Duminică, 11 octombrie 2020, m-am întâlnit în spirit cu Măicuța Vian.

Eram la un stand cu o mulțime de cercei din argint și pietre prețioase în toate culorile. Când a trecut pe lânga stand, Măicuța Vian a admirat cerceii cu piatra bleu.

Văzând aceasta, am luat o pereche de cercei cu piatra bleu și am mers în camera ei, ca să-i ofer în dar.

În cameră, alături de Maica Vian, era Elena Târnovan, care ținea în mâini un desen făcut de Maica Vian.

Era o imagine foarte frumoasă, ce avea în mijloc o entitate, care, emițând raze de lumină, a creat în jurul ei un templu de cristal în culoarea bleu.

În timp ce priveam desenul, Măicuța Vian a spus:

„În mijloc e omul, căci în el este altarul. Ca și cântecele clopotelor de la mănăstiri, care emit vibrații ce purifică spațiul, și glasul divin emite vibrații în sufletul omului, creând un templu de cristal ca o fortăreață în jurul omului. Nici o energie neluminoasă nu-l mai poate atinge.”

Apoi ne-a invitat într-o sală de terapii, unde, lucrând asupra unor persoane, ne-a vorbit despre operațiile astralice pe coloană și activarea centrului magic. Vedeam în corpurile eterice ale oamenilor cicatrici și răni vechi, pe care oamenii le purtau în spate din viața aceasta sau din alte vieți.

Având în gând imaginea clară a desenului făcut de Măicuța Vian, am venit în planul fizic și m-am văzut în camera mea. Era ora 6.

Fiind o zi frumoasă de toamnă, am petrecut-o cu soțul meu, colindând potecile Munților Cindrel.

M-am gândit mult la Măicuța Vian, care prin focul iubirii sale, a vindecat și înălțat mii de oameni, iar acum, din alt plan de existență, veghează la luminarea și evoluția noastră spirituală.

În aceste vremuri de transformări să ne legăm de sursă, de lumina din interiorul ființelor noastre.

Lumina sinelui divin ne ajută să ascultăm cu urechile înțelepciunii și  să vedem cu ochii sufletelor noastre. În tăcere și liniște, să ascultăm șoapta inimii noastre, prin care auzim vocea Sa de taină, ce ne luminează ,inspiră, învață și veghează.

Să urmăm îndemnul Măicuței Vian, și din altarul inimilor noastre, să raspândim în jurul nostru lumina, iubirea, pacea, armonia, ajutându-ne astfel pe noi, semenii și întreaga creație divină.

Prin energia rândurilor scrise, transmit cititorilor binecuvântarea Maicii Vian.

„Am lumina iubirii și vă binecuvântez.

Tatăl, prin Iisus și Vian!”

Nicoleta Păsat

Sibiu, 12 octombrie 2020

 

 

Iubitorii de lumină și carte care doresc să cunoască Viața Maicii Sfinte  Vian  pot citi cartea afișată mai jos:

Cartea „Viața Maicii Vian” – Elena Târnovan