În 15 septembrie, împreună cu fiul meu, Gheorghe, am luat cărțile de la tipărire și le-am dus în cabinet. Le-am expus pe birou alături de celelalte titluri scrise, pentru lansarea cărții, apoi am strâns cu drag la piept noul copil spiritual și am rugat îngerii să-mi dea un semn. Seara, eram în camera mea într-o stare de relaxare și mă gândeam la carte. Deodată, pe ecranul mental mi-a apărut Marea Piramidă din Egipt. Din inima piramidei a venit spre mine un flux de lumină, care, învăluindu-mă, a luat în câmpul meu forma unui simbol din care scânteiau luminițe mici aurii.

Pe 21 septembrie 2022, ziua lansării cărții „Arc Spiritual Peste Timp”, am avut parte de binecuvântări, trăiri și confirmări ale trăirilor mele.

Dimineața în zori, îngerii m-au dus în spirit în Marea Piramidă din Egipt. Mi s-a arătat că în simbolul format în câmpul meu erau pulbere de cristale mici, ce luceau într-o lumină asemănătoare celei emise din Marea Piramidă. Îngerii veghetori mi-au oferit un măr roșiatic, pe care l-am tăiat în bucăți sub formă de inimi și l-am oferit semenilor cu binecuvântarea Domnului Iisus.

În jurul prânzului, m-a luat o moleșeală și am simțit să stau un timp în liniște. Am avut parte de o trăire frumoasă, prin care am primit o confirmare a unor trăiri spirituale avute cu ani în urmă și prin care am înțeles devoțiunea mea pentru Maica Domnului.

Eram în liniște într-o rugăciune tăcută, mulțumind îngerilor care m-au susținut să termin scrierea cărții. Aveam emoții pentru lansare. Prin rugăciune, am intrat într-o stare vibrațională înaltă și deodată, pe ecranul mental, mi-a apărut în lumină icoana Fecioarei Maria de la Guadalupe.

În momentul când am văzut chipul Fecioarei Maria, cu veșmântul plin de stele și razele de lumină care se raspândeau în jur, un curent puternic de energie mi-a străbătut prin tot corpul și o imensă bucurie mi-a umplut inima. Într-un flux de energie, ca o spirală,s-au derulat și am văzut secvențe dintr-o viață cu chipul unui țăran, ce semăna semințe pe un câmp. Privindu-le, înțelegeam cu adevărat legătura și devoțiunea mea cu Fecioara de la Guadalupe. M-am ridicat din pat, vibrând de bucuria înălțării sufletului și i-am relatat aceasta Ameliei, care venise la Sibiu pentru lansarea cărții. În timp ce-i povesteam acestea, printr-o sclipire de lumină, îngerii mi-au amintit de binecuvântările Fecioarei de la Guadalupe, despre care am scris în anul 2008 în cartea „Revelații”.

Binecuvântările le amintesc pe scurt, amănunte veți găsi în cartea „Revelații”.

Pe 20 noiembrie 2008, în jurul prânzului, eram în Casa de Lumină Maria. Priveam o iconiță a Fecioarei de la Guadalupe și citeam cuvintele pe care I le-a spus  Fecioara Maria lui Juan Diego.

Să nu se tulbure inima ta, să nu te temi de această boală, nici de vreun lucru dăunător sau dureros. Nu sunt Eu aici, care sunt mama ta? Nu stai la umbra Mea și la adăpostul Meu? Nu sunt Eu izvorul bucuriei tale? Nu ești sub mantia Mea, în brațele Mele? Mai ai nevoie de altceva?”

Dintr-o dată, m-a străbătut un fulger din creștet până în tălpi și am auzit Cântecul Măiastrei. A doua zi, în 21 noiembrie, Melfior a venit la Sibiu pentru cursurile de inițiere în lumea astrală. Mi-a adus în dar o iconiță a Fecioarei de la Guadalupe și mi-a relatat că în urmă cu o zi, în jurul prânzului, când mie mi-a cântat Pasărea Măiastră în cabinet, ea se afla în Biserica Greco-Catolică din Deva, în fața icoanei de la Guadalupe. Privind icoana, a avut o revelație prin care Fecioara Maria i-a cerut să ducă iconița, cartea despre apariția Fecioarei la Guadalupe și un șervețel pe care l-a atins de imaginea mâinilor Sale din icoană la Sibiu și să mi le ofere mie, întrucât Fecioara Maria este onorată de iubirea și venerația pe care i-o port. Șervețelul urma să fie împărțit persoanelor care vor veni în data de 21 noiembrie 2008 la desfășurarea programului de rugăciune și meditație pe care îl desfășor.

Tot în cartea „Revelații” am scris despre trăirea din zorii zilei de 9 decembrie 2008, când îngerii m-au dus în spirit pe colina aparițiilor Fecioarei Maria din Guadalupe. Privind în jurul meu, totul îmi părea cunoscut. Pe colină, cât puteam cuprinde cu privirea, vedeam luminițe albe. Mă gândeam  că sunt lumânări aprinse, însă gândul meu fiind cunoscut, mi s-a transmis: „Nu sunt lumânări, ci spiritele celor pregătiți pentru marea sărbătoare. În Mexic, în 9 decembrie, țara sărbătorește aparițiile Fecioarei Maria la Guadalupe. Am dorit să fii părtașă bucuriei noastre, cândva ai primit  binecuvântarea Fecioarei în acest ținut. Da, ai primit binecuvântarea Fecioarei Maria! Vei realiza tu singură de unde ai acum devoțiunea pentru Maica Domnului”.

Iată că peste 14 ani, pe 21 septembrie 2022, ziua lansării cărții „ARC SPIRITUAL PESTE TIMP”, prin binecuvântarea Maicii Domnului, am realizat cum totul se leagă și am înțeles cu adevărat legătura și devoțiunea mea cu Fecioara de la Guadalupe.

Îngerii mă ghidează să aduc în atenția cititorilor câteva date despre Icoana Fecioarei de la Guadalupe:

Conform datelor scrise, în dimineața zilei de 9 decembrie 1531, Juan Diego se îndrepta spre orașul Ciudad de Mexico, pentru a participa la Sfânta Liturghie. Trecând peste colina Tepeyac, a auzit un cântec armonios de mii de păsări, ca o muzică cerească și vocea blândă și iubitoare a unei femei care l-a strigat pe nume și i-a spus:

Află, Juan Diego, tu care eşti unul din copiii mei cei mai mici, că eu sunt Fecioara Maria, Mama Dumnezeului adevărat, Creatorul viu, Stăpânul cerului şi al pământului. Doresc ca în acest loc să se construiască un sanctuar care să-mi fie consacrat, ca cei care mă caută să mă găsească, şi, de asemenea, eu să-mi pot arăta compătimirea şi iubirea faţă de toţi locuitorii ţării tale. Eu voi fi prezentă ca să ascult rugăciunile, plângerile şi suferinţele şi ca să-i mângâi pe nenorociţi şi ca să-i apăr pe toţi cei care cer ocrotirea mea”.

Fecioara Maria l-a îndemnat să meargă la episcop și să-i transmită dorința sa. Juan Diego a povestit aceasta episcopului, însă nu a fost crezut. Când se întorcea acasă, pe colină i-a apărut din nou Fecioara Maria. Juan Diego i-a cerut să încredințeze această misiune unei persoane importante, întrucât el este un om simplu și nu îl crede nimeni.

„Stăpâna mea, mă simt un om neînsemnat, un calic, o frunză călcată de toţi în picioare, mă trimiţi într-un palat de oameni mari cu care eu nu sunt obişnuit, nu mă cred pe mine. Încredinţează misiunea aceasta unei persoane înalte. Iartă-mă dacă te supăr.”

Fecioara i-a cerut lui Juan Diego să meargă din nou la episcop, dar acesta nu l-a crezut și I-a cerut să-i aducă un semn. Fecioara Maria i-a spus că în ziua următoare o să-i dea acel semn. Însă în ziua următoare, unchiul lui Diego era foarte bolnav, iar Diego mergea să caute un preot care să-l spovedească pe unchiul său muribund. I-a cerut din nou Fecioarei Maria să găsească altă persoană căreia să-i încredințeze misiunea, pentru că el nu o putea îndeplini din cauza unchiului său. Fecioara i-a spus că unchiul lui este vindecat și l-a chemat spre vârful colinei să culeagă flori. Juan Diego era foarte mirat să culeagă flori în luna decembrie. A adunat un buchet de flori, în special trandafirii, pe care I l-a dus Fecioarei, însă Ea îi cere să ducă florile episcopului ca un semn al adevărului aparițiilor ei.

Fiul meu, copilaşul meu, du aceste flori episcopului. Spune-i din partea mea că aceste flori, aceşti trandafiri, sunt semnul voinţei mele. Povesteşte-i cum ai cules aceste flori”.

Juan Diego a ascultat îndemnul Fecioarei și cu florile în mantia sa, merge din nou la episcop. În fața episcopului și-a deschis mantia, florile au căzut pe jos, iar în țesătura mantiei, unde avea florile, s-a revelat sub ochii celor prezenți imaginea Fecioarei Maria. Toți s-au așezat în genunchi în fața acestei minuni. În următoarea zi, episcopul l-a însoțit pe Juan Diego la colina aparițiilor, locul unde Fecioara Maria i-a cerut să ridice un templu. Ulterior, locul a devenit cunoscut și vizitat de milioane de pelerini din toată lumea.

În Biserica Fecioarei din Guadalupe este expusă în sanctuar tunica lui Juan Diego, pe care a fost imprimată imaginea miraculoasă a Fecioarei Maria. Icoana cu dimensiunea de 1.43×0.55 cm arată chipul blând al Mamei Divine, cu raze de lumină care-i înconjoară capul ca o coroană și cu mâinile unite în rugăciune pentru toți copiii ei. Oamenii de știință care au studiat icoana spun că materialul care formează culorile vii, păstrate și astăzi, nu este cunoscut pe Pământ. S-a trecut o rază laser peste țesătură și s-a constatat un lucru uimitor: coloratura nu se află nici pe față nici pe dos, ci culorile plutesc la o distanță de trei zecimi de milimetru deasupra țesăturii, fără a o atinge.

Știința a descoperit că ochii Fecioarei dețin cele trei efecte de refracție a imaginii ochiului omenesc. Pe pupila unui ochi al icoanei, se reflectă chipul vizionarului Juan Diego care s-a imprimat în ochiul Fecioarei când desfășura mantia înaintea episcopului. Stelele din veșmântul Fecioarei reflectă configurația exactă și poziția pe care o avea cerul în ziua solstițiului de iarnă din 12 decembrie 1551. Fecioara Maria a fost numită patroana Mexicului și a Americii Latine.

În seara de 21 septembrie, ne-am reunit în Casa de Lumină Maria pentru lansarea cărții și desfășurarea programului de rugăciune și meditație, unde am trăit alte momente de bucurie și înălțare spirituală. Am transmis celor prezenți binecuvântarea Maicii Domnului și le-am relatat trăirea cu icoana Fecioarei de la Guadalupe. Seara, ajunsă acasă, aveam sentimental misiunii îndeplinite. Am scris despre lucrarea spirituală încredințată în Egipt, și am editat cartea „Arc Spiritual Peste Timp”, care lumină va fi pentru mulți.

Au trecut aproape trei luni. Deși am mai avut trăiri frumoase, nu am mai scris alt articol. Înainte de sărbătoarea Sfântului Nicolae, îngerii mi-au arătat în spirit că aveam cărți expuse la un stand și ofeream semenilor și alte titluri decât cărțile scrise până în prezent. Pe 7 decembrie, m-a sunat o doamnă iubitoare de lumină din Galați, care mi-a spus că a citit cartea „Arc Spiritual Peste Timp” și m-a rugat să o anunț când va fi gata noua carte, întrucât dorește să mă susțină în editarea ei. I-am spus că încă  nu am scris nimic, iar ea a continuat să-mi spună: „Încet, încet începeți să scrieți, noi o așteptăm”.

Am închis telefonul și am rămas un timp în liniște, meditând la mesajele primite în plan subtil și în plan fizic. M-am întrebat despre ce să scriu, iar Sinele Divin m-a ghidat să scriu despre binecuvântarea Fecioarei din Guadalupe, de trăirea și confirmarea primită în ziua botezului noului meu copil spiritual, „Arc Spiritual Peste Timp”.

Azi dimineață, în zori, m-am întâlnit în spirit cu mama și bunica. Aveam în brațe o pâine mare de casă, care emana un miros de pâine coaptă, proaspătă. Bunica a zis: „Împarte pâinea la cei flămânzi”. Am început să rup din pâinea aburindă și bucată cu bucată am împărțit-o semenilor mei.

Astăzi, m-am gândit mult la bunica mea, care în februarie 2007, când m-am întâlnit cu ea în spirit, mi-a transmis că mi se cere să aduc pe lume un copil spiritual, crescut în rugăciune, meditație și iubire necondiționată. Astfel, am început să scriu și am adus pe lume cincisprezece copii spirituali, care au luminat, hrănit și înălțat suflete și inimi terestre. Iată că și acum bunica îmi cere să împart pâinea celor cărora le este foame. Avem nevoie de pâine pentru trup, dar mai ales de pâine pentru suflet. Urmez îndemnul bunicii mele, scriu și aduc pe lume copiii mei spirituali, născuți în lumină și iubire divină, care hrănesc și înalță sufletele cititorilor.

Dragi cititori, am scris cu bucurie în inima mea ! Vă iubesc!

Vă mulțumesc pentru susținerea voastră în lucrarea „Lumina Iubirii” și în editarea cărților. Fie ca energia rândurilor scrise să hrănească sufletele cărora le este foame de lumină și iubire divină.

Transmit tuturor binecuvântarea Fecioarei Maria de la Guadalupe.

Nicoleta Păsat

Sibiu, 8 decembrie 2022

Atașez două fotografii de la lansarea cărții: ,,ARC SPIRITUAL PESTE TIMP”