În zorii zilei de 12 ianuarie 2017, m-am văzut la etajul unei case albe, și mă gândeam să-mi amenajez dormitorul. Țineam în mâini o carte în culoarea turcoaz, ce avea pe coperta din față cercuri de lumină în culoarea focului si albe.

Dimineața, am povestit copiilor și soțului meu că-mi voi amenaja dormitorul la etajul unei case albe, iar ei au zâmbit neîncrezători. Mi-am notat în caiet trăirea și am uitat de ea.

Uneori, când povesteam despre mutarea la o casă, rudelor sau prietenilor le spuneam că nu plec de lângă pădure pentru nici o vilă frumoasă, căci îmi place să alerg și să mă plimb prin pădure în mireasma copacilor și să ascult concertul păsărilor.

Mi-ar fi plăcut să locuiesc la o casă, să am o grădiniță cu flori, să meditez la răsăritul soarelui pe șezlongul din curte, însă nu voiam să renunț la pădurea cea frumoasă, unde mă plimbam zilnic și mă simțeam minunat. Am transmis îngerilor că dacă este rânduit să mă mut la o casă, mi-aș dori să fie o casă nou construită, situată în apropierea pădurii și a cabinetului.

Peste trei luni de la trăirea mea, pe 13 aprilie, Ionuț m-a invitat să văd o casă în care făcuse instalația de gaz. Mi-a spus că i-a placut casa și a simtit să întrebe dacă este de vânzare. Primind răspuns afirmativ, m-a așteptat la cabinet și am plecat împreună să vedem casa. După aproximativ doi kilometri de mers pe Calea Cisnădiei, am virat la dreapta, pe un drum care ducea spre liziera pădurii, și ne-am oprit în fața unei case albe și cochetă.

Mi-a plăcut casa. Era nou construită, parter și etaj pe o suprafață utilă de 120 mp și înconjurată de 500 mp teren.

La parter, avea bucătărie, living și baie de serviciu, iar la etaj, trei camere, dressing și baie. Când am intrat în bucătărie, am rămas placut surprinsă să văd în ea o mobilă asemănătoare celei pe care mi-am dorit-o cu ani în urmă pentru bucătăria mea, însă nu am cumpărat-o, fiindcă era scumpă și eu aveam de plătit rate pentru cabinet.

În living, era un șemineu asemănător celui pe care mi l-am dorit la cumpăna dintre ani. Am petrecut revelionul la pensiunea Rubin, care avea în sala de mese un șemineu foarte frumos. Dansând pe ringul de dans din fața șemineului, i-am spus lui Ionuț că mi-ar placea să avem și noi un șemineu, însă Ionuț mi-a explicat că trebuie să modificăm instalația electrică la apartament, și cum nu voiam șantier în casă, mi-am luat gândul de la șemineu. Printre dorințele pe care mi le-am pus la cumpăna dintre ani a fost și aceea ca atunci când voi locui la o casă, să am un șemineu în fața căruia să petrec momente romantice.

La etajul casei, în camera cu ieșire pe terasă, am simțit că eu am mai fost în acel loc, însă logic, nu aveam cum să fiu, căci era prima dată când vedeam casa.

Ajunsă acasă, m-am gândit la casa cea nouă, și mi-am făcut calcule: ce sumă aș primi dacă aș vinde apartamentul, și ce sumă urma să iau credit de la bancă. Știind ce înseamnă să ai rate de achitat, deoarece abia terminasem de plătit cabinetul, mi-am spus că nu mai vreau datorii la bănci, și le-am transmis proprietarilor că ne place casa, însă nu avem bani destui să o cumpărăm. Ionuț dorea să cumpărăm casa, însă eu îmi făceam griji, căci urma să avem rate de plătit, și în plus, mă atașasem de apartamentul meu, locul în care am auzit prima dată cântecul Măiastrei, am scris cărțile și mi-am crescut cei doi copii.

I-am spus lui Ionuț că urmează să trec prin etapa schimbărilor hormonale, și că nu îmi doresc stres în plus. Mi-a spus zâmbind să nu-mi fac griji, că muncește el să achite ratele, iar dacă ar fi să rămân singură, are asigurări de viață la care eu sunt trecută ca beneficiară.

Într-una din zile, Gheorghe mi-a cerut o carte cu eseuri din bibliotecă. Căutând printre cărți, mi-a atras atenția o carte pe care o primisem cu un timp în urmă de la nepotul meu, Marius, dar pe care încă nu o citisem, căci am pus-o în bibliotecă și am uitat de ea. Se numea „Lasă grijile, începe să trăiești” de Dale Carnegie. I-am arătat lui Gheorghe cartea și l-am îndemnat să o citească, însă el mi-a spus că dacă eu am primit cartea, înseamnă că este pentru mine, așa că să o citesc eu, iar apoi să-i povestesc și lui ce scrie în carte.

Într-adevăr, cartea avea un mesaj pentru mine, fiindcă eu îmi făceam griji, nu Gheorghe. Am citit cartea și mi-am propus să urmez sfatul autorului, să las grijile și să încep să trăiesc.

Deși le-am spus proprietarilor că nu cumpărăm casa, când aveam momente de liniște, îmi apărea în gând imaginea casei.

În săptămâna luminată, pe 19 aprilie, am avut un vis mai deosebit și ca să nu-l uit, am deschis caietul în care-mi scriu visele si trăirile, și am început să-l notez.

Pe prima pagină din caiet era scrisă trăirea din 12 ianuarie, în care m-am văzut la etajul unei case albe, unde urma să-mi amenajez dormitorul. Când am citit rândurile scrise, s-a făcut conexiunea în mintea mea, și atunci am realizat că îngerii m-au dus în spirit în casa pe care o vizitasem cu o săptămână în urmă. I-am spus soțului meu că aceea era casa la etajul căreia urma să-mi amenajez dormitorul, și țineam în mâini noua carte.

Bucuros, Ionuț, a contactat proprietarii care plecaseră în străinătate, și le-a spus că ne-am hotărât să cumpărăm casa.

Ne-am propus să facem un anunț pentru vânzarea apartamentului, însă gândindu-ne la Andrei, care a terminat facultatea și urmează să se căsătorească, am simțit să-i oferim lui apartamentul, ca să-l cumpere cu creditul „Prima casă”, chiar dacă primeam bani mai puțini decât dacă îl vindeam altei persoane. Mă bucuram că mai am ocazia să vizitez locul în care am primit multe binecuvântări divine, iar că nepoții mei se vor juca la marginea pădurii și se vor plimba pe potecile bătătorite de urmele pașilor bunicilor lor.

Am rugat îngerii abundenței să deschidă cale de lumină pentru materializarea resurselor financiare, pentru achitarea casei pe care mi-au arătat-o în spirit, și am așteptat luna iunie, când proprietarii urmau să vină în țară.

Pe 12 iunie, dimineața, când mă gândeam la casa cea nouă, mi-a apărut într-o lumină albă, chipul Maicii Domnului, și mi-a venit în gând data de 17 iunie. M-am gândit că are legătură cu sărbătoarea din Seuca, și am scris un mesaj prin care am invitat iubitorii de lumină să se conecteze în spirit la sărbătoarea din Seuca.

A doua zi, când soțul meu mi-a spus că proprietarii casei au venit în țară și că au stabilit să ne întâlnim în dimineața zilei de 17 iunie, am realizat că data de 17 iunie avea legătură cu sărbătoarea din Seuca, dar și cu întâlnirea pentru casa cea nouă.

Pe 16 iunie, dimineața, în timpul discuției telefonice, când îi povesteam Elenei despre casa cea nouă și sărbătoarea din Seuca, a apărut în spirit Maica Domnului și ne-a binecuvântat. Am înțeles că era lucrarea Maicii Domnului, și că îngerii m-au dus în spirit la casa cea nouă cu binecuvântarea Sa.

Pe 17 iunie, dimineața, ne-am întâlnit cu proprietarii casei, iar în jurul orei 15, am plecat la Seuca pentru întâlnirea cu Maica Domnului.

Pe 29 iunie, urma să semnăm promisiunea de vânzare și să achităm avansul. În ajunul sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, din 29 iunie, am rugat Sfinții Apostoli să-mi dea un semn, căci mă gândisem să-i aleg sfinți protectori ai casei. Din trăirea pe care am avut-o, mi-a rămas foarte clară în minte fracția „P 1 / 1 = 1”. Citind despre semnificația cifrei 1, am aflat că în creștinism, 1 reprezintă Unitatea și forța unică, Dumnezeu, iar în astrologie, un nou început, o oportunitate.

În dimineața zilei de 29 iunie, după rugăciune, mi-au venit în gând binecuvântările pe care le-am primit de la Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Amintesc câteva:

Într-una din trăirile cuprinse în cartea „Sunet Divin”, Apostolul Petru mi-a oferit o salbă de bănuți de lumină, și mi-a spus: „Acești bănuți de lumină, îți vor ajunge pentru editarea tuturor cărților pe care le vei scrie”.

După lansarea cărții „Daruri Celeste” și Lucrarea de Luminare din Constanța, Sfinții Apostoli Petru și Pavel mi-au dăruit o carte de lumină, cu îndemnul de a o oferi tuturor sfinților și apostolilor. M-am simțit onorată să aduc un omagiu sfinților și apostolilor prin cartea „Binecuvântări Divine”.

Ulterior, într-o altă trăire, Sfinții Apostoli Petru și Pavel mi-au transmis că mă vor îndruma să scriu și că veghează la evoluția mea. Sfinții Apostoli Petru și Pavel m-au inspirat să scriu rugăciunea de mulțumire pentru finalul cărții „21, Darul meu pentru tine”, carte pe care am lansat-o pe 29 iunie 2011 și am dedicat-o și Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

Conform înțelegerii cu proprietarii, oameni luminoși, care au construit și amenajat casa albă și cochetă, am semnat promisiunea de vânzare, iar cu ajutorul unui prieten drag, am plătit avansul, urmând ca anul viitor, după vânzarea apartamentului, să achităm diferența. Impreuna cu  Ionuț și Gheorghe, ne-am mutat în casa cea nouă, iar Andrei, împreună cu prietena sa, Claudia, au ramas în apartament.

Ne vom întâlni des în plimbări pe potecile Pădurii Dumbrava, de la casa cea nouă până în cartierul în care am locuit, fac pe poteca prin padure, în mers lejer 15 minute.

In urma cu cățiva ani un prieten care intenționa să cumpere un teren la liziera Padurii Dumbrava m-a rugat să văd terenul si să-i spun ce simt in locul in care voia să-și construiască o casă.Eram in liniște cand deodată am văzut strălucind o lumină ca o stea deasupra unui lot de teren aflat la o anumită distanță de noi .Abia acum am inteles că ingerii mi-au arătat lumina strălucind peste locul in care urma sa fie construită casa mea.

Scriind aceste rânduri, mi-a venit în gând că în urmă cu câteva luni, în timpul unui Workshop, Melfior mi-a spus: „Nicoleta dragă, te văd făcând ordine într-o locuință nouă”. I-am răspuns zâmbind: „Melfior, poate va fi locuința lui Andrei, pentru care caut un apartament pe care să-l cumpere cu credit Prima Casă, căci eu nu plec de lângă pădure pentru nici o vilă frumoasă”.

Cu binecuvântarea Maicii Domnului, îngerii au împlinit dorința mea de a locui la o casă nou construită, situată în apropierea cabinetului, la liziera Pădurii Dumbrava. Ei stiu că-mi place să alerg, să mă plimb în aerul proaspăt al pădurii și să ascult concertul păsărelelor.

Pe 5 iulie, în jurul orei 23, m-a sunat Elena, să mă întrebe daca am cumpărat casa. În timp ce-i povesteam că am semnat actele de sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, pe care i-am ales protectori ai casei, a început să mi se rotească centrul coroanei și să-mi simt centrii energetici arzând, când deodată, au aparut în spirit Maica Domnului și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, care m-au binecuvantat și mi-au dăruit flori de lumină.

Așa cum mi-au arătat îngerii, îmi voi amenaja dormitorul și voi finaliza această carte la etajul casei albe. Voi face aceasta cu binecuvântarea Maicii Domnului și a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, învățătorii mei de taină și protectorii spirituali ai casei mele.

După medițatia zilei de 21 iulie, împreună cu soțul și copiii, am făcut rugăciune și în casa cea noua , iar a doua zi, ne-am mutat lucrurile.

Urmează ca în următoarea perioadă să amenajăm curtea, terasa si podul casei.

M-am acomodat repede în noua locuință. Îmi place să fac gimnastică desculță prin rouă, să stau la plajă sau să meditez la răsăritul soarelui pe șezlongul din curte. Seara, pe răcoare, mă dau în balansoar,contemplu cerul ,admir florile, ,privesc luminițele lămpașelor încărcate cu energie solară si ascult cântecul greierilor .(Referitor la flori, ca o confirmare că orice faptă și bucurie pe care o facem în folosul comunității ne este răsplătită. În primăvară, am cumpărat flori și am amenajat grădinița din fața blocului în care am locuit. Duminica trecută, am mers cu Ionuț să cumpărăm flori pentru amenajarea grădinii casei noastre. Am rămas plăcut surprinsă când în acea zi, la mai multe sortimente de flori, era reducere de 80%. Dacă în primăvară am plătit pentru o magnolie aproximativ 50 RON, în acea zi, prețul magnoliei era 4,7 RON. Atât de mult m-am bucurat și am mulțumit îngerilor că m-au îndemnat să merg după flori în acea zi. Astfel, am cumpărat două cărucioare mari de flori, cu care am înfrumusețat grădina casei noastre.) Zilnic am făcut rugăciune și am cerut un semn cerului, insa abia în a șaptea zi, după ce ne-am mutat în noua casă, am primit un semn de la Domnul Iisus. (amanunte, in noua carte )

Pe 30 iulie, ziua aniversară a lui Ionuț și a 24 de ani de la căsătoria noastră, am mers la munte împreună cu copiii, și ne-am simțit minunat. Seara, împreună cu Ionuț, am făcut rugăciune și am cerut ajutor îngerilor abundenței ca să achităm casa.

Dimineața, în zori, am avut o trăire frumoasă cu Domnul Iisus.

M-am văzut în casa cea noua împreună cu Ionuț, care, obosit după o zi de muncă, stătea în liniște.

Eu eram îngândurată, deoarece mă preocupa datoria pe care o avem de plătit pentru achitarea casei.

Deodată, în fața noastră a apărut Domnul Iisus. Era îmbrăcat într-o ie lungă, albă, cu părul până la umeri, iar prin ochii săi revărsa în casa noastră energia păcii și iubirii divine.

Timp de câteva secunde, m-a privit în ochi și am simțit o forță care a pătruns în mine prin energia privirii sale.

Domnul Iisus mi-a spus:

Nu-ți face griji! Lasă-l pe Ionuț să muncească!,

apoi după căteva momente de liniște in care m-a privit cu intensitate a continuat sa-mi spună ,

Și tu muncești, dar o altfel de muncă!”

Domnul Iisus a ridicat mâna spre Înalt și ne-a binecuvântat. Atunci, am văzut cum pe Ionuț l-a pătruns prin creștet o lumină care l-a întărit.

Privind la chipul Domnului Iisus, o stare de pace mi-a cuprins inima, și mi-au dat lacrimile de bucurie. Am tresarit cu chipul blând al Domnului Iisus în gând și cu lacrimi pe obraji.

Prin energia rândurilor scrise, transmit tuturor cititorilor pacea și iubirea Domnului Iisus cu care ne-a binecuvântat inimile și casa noastră.

Nicoleta Păsat

Sibiu, 31 iulie 2017