Datorită restricțiilor impuse, ne-am conectat de acasă în rugăciunea și meditația zilei de 21.
Am rămas în liniște până târziu în noapte.
Azi dimineață, în zori, îngerii m-au dus în spirit într-o biserică plină de oameni.
Înălțam gânduri de mulțumire și recunoștință cerului și mă rugam pentru țară.
Am mulțumit Tatălui cel Mare și Sfânt, Domnului Iisus -Lumina Iubirii, Sfântului Duh, care luminează și sfințește toate, și Maicii Domnului ,Cea Grabnică Ajutătoare și Ocrotitoare a pământenilor, entități cărora le-am dedicat cartea „Floarea Iubirii”.
Am trăit multă bucurie sufletească, pentru că în momentul în care eu înălțam gânduri de mulțumire, îmi apăreau în fața ochilor  icoanele lor.
 Am mulțumit Sfintei Treimi și am văzut icoana Sfintei Treimi,  am mulțumit Maicii Domnului și am văzut icoana Maicii Domnului.
 În fața altarului, era un preot care împărțea anafură pelerinilor și m-am îndreptat să iau anafură.
Deodată, a apărut în fața mea o entitate îmbrăcată ca o măicuță, ce purta un şal roșiatic pe umeri, și m-a binecuvântat.
 Părintele care împărțea anafura în ușa altarului, mi-a umplut mâinile cu anafură și mi-a spus:
„Este pentru tine și pentru cei care te vor căuta.”
Deși anafura era tăiată în bucățele mici, când le-am primit în mâinile mele, bucățile de anafură se uneau una de alta și formau șiraguri asemănătoare mătăniilor.
 Cu brațele pline de șiraguri de anafură am tresărit și m-am văzut în camera mea. Era ora 6.
 I-am povestit soțului despre icoanele pe care le văzusem, despre șiragurile de anafură primite și m-am întrebat cine a fost entitatea care mă binecuvântase și în ce lăcaș sfânt am fost în spirit.
 Eram  bucuroasă de anafura primită, simbol al hranei spirituale pe care să o ofer semenilor și m-am gândit la persoanele programate la terapie, soț și soție,fiind primele cărora urma să le ofer hrana spirituală și binecuvântarea primită în zori.
Nu am avut timp să meditez cine a fost entitatea care  m-a binecuvantat, pentru că m-am grăbit să merg la cabinet, însă am cerut îngerilor să-mi dea un semn ca să înțeleg în ce lăcaș sfânt m-au dus în zorii zilei.
 În jurul prânzului, am primit pe telefon, de la sora mea întru lumina iubirii, Simona, o poză cu imaginea unei icoane, a unei  sfinte ce avea pe umeri un veșmânt roșiatic.
 Mi-a tresărit inima când am văzut icoana, și mi-a venit în gând chipul entității care mă binecuvântase în zori. Cu emoție, am mărit poza și am citit numele sfintei.
 Era Sfânta Maria Magdalena, cea întocmai cu Apostolii pe care biserica o cinstește în ziua de 22 iulie.
 Am sunat-o să-i mulțumesc că prin ea am primit confirmarea cerută. Ea este plecată din țară, însă a primit poza cu icoana Sfintei Maria Magdalena de la Maica Antuza, și a simțit să mi-o trimită și mie.
 Astfel, am aflat că astăzi,22 iulie, s-a oficiat slujba de sfințire a bisericii Mănăstirii Sfânta Maria Magdalena, situată în apropierea localității Cobadin, pe drumul spre Mănăstirea Sfântului Andrei.
 Cu multă bucurie și iubire, vă transmit tuturor binecuvântarea Sfintei Maria Magdalena.
Atașez fotografia primită cu icoana facută în mănastire,unde se află și Sfintele Moaște ale Mariei Magdalena.
Daca doriți sa o vedeți dati clik la poza 1

 

poza 1

Nicoleta Păsat
 Sibiu, 22 iulie 2020