoleta Păsat

Sibiu, 6 ianuarie 2020