Intalnirea solarienilor -padurea Baciu-Hoia -Cluj

fratii nostri solarieni ne asista din nave

Jocul vietilor anterioare

In <<Muzeul Tehnicii Populare<< din Cluj

In<< Muzeul Tehnicii Populare <<din Cluj

in plimbare prin padurea Baciu

Work-shop padurea Baciu

Entitati de lumina in Padurea Baciu

Gheorghe,invaluit in iubirea entitatii de lumina la gradina botanica Cluj

In perioada 27- 29 mai 2011 am fost in tabara organizata de Melfior Ra  la padurea Baciu-Hoia din Cluj.

Vineri seara, am trait bucuria revederii cu solarienii  din planul fizic, la lansarea cartilor :

Tabere initiatice -portaluri celeste (Melfior Ra ),Sunet Divin (Nicoleta Pasat )si Experente ale trezirii spirituale(Anca Moldovan ).Veselia si voia buna a continuat cu recitari si jocul vietilor anterioare.

In noaptea de vineri spre sambata ,s-a lucrat intens pe corpurile noastre energetice,pregatindu-ne pentru intalnirea de a doua zi,cu fratii nostri solarieni din alte spatii celeste.

Mi-a aparut foarte clar o imagine cu un triunghi cu varful indreptat in sus si un triunghi cu varful spre pamant ,iar in mijloc ardea un foc ale carei flacari se revarsau prin colturile triunghiurilor.

Spre dimineata am adormit si am visat ca urcam la bordul unei nave ajutata de un domn,personalitate recunoscuta a zilelor noastre.Din exterior parea o nava in forma rotunda,dar cand am ajuns in interiorul ei   eram intr-o cupola de lumina.Acest domn mi-a spus : ne intalnim la vara,insa nu mi-a specificat unde anume ne vom intalni, pe nava sau in capitala.

Sambata dimineata in timp ce vizitam >>Muzeul Tehnicii Populare >>din Cluj,plimbandu-ma pe aleele care unduiau prin pajistea multicolora  catre casutele din carpici si lemn mi-am adus aminte de anii copilariei  .

Cand am ajuns la marginea padurii Baciu totul parea normal pentru o zi insorita de primavara,cu oameni intinsi la plaja , miros de mici si gratare incinse.

Insa odata ce am intrat in padure,atmosfera era alta .Simteam o stare de liniste ,de bucurie si un sentiment de acasa.Copacii aveau o alta infatisare decat cei pe care-i vedem intr-o padure normala ,unii crescuti aplecati,altii impletiti ,iar unii crescuti in forme spiralate.

Copacii aplecati unii spre altii care si-au unit crengile formand  bolti de frunze ,ii percepeam in plan subtil ca si cupole de lumini  multicolore pe care pasesti  spre o alta  dimensiune.

Spun aceasta caci plimbandu-ma pe sub bolta de frunze, mi-a aparut o imagine cu un mire si o mireasa  care mergeau  fericiti, tinandu-se de mana si au trecut pe sub o bolta de flori formata de nuntasii care le erau alaturi la evenimentul unirii lor in care au devenit unul.

Realizam ca este o imagine – simbol al echilibrarii noastre interioare si ca poarta spre alte spatii celeste ni se deschide,cand am reusit echilibrarea  interioara si traim pacea in suflete si iubirea in inimi.

Privind la formele spiralate ale copacilor am inteles cat de puternica este energia din padurea Baciu  ,caci mi-am adus aminte ca in fluxuri de lumina care se roteau in spirala,m-am inaltat de multe ori spre alte spatii .

In timpul work-shopului am trait clipe de bucurie ,iubire si unime cu tot ce exista si simteam ca cerul s-a unit cu pamantul.In jurul nostru au venit multe entitati de lumina in forme si culori diferite.Unele le-am perceput in culoarea alba in forma corpului energetic uman,iar altele  in forme sferice in culori albastre,verzi,galbene aurii.Ne-au asistat si entitati din nave in culoarea mov rozalie ,albastra si alba.Una dintre nave avea chiar forma si culoarea  navelor afisate de Melfior pe coperta programului de tabara.

In meditatia condusa de Melfior,ne-am conecatat cu  mama pamant, cu soarele macrocosmic central si cu toate grupurile spirituale de pe Terra,care in acea zi se manifestau spiritual.S-au efectuat exercitii samanice de eliberari si echilibrari,incarcari energetice,diagnosticari si evaluari spirituale.

Am trait ceva deosebit,caci eram invaluiti in iubirea  fratilor nostri de dincolo de voal si ne simteam una cu tot ce exista.Atunci mi-a aparut din nou  simbolul  cu un triunghi cu varful in sus si un triunghi cu varful in jos si noi eram in focul care ardea .

Ceea ce m-a impresinat mult a fost inteleptul cu plete si barba de lumina pana la brau,care mi-a aparut foarte clar pe ecranul mental in meditatie. Era Asthar,cu barba formata dintr-o multime de stele.Natura si vietuitoarele ne-au fost alaturi la aceasta sarbatoare spirituala:copacii,trilul pasarilor si  cucul care prin cantecul sau prevestea abundenta,armonia si pacea care va cuprinde intreg pamantul .

Entitatile de lumina din alte spatii ne acorda sprijin si iubire neconditionata in inaltarea noastra spirituala si a intregii omeniri.

Energia inalt vibrationala pe care am accesat-o in meditatia de la padurea Baciu,ne-a activat capacitatile extrasenzoriale caci multi dintre cei prezenti in tabara au vazut culori frumoase,au auzit sunete divine si au simtit cum se revarsa lumina iubirii din inimile lor.

Atasez citeva fotografii prin care am imortalizat trairile acestor zile minunate din tabara de la padurea Baciu.

Nicoleta Pasat

Comments are closed.

Pagini

Arhive

iunie 2016
Lu Ma Mi Jo Vi Du
     
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Linkuri utile

`
visitor counter