Deși iubesc marea, de câțiva ani nu am mai ajuns la țărmul ei. La mijlocul lunii august, fiul meu Andrei a fost cu prietenii lui pe litoralul bulgăresc, și a înregistrat pe telefon sunetul valurilor mării. Când s-a întors acasă, m-a întrebat dacă doresc să ascult cântecul mării, și primind răspuns afirmativ, a pornit înregistrarea. Ascultând sunetul valurilor, am simțit un dor de mare, și mi-au venit în gând versurile cântecului „Mare Albastră”: „Mă întorc la tine, iar și iar, mare albastră; Cum se întoarce valul tău, veșnic la mal”.

I-am spus soțului meu că îmi este dor de mare, și ne-am gândit să mergem pe litoral la începutul lunii septembrie. Cum fiul meu, Gheorghe, urma să vină cu noi, am hotărât să mergem în stațiunea tineretului, Costinești.

În 31 august, după ce am plătit avansul pentru cazare, am anunțat-o pe Mihaela, persoana de legătură cu grupul din Constanța, că merg la mare. Am cerut îngerilor să deschidă cale de lumină, să găsim o sală liberă, unde să ne întâlnim pentru rugăciune, meditație și terapii. Mihaela mi-a spus că zilele trecute povestise cu unele persoane din grup și se întrebau: „Oare vine Nicoleta la mare?”.

Îngerii au deschis cale de lumină și chiar în aceeași zi, s-a găsit o sală liberă, și am stabilit întâlnirea pentru miercuri, 5 septembrie.

În jurul orei 19, m-a sunat Elena. În timp ce-i povesteam bucuroasă că am găsit sala unde să facem rugăciunea și meditația în Constanța, o energie arzătoare m-a pătruns prin creștetul capului. Primeam binecuvântarea Părintelui Arsenie, care a venit în spirit în casa mea, cu un buchet de busuioc în mână. Mi-a binecuvântat casa, familia, și a pus mâna în care ținea busuiocul pe capul meu. Mi-a transmis prin Elena: „Cum să nu găsești sală? Eu te voi însoți și voi transmite prin tine binecuvântarea mea, căci eu merg la oamenii care mă iubesc. Să spuneți  rugăciunea mea!”. Am simțit energia și binecuvântarea Părintelui Arsenie în toată ființa mea.

Seara, am citit rugăciunea Părintelui Arsenie și am adormit în vibrația rugăciunii sale. Îngerii m-au ghidat să cuprind în acest articol rugăciunea Părintelui Arsenie, spre luminarea sufletelor voastre:

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, toată ziua, să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriţi şi dosădiţi până la pământ.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai mila de noi şi pune foc temniţei, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre şi fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino şi Te sălăşluieşte întru noi, împreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea rămân neputincioase.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai mila de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârşiţi şi cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viaţa Ta. Lumina şi Bucuria noastră, slavă Ţie! Amin”.

A doua zi, în zori, în jurul orei 4, m-am întâlnit în spirit cu Domnul Iisus. M-am văzut  pe  un camp, unde se aduna recolta. Printre oamenii care lucrau pe camp, eu l-am recunoscut pe Domnul Iisus. Era îmbrăcat simplu, cu un pulover de lână, așa cum purtau bunicii noștri la țară. După îmbrăcăminte, era asemeni muncitorilor, și nu știam cine este. Când și-a îndreptat privirea spre mine și i-am simțit energia privirii sale, care mi-a pătruns ființa, mi-a tresărit inima și am știut că este Domnul Iisus. După strângerea recoltei, am intrat într-o sală unde se auzea o muzică frumoasă, iar mesele erau încărcate cu bunătăți.

Domnul Iisus a venit în fața mea și m-a privit cu dragoste. Eu am simțit energia iubirii divine în inima mea și i-am spus: „Doamne Iisuse! Simt că sunt una cu tine!”.

Domnul Iisus m-a învăluit în lumina iubirii sale și m-a îmbrățișat. Când m-am retras din îmbrățișarea Sa, eram îmbrăcată cu puloverul său, care îmi acoperea umerii, mâinile, și-mi ajungea până la genunchi. I-am suflecat mânecile, că-mi era puțin mare. Îmi era cald și bine, și mă simțeam ocrotită de lumina și iubirea Domnului Iisus. Mergeam bucuroasă prin sală, iar o doamnă din mulțime mi-a spus: „Porți haina Domnului Iisus? Parcă ești din rândul celor Preaînalți!”. I-am răspuns: „Da, am fost și sunt unul dintre Apostolii Săi!”.

Am deschis ochii cu chipul domnului Iisus în gând, simțind lumina și iubirea Sa în inima mea. Îmi era cald și bine îmbrăcată în haina Domnului Iisus. Toată ziua am emis gânduri de mulțumire și recunoștință Domnului Iisus. Am înțeles că haina primită de la Domnul Iisus, care-mi ținea de cald, semnifică energia, lumina, harul Domnul Iisus, pentru lucrarea mea spirituală.

Au urmat câteva zile cu băi de soare și mare, în care m-am simțit minunat la malul mării. Miercuri,5 septembrie, împreună cu Ionuț și Gheorghe, am mers în Constanța, la Șușote, unde ne-am întâlnit cu grupul constănțean pentru rugăciune, meditație și terapii. Am trăit multe momente de înălțare spirituală, căci cântecul Măiastrei ne-a deschis cale spre lumea cerurilor, și a curs lumina și binecuvântarea divină peste noi. Prin corpurile noastre de lumină, s-au revărsat în lume energii de înaltă frecvență vibrațională. Au fost cu noi în rugăciune Maica Domnului, Domnul Iisus, Părintele Arsenie, Sfântul Gheorghe și multe entități de lumină.

După ce am îmbrăcat-o în lumină pe Simona, sora mea întru Iisus și Maica Sfântă, corpul ei a început să vibreze puternic, și am auzit-o vorbind cu o altă voce. Era vocea plină de iubire și lumină a Maicii Domnului. Am fost luată prin surprindere, pentru că nu eram pregătită să scriu mesajele, dar am reușit să notez câteva fraze, pe care le redau în următorele rânduri:

Mare este lucrarea! Primește harul Fiului meu Iisus și raspândește cu bucurie lumina Sa în numele Tatalui,și al Fiului și al Sfântului Duh.

Fiica mea de lumină, primește binecuvântarea mea pentru familia ta.

Mergi și răspândește lumina în țară și în lume. Să răspândești iubirea lui Iisus, să duci candela aprinsă cu harul Său în lume.

Sfântul Gheorghe mulțumește pentru fiul tau Gheorghe, și să-ți aduci aminte de ce ai promis când erai însărcinată. Sabia de lumină a Sfântului Gheorghe va fi sabia ce va învinge toată neiubirea.

Să ajungi în Moldova și la Mânăstirea Neamț. Sfânta Parascheva te ajută să mergi la Iași. Mergi și răspândește lumina.

Iisus Hristos cu voi și nimeni împotriva voastră!”.

În timp ce scriam acest articol, Părintele Arsenie Boca m-a binecuvântat și mi-a transmis:

„Te imbrătișez Nico 

Am fost lângă tine”.

Iată câteva mărturii ale persoanelor care au participat la Programul de Rugăciune și Meditație în Constanța.

Mihaela S.     

Îmi doream de câteva luni de zile să ajung din nou în cabinetul doamnei Nicoleta Păsat, unde își desfășoară lucrarea de luminare cu lumina albă a iubirii, și să particip la Programul de Rugăciune și Meditație, dar cum mă angajasem de curând, în luna iulie 2018, mă întrebam cum o să fac. La sfârșitul lunii august 2018, m-au sunat în aceiași zi două prietene și m-au întrebat când vine Nicoleta, iar după trei zile, când m-a anunțat că vine la Constanța, m-am bucurat nespus, pentru că universul ne-a împlinit dorința.În data de 5 septembrie 2018, în sala în care s-a desfășurat Programul de Rugăciune și Meditație, am trăit momente înălțătoare: tot spatele îmi ardea, simțeam o bucurie imensă, undeva de sus pur și simplu curgea energia. Programul a fost fantastic, de nedescris. După ce ne-am despărțit, sufletul meu încă tânjea după acea energie. Pur și simplu îmi este dor, un dor de acasă.

Mulțumesc din suflet: Tatălui Ceresc, Domnului Iisus, Macii Domnului, Părintelui Arsenie Boca, și tuturor entităților de lumină! Mulțumesc din suflet Nicoletei, lui Ionuț și lui Gheorghe pentru această lucrare, care s-a făcut la Constanța. Am simțit că eram cu toții o coloană de lumină, iar această lumină se răspândea peste tot.Multumesc.

Mihaela C.

În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru experiența avută. Ca fiecare om, am început să caut răspunsuri într-un moment de cotitură al vieții mele, mai exact atunci când viața m-a adus în situația în care nu mai puteam profesa, deși aveam două calificări. Lucrurile nu se mai legau din diverse motive care nu țineau de mine. Deși atunci am fost extrem de mâhnită, ușor depresivă, azi mulțumesc Universului pentru că datorită acelor impedimente, azi sunt mai mult decât eram ieri. Am început să caut răspunsuri, am început să particip la diverse cursuri pe teme spirituale, care m-au ajutat să îmi mențin echilibrul, să aflu mai mult decât știam și credeam că există. Mergând pe această cale, am ajuns să vă cunosc, datorită Mihaelei, căreia îi mulțumesc.

Referitor la trăirile simțite în timpul meditației, au fost cele mai intense și interesante lucruri percepute de mine. Am fost oarecum reticentă la început, pentru că până atunci nu am simțit niciun fel de energie atât de intensă. În timpul meditației, am vizualizat niște peisaje mirifice, o casă cum nu am văzut până acum. În fața casei era o apă de un bleu impecabil, o claritate extraordinară, multă verdeață, flori multicolore. Un peisaj de vis. Apoi am văzut un domn, îmbrăcat într-un fel de robă de culoare kaki, și veșmintele lui fluturau în bătaia vântului. Simțeam cum pielea capului îmi ia foc, podul palmelor și tălpile picioarelor parcă frigeau. Aveam o stare de bine extraordinară, o pace interioară și o bucurie nemărginită. 

Vă mulțumesc pentru trăirile mele, vă mulțumesc că v-am cunoscut, vă mulțumesc că existați. Vă sunt profund recunoscătoare și cred cu tărie că de când v-am cunoscut, viața mea s-a schimbat în bine și fiecare zi va fi un nou început, o nouă experiență și sper că îmi voi găsi drumul pe plan profesional, pentru ca până acum fiecare drum s-a blocat la un moment dat. 

Elena T.

Întâlnirea cu Nicoleta si frumoasa sa familie de lumină , mi-a adus mare bucurie ,pace și liniște sufletească.

De la primele rugăciuni ,am simțit marea iubire a Tatălui Ceresc , pentru noi. Simțeam cum pleacă din mine ,toate grijile.M-a întrebat cineva , cum a fost la intalnirea cu Nicoleta ? Am raspuns că acolo unde se spun rugăciuni din tot sufletul, este o mare armonie , aducătoare de bucurie sufletească.

Am simțit centrul coroanei învârtindu-se , apoi în timpul terapiei ,simțeam  cum Lumina Sfantă , lucra în corpul meu. Pe partea dreaptă a corpului , din creștet a trecut pe umar apoi s-a așezat în partea opusă inimii mele fizice ,pe partea dreaptă a pieptului meu sub forma unei inimi de lumina albă. A fost o mare bucurie. Starea aceasta o am și acum și sunt fericită.Mulțumesc , pentru Lumina pe care o împarți cu noi !

…………………

Prin energia rândurilor scrise, vă transmit iubirea, lumina și binecuvântarea Domnului Iisus, a Maicii Domnului și a Părintelui Arsenie Boca.

Nicoleta Păsat

Sibiu,

10 septembrie 2018